NOVÉ ŘASENKY ESSENCE

V minulém příspěvku jsem vám představila dvě nové řasenky a nyní pro vás mám i recenzi. Docela jsem si pospíšila, protože tyto řasenky jsou super kauf. Za tu cenu si myslím, že lepší snad ani neseženete. Určitě ne od S-HE či Miss Sporty ;)

LASHES GO WILD

Řasenka v tubě je naprosto unikátní a trendy. S inovačním kartáčkem se speciálním vykrojením nabízí tvým řasám extra objem. Oftalmologicky testováno. 

Musím uznat, že řasenku v tubě jsem ještě neviděla a docela mě to překvapilo. Vlastně, když jsem to viděla poprvé na fotce, tak jsem si říkala, že to bude absolutně k prdu.

A ono vůbec ! Naopak !
Kartáček se mi zalíbil hned na první pohled. Aplikace byla velice pohodlná. Řasy se neslepovaly a jsem nadmíru spokojená =)

LASHES GO WILD


PŘED A PO


LASHES GO WILD


GET BIG LASHES TRIPLE BLACK

Oblíbená rodina řasenek get big! se rozrůstá o nového člena - temně černou řasenku triple black. Široký a inovační kartáček nabízí spoustu objemu a hustoty. Uhlíkově černá textura řasenky ti zajistí dramatický pohled. Oftalmologicky testováno. 
Tato řasenka mě též překvapila. Kartáček vypadal dobře stejně jako u LGW s tím rozdílem, že má jinak učesané štětiny a je jich více. 
Po řasách krásně klouže a má ve výsledku naprosto přírodní řasy jen obarvené. Ale je to jen klam, jsou delší a objemnější ;)

GET BIG LASHES TRIPLE BLACK

GET BIG LASHES TRIPLE BLACK

PŘED A PO 

(omlouvám se za nekvalitní fotku, ale Zoner Photo Studio s tím něco provedl a dopadla takhle, nicméně tam trochu je poznat, že rozdíl mezi řasami opravdu je)

GET BIG LASHES TRIPLE BLACK


VÝSLEDEK ?

Řasy podle mě vypadají velice přírodně a naturalisticky. Není poznat, že byly "přikrášlovány" řasenkou. U ostatních řasenek mi přijde, že mají takový umělý efekt a celou řasu obalí maskarou, kdežto zde se řasy zužují a to se mi velice líbí ! Takže já si myslím, že asi začnu nakupovat řasenky u Essence ! (doteď jen Avon, Astor, Dermacol)


9 komentářů:

  1. Týjo, těžko se ted rozhodnout, kterou si koupit!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Za tu cenu bych vzala asi obě :D ... Pokud bych se měla opravdu rozhodnout ale, tak to je FIALOVÁ ;)

      Vymazat
  2. Vypadjaí hezky, navíc klasický kartáček je super... :))

    Jane´s colours

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mě klasické kartáčky nikdy nevyhovovaly a až tady mi sedí =)

      Vymazat
  3. koupím si určitě obě :) za tu cenu a za to co odvedou.. Mám ráda řasenky od essence.. :)

    OdpovědětVymazat
  4. Já doteď měla jen dvě a moc mi nevyhovovaly, za tyto jsem ráda :) V drogerii bych si je nekoupila jen tak podle oka, tak jsem ráda že jsem je dostala k recenzi a mohla vám je ukázat :)

    OdpovědětVymazat

Vaše komentáře čtu ráda a pokud to není zbytečné, tak samozřejmě odpovím ;)

 
FREE BLOGGER TEMPLATE BY DESIGNER BLOGS