IN BAG

Tímto článkem zahajuji IN BAG články, které občas napíšu abych se vám "pochlubila" co mám zrovna v tašce, popř. jakou mám tašku. Tyto články nebudou moc časté. Kabelek nemám moc a přítel mě v tom nepodporuje, takže co si nekoupím, to nemám. Stejně tak obsah se moc nemění, nosím skoro pořád to samé - je to praktické.



Lesk na rty Douglas ( je úžasný, boží a naprosto dokonalý), řasenka Essence (moc často ji nepotřebuji, ale člověk nikdy neví), rtěnka NYC (402 Mousse), pudr Essence (bronzing), mobil, vzadu peněženka (momentálně mi zbývá snad jen 1000,- na nákup školních potřeb, učebnic aj.), náplasti (bez nich už ven nejdu prostě) jak na puchýře, tak ty obyčejné. Parfémy Essence a Avon Incandescence. No a na konec gumička do vlasů a kouzelný tabletky =)



Pozn.: tuto kabelku nosím když někam spěchám jen něco zařídit. Na nákupy mám takovou mega fialovou a hlavně se do ní vleze všechno co potřebuji i nepotřebuji =))

8 komentářů:

  1. taska vyzera velmi pohodovo :) a nosis v nej same dobre vecicky ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mám ji zhruba 2 měsíce. Koupila jsem ji, protože jsem tak malou kabelku neměla =)

      Vymazat
  2. tyhle posty mám ráda:) jinak náplasti bych též měla začít nosit, nikdy nevíš, kdy je budeš potřebovat:))

    OdpovědětVymazat
  3. Taky se mi tyhle typy článků líbí, bohužel nic takového sepsat nemůžu, normálně s sebou nosím akorát mobil, občas klíče a velmi zřídka balzám :D.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já donedávna také, ale to jsem chodila z domu tak na 3 - 5 hodin. Poslední dobou ale jsem od rána skoro do večera pryč a tak se změnila i vybavenost mojí kabelky.

      Vymazat
  4. Jéé :) mňa by najviac zaujímalo kde si kúpila takú krásnu kabelku :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Narazila jsem na ni u vietnamců za 150,- :D Měli jen jedinou a nikde jinde jsem ji neviděla. Ale musela jsem ji mít :))

      Vymazat
  5. Jé, tak koukám, že máme podobný vkus na kosmetiku! :D

    OdpovědětVymazat

Vaše komentáře čtu ráda a pokud to není zbytečné, tak samozřejmě odpovím ;)

 
FREE BLOGGER TEMPLATE BY DESIGNER BLOGS