Tělová pošušňáníčka

Již dlouho jsem chtěla zkusit tělová másla. Jako kosmetickému nevzdělanci mi přišlo divné na sebe mazat "máslo" :D Nyní jsem však změnila názor. Při návštěvě Jihlavského DMka jsem se rozhodla si pořídit nějaké to máslíčko. Do oka mi také padla Balea tělová pěna. U Alverde jsem se rozhodovala jakou "příchuť" si vyberu. Vzhledem k tomu, že jsem netušila co je to Verveine (zelené máslo) tak jsem se rozhodla pro mandarinky. Citrusy jsou přece osvěžující tak se tím zas tolik pokazit nedá =)

Balea tělová pěna má pěkné balení. Příchuť je malinová. 
Tělová pěna s malinami, mandlovým olejem a panthenolem hýčká Vaši pokožku a dodá jí na dotyk hmatatelnou pružnost a svěžest.
Krásně se roztírá a rychle se vstřebává. Na kůži není vidět, bohužel ani moc cítit.

 Alverde tělové máslo - vanilka a mandarinka.
Kvalitní bambucké máslo s extraktem z pomerančové kůry poskytuje velmi suché a citlivé pokožce intenzivní vlhkost a zanechává ji jemnou a sametově hebkou. VEGAN výrobek
Máslo se dobře roztírá, na nohou mi trvá déle než se vstřebá. Krásně voní, pleť není mastná.



Oba výrobky jsou dobré. Balea je hodně tekutá, ale přecijen je to pěna, tak co bych mohla čekat, že ano =) Alverde máslo je krásně tuhé, dobře se roztírá. 
Co se týče vůně, přijde mi hodně taková umělá, ale někdo to má rád =)


Na závěr ještě upozornění. Nevím jak dlouho to bude aktuální, ale nebudu testovat laky na nehty a odlakovače. Na prsteníčcích se mi na nehtech objevily důlky a díky možné infekci nechci riskovat. Proto jsem si pořídila jen lak s vápníkem, který mi snad pomůže. Nehty mám pevné a nikdy jsem neměla žádný problém, proto jak bude znatelně vidět, že problémové místa mizí, můžu opět začít testovat laky na nehty. Nyní však ještě plánuji RYOR péči na nehty. Uvidím, jak dlouho mě to bude trápit.



K svátku (neděle) jsem od sestry dostala úžasný lak na nehty (Essence - Cest la Vie). Bohužel ho na ruce nemohu dát, tak ho mám aspoň na nohou a musím říct, že když mám černé sandály, vypadá to úchvatně, fotku zatím nemám.
PS: vzhledem k tomu, jak je vidno na fotce, mám široké nohy, tak momentálně už řeším dilema podzimních bot. Nejen že mám velkou nohu (41) ale i širokou, takže moje vyhlídnutý "kopýtka" si bohužel nepořídím. To budu zas nosit jen tenisky?



3 komentáře:

  1. Chichi, vítej v klubu velkých nohou, aneb 41 vládnou :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jsem ráda že nejsem úplně po tatínkovi, ten vládne 46kám :D
      Musím uznat, že na léto jsem ale sehnala úplně boží sandálky. Sháněla jsem něco přez 2 měsíce ale vyplatilo se to! :)))

      Vymazat
  2. To máslo od Baley vypadá mňamózně :) asi ho pujdu vyzkoušet :)

    a zvu Tebe i tvé čtenáře na mou Giveaway :)
    http://shout-out-for-fashion.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat

Vaše komentáře čtu ráda a pokud to není zbytečné, tak samozřejmě odpovím ;)

 
FREE BLOGGER TEMPLATE BY DESIGNER BLOGS