New VS. Old Essence Nail polish

Tak jsem se konečně odhodlala k tomu, abych napsala něco o nových lacích od Essence, resp. o nových baleních (přibylo i pár nových odstínů). Na fotkách můžete vidět odstíny 126 date in the moonlight a Time for romance ze staré kolekce.

Zde je vidět, že byl použit nový štěteček pro nanášení laku. Je širší a plochý. Barva v tomto odstínu kryje na 90% již v první vrstvě. Lak je poměrně rychle zaschlý, ale aspoň 5 minut se vyplatí počkat, protože já si většinou nalakuji nehty a zrovna mě někdo zavolá abych šla něco udělat, no a lak je v prčicích a já mohu znovu odlakovávat a znovu dávat lak. Nejvíce mě to naštve když si dávám více vrstev, protože i blbý 2 vstvy mi tuhnou min. půl hodiny (a to i u laků, které slibují minutové zaschnutí).


Nové balení obsahuje více laku, avšak o tolik větší není. Nelíbí se mi tvar lahvičky, jelikož nejvíce laku je ve spodní části, což je docela špatně, pokud se budou laky chovat jako dříve - po více jak 6 použitích lak poměrně ztuhl a velice těžko se dal nanést na nehet. V tomto případě by to znamenalo, že přijdete o mnohem více laku než dříve. Uvidíme jestli tyto nové laky budou mít stejný problém, či nikoliv. U jiných značek to řeší tzv. protřepávacími kuličkami a já osobně si raději koupím lak který mohu protřepat a eventuelně takto prodloužit jeho životnost, i za cenu, že mě ten lak bude stát více než tento od Essence.


O hodně delší uzávěr = více místa kde může lak zaschnout :\



Rozhodně tedy nemohu říci, že nové balení je něco extra. Má svoje klady ale i zápory. Těžko říct, co vyhrává.

7 komentářů:

  1. Nějak na mě pořád dojem nové laky neudělali, jsou tam sice dva třpytkaté, pro které chci jít, ale asi si počkám a vůbec mi to čekání nebude vadit :D.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já mám tenhle a limetkovej, ten jsem chtěla již předtím ale nějak nebylo kdy, protože stojany byly docela přebrané :\

      Momentálně preferuji laky od Rimmelu a NYC protože déle vydrží a lépe zasychají =)

      Vymazat
  2. A co konzistence laku? Není tekutější než ten minulý?
    Mě se moc nové laky nelíbí, hlavně tedy ty obaly...:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Možná o trošičku je tekutější, ale kryje stejně, takže bych tomu moc nepřikládala váhu ;)

      Vymazat
  3. u těch novějších vyhrává designe! :D

    OdpovědětVymazat
  4. podle mě má lepší krytí než ty předchozí

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ono asi záleží jak u kterého odstínu. Tenhle černý kryje suprově, ale např. limetkovej, ten potřebuje určitě 2. vrstvu

      Vymazat

Vaše komentáře čtu ráda a pokud to není zbytečné, tak samozřejmě odpovím ;)

 
FREE BLOGGER TEMPLATE BY DESIGNER BLOGS