Recenze: Elséve Arginine resist

Určitě jste o tomto výrobku zaručeně aspoň jednou slyšeli. Rozhodla jsem se ho vyzkoušet, jelikož moje vlasy péči potřebuji. Moje Pantene PRO-V už mi došlo a tak jsem se rozhodla zkusit konkurenci.
Nevěděla jsem, kterou masku koupit a tak jsem se rozhodla podle ceny. 300ml za 132,- Kč se vyplatilo nejvíc, oproti jiným 200ml a 250ml balení. Řikala jsem si, že na to dávali reklamy, nikde jsem nenašla špatnou recenzi a tak se to za tu cenu vyplatí a budu si chrochtat.

Maska poskytuje intenzivní a hloubkovou výživu slabým vlasům s tendencí vypadávat a lámat se.
Aktivní látky:
  • arginin, protein - efektivně posilují vlasy.
Účinky:
  • restrukturalizuje vlasová vlákna,
  • vyživuje od kořínků,
  • navrací vlasům odolnost.
Výsledky:
  • vlasy jsou silnější a odolnější už od kořínků.


A ono kulový! Zkusila jsem ho dvakrát a pokaždé se stejným výsledkem. Vlasy jsem si umyla navečer a nechala volně oschnout. Druhý den v době oběda jsem již cítila lehce mastné vlasy a měla jsem dost lupů (oproti tomu, že je nikdy nemám tak i trocha je moc). To se opakovalo i po druhém použití. Těžko říct, jestli se to zlepší používáním, ale asi ho budu muset aplikovat jen na konečky, ikdyž je vlastně na celou hlavu. Za mě je tohle opravdu velké zklamání :( Vrátím se k dražšímu Pantene (zelené) a budu spokojená a mít krásné a voňavé vlásky.

Ta maska mě tak naštvala, že jsem ji ani nefotila a použila obrázek z google.

10 komentářů:

  1. Já i sestra ji používáme pouze na konečky, a vyhovuje nám, i když neudělá žádný zázrak s vlasy :D Je to asi jen pro dobrý pocit, že sis na vlasy něco dala kromě šamponu a kondicionéru :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak já mám masku vlastně místo kondicionéru, resp. když si dám šampon a pak masku tak nedávám kondicionér, protože vlasy jdou krásně rozčesat =)
      Uvidím jestli mi s konečky něco provede a jestli mi to udělá radost :D

      Vymazat
  2. Tak to jsme dvě komu tahle řada nesedí.. já mám šampon a ještě nějakou tu péči v tubě.. hrůza, děs! Budu o tom brzy psát, ale nic pěkného.. mastí se mi vlasy rychleji než obvykle (i po samotném šamponu), vyskytly se lupy, mám zplihlé vlasy, péče mi vlasy dokonce vysušuje a roztřepuje konečky a ve finále mi začaly zase padat.. takže místo aby mi to vlasy posílilo, tak je mi to úplně rozes*alo! :-/ fuj! Nikdy více!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak místo konečků mám vánoční stromečky, to jsem si už zvykla. To že mi vlasy padají, jsem si také zvykla ... ale aby se mi mastily a ještě měla lupy? To fakt nechci. Docela mě to zklamalo, protože dřív jsem různé výrobky od Elséve používala a bez problémů.

      Vymazat
    2. S jinýma řadama jsem byla taky spokojená.. ale s touhle teda fakt ne no :-/ šampon už naštěstí dodělávám a co s tou péčí nevím, docela se bojím ji dodělat :D

      Vymazat
    3. Tak já ji asi využiju na konečky, jinak nevím. Je mi líto vyhodit 130,- Kč

      Vymazat
  3. Já si z této řady chtěla pořídit šampon a kondicioner, protože na ně mám slevu, asi to zkusím a budu doufat :D. Masku vždycky dávám jenom do délek :).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tahle by se měla dávat myslím na celý vlas, aby to řádně působilo. Asi mám na to holt špatné vlasy :(

      Vymazat
  4. Mám to doma, zatím jsem se k tomu nedostala to ozkoušet. Tak teď mám strach co z toho bude...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Třeba Ti bude vyhovovat, každé vlasy jsou jiné a jinak reagují ;)

      Vymazat

Vaše komentáře čtu ráda a pokud to není zbytečné, tak samozřejmě odpovím ;)

 
FREE BLOGGER TEMPLATE BY DESIGNER BLOGS