NYC Minute lak

K pořízení tohoto laku mě nevedl žádný předem daný úmysl. Prostě jsem viděla letáček kde slibují 25% slevu na výrobky NYC (Rossmann) a tak jsem se rozhodla tam podívat. Potřebovala jsem i mýdlo, tak jsem to vzala najednou.

Moc velký výběr laků již neměli. Celá vitrína byla poloprázdná. Že by nová kolekce jako u Essence? Nechme se překvapit =)

Ze všech zbývajích laků jsem si vybrala ten nejvýraznější - tyrkysový. Ten doma ještě nemám, tak proč si ho nevzít.
Stál snad 21.90,-


Lak není moc krycí. Je hodně průhledný. Nehet překryje až ve 3. vrstvě a to max. na 80%. Proto ho budu používat nejspíše jako topper na ozvláštnění nějaké barvy, protože v určitých "pozicích" nehtu není lak vidět, takže je spíše jako perleť.

Konzistence je tekutější. Uvnitř laku jsou kuličky na promísení laku - proti zatuhnutí.

Co se týče slibovaného času zaschnutí. Není to moc slavné. Ano, v 1 vrstvě je lak opravdu do minuty suchý a pevný, ale vzhledem ke konzistenci je potřeba aplikovat většinou více vrstev a tam je doba schnutí hodně prodloužena.

Odstín 206 East Village




2 komentáře:

  1. Nesnáším NYC laky! Svůj názor jsem napsala v recenzi http://svetpodles.blogspot.cz/2012/08/1000-zobrazeni-laky-na-nehty-nyc.html a nikdy nikdy víc!!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem s tímto spokojená. Pokud si dám černý lak a na to tento - 1 vrstvu tak to vypadá moc hezky ^_^ Přez to kvalitní topper a je to lak jako každý jiný

      Vymazat

Vaše komentáře čtu ráda a pokud to není zbytečné, tak samozřejmě odpovím ;)

 
FREE BLOGGER TEMPLATE BY DESIGNER BLOGS