Předčilo očekávání ...

Co? No, jak se dalo čekat, musím otestovat jak dlouho pigmenty od Essence vydrží. Musím říct, že to je fakt suprový. Vydržely přez noc. Nevím co v noci dělám, jestli si jako ostatní slintám na ruce atd. ale to hlavní je, že pigmenty drží jak přibité! Nechala jsem si od včera 2 proužky pigmentů - jeden s podkladem a druhý bez. Ten bez podkladu byl téměř pryč ale s podkladovou bází (49.90,-) jsou stále na místě. Asi si myslíte, že jdou pigmenty špatně odlíčit, ale není tomu tak. Odličují se stejně rychle a pohodlně jako klasické stíny.

Pokud tedy porovnám Color Tattoo od Maybelline a Pigmenty od Essence, jasně vítězí Essence. Ať už cenou, výdrží či škálou barev. Jak jsem kdysi psala ... pigments to color tattoo pořádně nandalo ;) A to beru v potaz jen použití jako stíny. Využití jak lak či rtěnka, to je prostě k nezaplacení za ty peníze ;)


7 komentářů:

  1. Chtěla jsem se konečně dokopat ke koupi Color tattoo, ale jak vidím tak možná pro začátek zkusím ty pigmenty od Essence :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zkus, je to dobrá volba. Jen musím podotknout, na linky moc vhodné nejsou protože se mi obtiskly. V tom jsou zas lepší Color Tatto =)

      Vymazat
  2. Páni, musím souhlasit s Emily, všude jsem četla samou chválu na color tattoo, ale jak koukám, raději sáhnu po pigmentech :)

    OdpovědětVymazat
  3. Hele:). A jakou bázi jsi použila? Oni mají dvě a v minulém příspěvku jsi ukazovala obě, tak nevím..:/:). Jinak asi se musím vydat po stopách slev jako všichni:D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ty co patří k pigmentům. Ta modrá, co vypadá tvarově jako lesk. Používám ale i I STAGE, protože to krásně projasňuje =) (nejdřív I STAGE, na to si dám bázi pod pigmenty a pak aplikuji stíny a pigmenty)

      Vymazat

Vaše komentáře čtu ráda a pokud to není zbytečné, tak samozřejmě odpovím ;)

 
FREE BLOGGER TEMPLATE BY DESIGNER BLOGS