DNY MARIANNE 2014

Letošní dny Marianne byly o hodně chudší než ty loni takže toho je po skromnu.


L'OREAL préférence - barvy přebrané tak jsem si vzala červenou, aspoň bude sranda ne? :D
Marionnaud produkty pro muže - nevšimla jsem si, že to je pro muže, protože tam kde to je napsané měli nálepku -75% ... tak jsem se těšila že mám hydratující a energizující fluid a peeling na obličej ... no doma jsem zjistila, že to je pánské. Ale kde je psáno že to nesmím používat? Nikde že jo. Každý z cca 300,- zlevněn na nějakých 60,- Kč
Sephora voděodolná tužka - bílá se shimerem, po slevě 48,- Kč a k tomu odličovač očí taky za pár korun. Jako dárek jsem dostala vzorek parfému a make-upu Lancome (těšila jsem se na lak, ale to bych asi musela nakoupit za víc - napsané to ale nikde neměli, tak nevím).
V Yves rocher si mamka koupila ten ECO šampon a já dostala vzorek micelárky, kterou mám vlastně doma - měla jsem si vybrat hrneček jak dárek :D
SYX odlakovač - chtěla jsem svůj oblíbený zelený - neměli. Tak mám růžovej, špatnej ale není.
Essence cleanser na gel. nehty - ten svůj od obyčejných gelových nehtů jsem nechala v čechách, tak jsem něco potřebovala.

V TESCU měli akci - Maybelline vše za 70,- Kč Tak jsem vzala POPSTICK, akorát mě nenapadlo to prohrabat celý - byla jsem tam s přítelem. Příště (kolem 14. 10.) tam snad pojedu a podívám se (jestli tam ještě něco vlastně bude)

Je úžasně citrusovej. Balzámek na rtíky. Divím se, že jsem na to nenarazila dříve v drogerii! LOVE lips Dermacol se může jít zahrabat!



VŠE MAYBELLINE ZA 70,- KČ




Bourjois má vlastní stojan !



Dárek z Douglas - GLAMGLOW maska
Je fakt úžasná. Plné balení 50ml stojí kolem 1200,- Kč což je dost a asi si to nekoupím :(


Vůbec v tom nebyly větvičky :D Divila jsem se co to z toho na mě leze


BAF !



2 komentáře:

Vaše komentáře čtu ráda a pokud to není zbytečné, tak samozřejmě odpovím ;)

 
FREE BLOGGER TEMPLATE BY DESIGNER BLOGS