RECENZE: BB cream od Lumene


Tuto značku jsem dosud neznala a jejich BB cream také ne. Tohle je vlastně můj první BB cream. Hned jsem jej nadšeně vyzkoušela a byla jsem opravdu překvapena.
Tento BB cream je úplně něco jiného než běžné make-upy. Rozhodně na pleti není vůbec vidět. Make-up vytvořil vždy nějaký ten film či šupinky a to nechce nikdo. Proto mají "BBčka" teď takovou popularitu.

Balení je stejně velké jak například BB od Garnieru - 50ml. Balení je měkké a tak nebude problém se spotřebováním výrobku. Při použití vakuového systému dávkování totiž dochází k velkým ztrátám, protože velká část "hmoty" zůstane na stěnách obalu.


Na pleti není opravdu nic poznat. Krásně sjednotí barevný tón.


Aplikace BB creamu je pohodlná, krém se krásně roztírá a nevytváří mapy. Doporučuji ale používat před aplikací nějaký krém, protože konzistence je trošku hutnější. Nicméně na pleti není cítit. Je lehounký a po pár minutách (než zaschne) o něm ani nevíte, což je naprosto skvělé.
Výdrž je také dobrá, ba až dokonalá. Ráno se nalíčím a ještě večer je poznat, že jsem nalíčená :D Což se mi u s make-upy nepodařilo.

Tento BB krém můžete sehnat na internetu nebo v parfumeriích FANN za cenu 499,- Kč

8 komentářů:

  1. Také už chci konečně vyzkoušet nějaký BB, hodně mě láká matující od garnier :).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Brzy budu psát recenzi i na Garnier na fotce výše - srovnání s Lumene atd. a za sebe už musím říct, že do Garnieru bych nešla ani za nic. Raději dám zhruba 300,- více než výrobek, který nesplní ani polovinu co slíbil.

      Vymazat
  2. Na fotce je vidět, že ti tenhle krém opravdu sedí. Bezva recenze.:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem s ním hrozně spokojená. Po aplikace a pudru není na obličeji ani při dotyku poznat, že něco mám. Krásně mi skryje červené tváře (garnier BB je zvýraznil!) a to je hlavní. Takže make-upy co mám doma asi rozdám a budu používat jen tento (dokud mi zas nepadne do ruky nějaký BB krém - levnější). Jsem z něj opravdu nadšená a pro světlou pleť je vhodný, protože netmavne =) Pokud má někdo možnost ho zkusit (nevím jestli mají testery) tak opravdu doporučuji tuto šanci nepromarnit, jedná se opravdu o dobrý výrobek =)

      Vymazat
  3. Tuhle značku jsem zatím taky neznala, ale BB krémy moc ráda nemám po zkušenosti se vzorečkem garnier..

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mám doma i Garnier a můžu s klidným srdcem říct, že Garnier je oproti tomuhle odpad. Vážně bych si Garnier nekoupila a ani ho nikomu nedoporučila. Ale tento Lumene opravdu ano. Pokud máš možnost získat vzoreček (buď napsat Lumene na jejich FB nebo jít do parfumerie FANN) tak ji využij ;)

      Vymazat
  4. ty jo taky budu muset nejakej BB cream vyzkouset..zatim jsem se k tomu neodhodlala, protoze pouzivam porad make-up, ale na nejake dny, kdy neni potreba se tolik malovat bych to zkusit mohla...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já už make-up nechci :) Správný BB cream totiž funguje naprosto úžasně. Tenhle je pro mě dokonalý, ale krytí je zhruba střední. Ovšem produkty firmy Skin79 jsou vysoce krycí a někdy skoro až 100%, takže nějaký make-up který je na pleti poznat (vždy jde poznat když mám make-up a nebo BB) se může jít "zahrabat".

      Vymazat

Vaše komentáře čtu ráda a pokud to není zbytečné, tak samozřejmě odpovím ;)

 
FREE BLOGGER TEMPLATE BY DESIGNER BLOGS