WTF ?!


Rozhodla jsem se, že budu psát o tom, co mě za poslední dobu (rozuměj, nevím kdy mě co naštve, nebudu slibovat článek každý týden) naštve, rozčílí a nebo nad čím prostě zůstává mozek stát.


1. Neodbornost odborníků nebo snad levé ruce?

Fotka mluví za vše. Přítel nedávno srazil značku (úzká silnice, značka na kraji silnici a ve vedlejším pruhu se řítí autobus s takovým kokotem co prostě na ostatní nebere ohledy) a tak jsme to museli nechat vyrovnat, nastříkat. Lakoval se ten přední blatník, přední dveře a vzadu na autě se rozlešťovalo lepidlo po znaku (ten jsem odloupla, bo se mi tam nelíbil :D ) No a k pointě - odborníci neuměj nasadit světlo. Kdybychom si nevšimli toho, že to světlo nesedí a neotevřeli kapotu, tak se mohlo taky stát, že to upadne. A ono takový světlo dobrý 3000,- stojí. Oprava (leštění, lakování, srovnání blatníku) stála 6000,- Kč


2. Velikost brambor

Už mě to irituje. Každý víkend vaříme jídlo ke kterému se jako příloha dávají brambory. V zimě jsem chápala že jsou malé - prostě to jsou ty zbytky.
Ale aby přítelovo máma donesla z nákupu nové čerstvé brambory a zase ty zmetky malý, to už mě fakt rozčiluje. Místo toho aby to člověk loupal pár minut, tak u toho stráví půl hodiny a ještě toho víc jak polovinu vyhodí, protože je to buď nahnilý a nebo ještě zelený.

3. BB a CC krémy, které jsou jen průhledné

A co z toho ... To si to v těch firmách co to vyrábí nepatlaj na xichty aby viděli co vyrobili ? To neviděj že to není vidět ? Narážím na např. tónovací VIP krém od Avonu, kterej se tváří bíle, po prasknutí kuliček to nějak nahnědne a na obličeji zas nic. Ani to netónuje a jestli to hydratuje, to se můžeme jen hádat.

4. Mega lepící řasenky

Což tohle taky nezkoušej jestli to funguje ? Napíšou jaký to dělá mega objemy a kdesi cosi, mega třpyt a já nevím jaký pičičovinky ještě ale aby to fungovalo jak opravdu slibují - to ne, na co?



5. Bublinky na čerstvém laku

Nesnáším je. Nejdřív se mi dělali u laků od Catrice, tak jsem pochopila, že se jim mám vyhýbat. OK.
Ale že mi to udělala i MiniColorama od Maybelline a následně Top Coat od Essence, který k tomu nikdy neměly sklony, to fakt neberu :\

6. Proč všechno potřebuju když se to nejmíň hodí

Jdu si takhle na ebay ... a takových tvářenek a čehosi všeho co prostě potřebuji !!!!!!!!!!!!!!!


2 komentáře:

  1. Odpovědi
    1. Hodně uvažuji nad tým Hollywood blush, dalo by se to použít jako oční stín - ale co když za to vypláznu 125,- Kč a nebude to moc barvit? :(( Tak nemám raději nic =)

      Vymazat

Vaše komentáře čtu ráda a pokud to není zbytečné, tak samozřejmě odpovím ;)

 
FREE BLOGGER TEMPLATE BY DESIGNER BLOGS