Maybelline Color Whispers 310 + 440

Napsáno toho bylo mnoho a každý z vás si již názor nějaký udělal.
Z mě dostupných informací je v prodeji 10 odstínů těchto barevných balzámků. Já bych to jinak nenazvala, protože podle mě to ani nic jiného nedělá. Krytí v jedné vrstvě je opravdu mizerné - je potřeba rty přejet aspoň třikrát aby něco bylo pořádně vidět. Což je opravdu nevýhoda. Někde se otřete a můžete "mazat" znovu. Musím říct, že mě moc nenadchly a v první fázi pořízení dokonce namíchly.

Jak jsem se k Whispers dostávala

Šla jsem tady v Čáslavi do drogerie Martina. Ptám se prodavačky jestli mají Whispers od Maybelline. Tak že neví (to je fakt personál na HOVNO když se neorientuje v sortimentu). Tak jsme došli k regálu a říkám - tamty barevný rtěnky uprostřed. Chvíli kouká a podá mi nějakou rtěnku z druhé strany. Říkám že tohle ne, tamty druhý. Že prej jakou barvu - no nevím když jsem to pořádně neviděla. Testery nemá (asi je maj už doma). Tak jsem se zeptala na cenu - 179,- Kč (v duchu ji už posílám do háje). Tak zkouším ještě jeden pokus - jestli nemají tu akci co "ostatní" drogerie, že jako 1+1 zdarma. Že nic takovýho nemaj. Tak jsem jí řekla na rovinu "tak nic paní, jedu do Kolína, tam je maj levněji a druhou mám zadarmo". Ta baba se totiž tvářila tak otráveně, nic se jí nechtělo až mě prostě namíchla.
Tak jsem odpoledne po práci volala příteli ať se staví do Rossmannu, že by to tam měli mít. Tak mi pak volal z drogerie. Akci maj, ale jen 3 odstíny ( a zrovna ty co jsem nechtěla ). Tak říkám, že to není možný, musej mít víc ... začal zvyšovat hlas, že tam nic nevidí atd. načež ho nejspíše slyšela prodavačka a šla mu ukázat kde jich je víc. Tak mám přesně ty odstíny, které jsem si vyhlídla a jsem s nimi spokojená (v rámci možností).

Koupila bych si je, kdybych věděla dopředu, že tak moc nevydrží ? ANO =)
Pokud si dám pozor, zbytečně moc nepiju, neolizuji rty atd. tak je výdrž dobrá.
Navíc, tyhle barvičky jsou ve větší vrstvě opravdu pěkné.





 Orange attitude - 1 vrstva

 Mad for magenta - 1 vrstva


5 komentářů:

  1. Já se prodavaček radši na nic neptám :D. Jinak odstíny jsou super :).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Spěchala jsem a tohle bylo nejrychlejší řešení =) Nehledě na to, že to tam není samoobslužné - stojany mají za pultem.

      Vymazat
  2. Otrávené prodavačky, to přímo miluju :D Sice zdlouhavá cesta k jejich získání ale krásné odstíny :-) super blog :-) jsem nová čtenářka :)))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já nechápu, že když je ta práce vyloženě "sere" proč tam jsou furt :\\\ Já bych tam ráda pracovala!!!! :D

      Vymazat

Vaše komentáře čtu ráda a pokud to není zbytečné, tak samozřejmě odpovím ;)

 
FREE BLOGGER TEMPLATE BY DESIGNER BLOGS