NOVINKY ESSENCE

Mám tu pro vás nějaké novinky od Essence a na recenze se můžete těšit brzy!

NAIL ART GLOW

Krycí lak, který svítí ve tmě přemění tvé nehty v nepřehlédnutelnou událost. Nanes krycí lak na barevný nebo bezbarvý podkladový lak a tvůj zářivý nehtový styling je hotový. Krycí lak jednoduše "nabiješ", pokud nehet podržíš chvilku pod světlem. 
TIP: s krycím lakem si můžeš vyhrát a nakreslit si na nehet různé vzory a obrázky. 

PAPER PRINT

Naprosto unikátní: s papírovým potiskem na nehty můžeš na své nehty přenést styl novinového potisku. ať už si vybereš černobílý nebo barevný potisk ve tvaru písmenek, obrázků, článků nebo zvířecích designů- vše, co je tištěné, můžeš jednoduše přenést na nehty. nanes na nehty 2 vrstvy světlého tónu laku na nehty. odstřihni kousek novin, nanes na něj speciální roztok od essence a obtiskni na nehet a přitiskni po dobu 15 sekund (obrázkem dolů). poté zapečeť krycím lakem. dostupné ve 4 verzích, každá verze obsahuje 6 designů, roztok dostupný v 1 verzi. 




EFFECT NAILS

3D efekty na nehty: dechberoucí trojrozměrné textury ve formě perliček, sametového pudru, třpytek, vloček a metalických třpytek ti pomohou vytvořit originální nehtový design. Nasyp efekt na stále mokrý lak na nehty a nech ostatní obdivovat tvůj nehtový styling.
TIP: perličky nejdříve nasyp do víčka a svůj nehet do něj jednoduše ponoř. dostupné v 8 variacích.



 PILNÍČKY




EYE SORBET

Inovační, dlouhotrvající pěnová textura se jednoduše nanáší pomocí konečků prstů. Krásné pastelové barvy nabízí střední krytí a třpytící efekt a  můžeš je použít i jako rozjasňovač. Dostupné v 6 odstínech.

Líbí se mi. Chová se podobně jako Color Tattoo, tak se uvidí jak na tom bude s výdrží =)




METAL GLAM

Metalické a třpytivé efekty na oči jsou trendem podzimu a zimy 2013. Jemná textura s extrémně vysokým krytím a metalickým efektem ti pomůže vykouzlit dramatický oční make-up. Paleta odstínů je široká, takže si vybere opravdu každý. Dostupné v 8 odstínech.





SILKY TOUCH BLUSH

Pokožka s nádechem svěžesti je naprostá nutnost pro dokonalý styl. Od podzimu ti Essence nabízí 2 nové odstíny jemně a zářivě růžové. Dostupné ve 2 nových a celkem v 6 odstínech.


NAIL PEELING PEN

Nové peelingové pero na nehty s inovačním masážním aplikátorem je ideální pro rychlé a šetrné odstranění přebytečné nehtové kůžičky. Pečující a vitalizující pero s komplexem z ovocných kyselin pro  krásné a hýčkané nehty.

Tento výrobek mě vůbec nezaujal :\




Zázrak to není. Teklo mi to bokem :\

FRENCH MANICURE BRUSH

Štěteček na francouzskou manikúru pro dokonalé špičky nehtů je vděčným pomocníkem pro každou milovnici french stylu. Inovační tvar štětečku se přizpůsobí tvaru tvého nehtu, takže ti zaručí přesnou aplikaci laku.
TIP: nenoř celý štěteček do laku, namoč pouze jeho špičku- tak nabereš správné množství laku.




STAYS NO MATTER WHAT

Nová jumbo tužka na oči je jemná, voděodolná a extrémně dlouhotrvající- vydrží až 16 hodin. Můžeš ji použít jako tužku na oční linky nebo jako oční stíny. Tužka je přesná, jednoduše se nanáší a nerozmazává se. Dostupné v 8 odstínech.




Je to docela lepivé, takže doporučuji překrýt stínem ;)


LASHES GO WILD! 

