PREVIEW: ESSENCE ME & MY ICECREAM

V červenci se k nám dostane limitka a mě je už nyní jasné, že bude rozebraná HNED.

Co bude obsahovat? Podívejme se =)

Zapečené oční stíny

V jemném karamelovém, meruňkovém a mátovém odstínu. Mají krémovou texturu a chladný mramorový efekt, který vykouzlí letní make-up s lehkým leskem.

Lip balm

Tyto jedinečné balzámy na rty jsou k dispozici ve třech různých barevných kombinacích: levandule-vanilka, meruňka, béžovo-růžová máta. Barvy vypadají opravdu roztomile. Budou hýčkat vaše rty s bambuckým máslem a jojobovým olejem, stejně jako zanechají lahodnou vůni.

Cream blush

Jemná tvářenka se smetanovou konzistencí. Krémová a prášková současně. Intenzivní meruňkový odstín udělá vaši pleť přirozeně krásnou a svěží. 

Shimmer pearls

Jako třpytivé kopečky zmrzliny ... jemně třpytivé perly s lehkým barevným rozptylem jsou dokonale sladěny v pastelovém odstínu tohoto trendy vydání. Dodávají obličeji jemný třpyt a může dokonce pokrýt jemné nedokonalosti, stejně jako mírné zarudnutí.

Nail polish

Dlouhotrvající lak na nehty v jemných barvách.

Nail topping sticker

Nálepky na nehtíky s pidi kuličkami.

Hand wipes

Ubrousky přicházejí v praktickém uzavíratelném balení, které se vejde do každé kabelky. Jsou jemně parfemované - po jahůdkách.

8 komentářů:

  1. přesně tak.. už teď je mi jasné, že se hned rozebere.. :D zrovna když mě opravdu zaujme, každopádně bych moc ráda ulovila právě ty rozjasňující perličky a nějaký oční stín.. ale dost o tom pochybuji:) určitě ji uvedou na trh zrovna, když budu na dovolené :/ :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ono to stejně bude hned fuč, sotva se to do drogerky dostane, tak co :DDD

      Vymazat
  2. Doufám, že se mi podaří ulovit rozjasňující perly, nějaký balzám na rty a snad i nějaký lak. Možná i ubrousky se hodily :) tahle limitka mě opravdu zaujala, těším se až bude u nás.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To bys musela kamarádit s prodavačkama - aby ti to schovaly :DDDDDD

      Vymazat
  3. No vypadá to perfektně, perly se mi taky moc líbí i ty laky na nehty..

    OdpovědětVymazat
  4. Vypadá to skvěle! U nás beztak nic z toho nebude. Nechápu, proč nemáme Essence normálně v DMku, ale v nějaké no name drogerii, která je z ruky a skoro nic tam není O.o
    Ten zelenkavý lak, mňam! :D A ty perly se mi taky líbí.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tady v Čáslavi je Essence jen v taky no name a zboží maj podle toho co objednaj :\\\Jinak musím do Rossmannu nebo DMka a to je cca 20km :\\\\

      Vymazat

Vaše komentáře čtu ráda a pokud to není zbytečné, tak samozřejmě odpovím ;)

 
FREE BLOGGER TEMPLATE BY DESIGNER BLOGS