Řasenka v tubě je naprosto unikátní a trendy. S inovačním kartáčkem se speciálním vykrojením nabízí tvým řasám extra objem. Oftalmologicky testováno.


Na první pohled se mi kartáček líbí =))

GET BIG! LASHES

Oblíbená rodina řasenek get big! se rozrůstá o nového člena- temně černou řasenku triple back. Široký a inovační kartáček nabízí spoustu objemu a hustoty. Uhlíkově černá textura řasenky ti zajistí dramatický pohled. Oftalmologicky testováno.


Na první pohled se mi kartáček líbí =))



BONUS: dnešní ŠKOLNÍ líčení


16 komentářů:

  1. Odpovědi
    1. Nene. Výrobky jsem obdržela a je na mě jestli na ně udělám recenze ;) Pár z nich si to zaslouží tak o nich v budoucnu ještě bude slyšet =)

      PS: pokud s výrobky budu spokojená, tak si je v budoucnu třebas i pořídím v jiném odstínu ;)
      Musím se ale přiznat, že mě mrzí, že jsem v balíčku nenašla hlavně ty nové věci (tvářenka v tyčince, texturový lak...) ale nevadí. Jsem spokojená i s těmito výrobky a myslím, že ten texturový lak si koupím tak jako tak ;)

      Vymazat
  2. krásné líčení, nevýrazné přesně do školy a přesto zajímavé! :)
    tyhle novinky se mi hrozně líbí, konečně essence přišla s něčím suprovým! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jsem vcelku spokojená. Každý výrobek má asi nějakou mouchu, ale to i ty v dražší cenové kategorii.
      Líčení bylo ve skutečnosti trošičku výraznější - ještě jsem se nenaučila to pořádně vyfotit aby to vypadalo jako ve skutečnosti. Ale když to vezmu kolem a kolem, tak je jedno co na očích mám, jelikož mám brýle a tak si líčení nikdo nevšimne

      Vymazat
  3. ten lak nebo roztok na novinovou manikůru je kravina, funguje to i s francovkou +-)

    OdpovědětVymazat
  4. úžasné líčení, strašně to vypadá hezky!! :) máš úžasné oči :)


    Zúčastni se u mě na blogu giveaway :) !

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji. Akorát řasy jsou pro mě oříšek :D Jednou jsou rovné jak pravítko a pak se kroutí že se nedají ani "nařasenkovat" :D

      Vymazat
  5. líbí se mi moc ty malé pilníčky a to ,,Color Tattoo" :-) ..musím si u Essence koupit novou řasenku. Tak možná zkusím tu v tubě.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pokud nepotřebuješ nic extra, tak budeš spokojená. Řasenkám za 300,- se nevyrovnají, ale jsou dobré. Dnes budou fotky jak vypadají na oku ;)

      Vymazat
  6. Tyjo, některé věci mě fakt zaujaly :) Ten paper print, zajímalo by mě, jestli to funguje! Pilníčky jsou úplně roztomilé, ale co mě teda nezaujalo, jsou ty kuličky. Řekla bych, že to musí být strašně nepraktické, doufám, že o nich napíšeš článek :) To Nail peeling pen mi taky přijde jako blbost :D
    Ale co se mi líbí, je štětec na francii, nedokážu ji udělat ani pomocí izolepy nebo různých nálepek. Mám takový blbý tvar nehtů, že mi bílý lak na bocích vždycky zateče pod nálepku :/ Třeba by to tímhle šlo. Kartáček u druhé řasenky vypadá dobře, já jsem si teď koupila od Rimmelu Extra WOW lash a moc mi nevyhovuje, ten kartáček je takový divný.

    OdpovědětVymazat
  7. Už se těším až nám otevřou Rossmanna (stěhují ho) a budu se taky moc jít na novinky podívat :).

    OdpovědětVymazat
  8. Ten paperprint je opravdu propadák !!
    http://mlcoftw.blogspot.cz/2014/05/propadak-tydne.html

    OdpovědětVymazat

Vaše komentáře čtu ráda a pokud to není zbytečné, tak samozřejmě odpovím ;)

 
FREE BLOGGER TEMPLATE BY DESIGNER BLOGS