New IN

Po čase tu mám zas new in článek. Moc často si nekupuji oblečení, ale tak vyjímečně to sem dám, jelikož na kabátek jsem pyšná. Koupila jsem ho v New Yorkeru za 990,- Kč. Je moc pěkný a bylo mi docela vedro, když jsem si ho zkoušela, takže na podzim - pod to jen tričko = spokojenost ^_^ Prodávají ještě tmavě zelený a vínový. Mě nejvíce slušel tento =)
Plyšák je tam pro představu, jak to má obrovskou kapuci :D

Plyšákové tepláčky z KIKu

Bourjois sprcháčky

Pár drobností

Peněženka od maminky, přesně po takové jsem dlouho toužila. Děkuji maminko ^_^

9 komentářů:

  1. Ten kabátek je úžasný, máš skvělou maminku :).

    OdpovědětVymazat
  2. Jé, ty úžasné plyšové tepláky mám taky, nejraději bych je nikdy nesundávala :D. Mám taky ten balzám na rty Never Ending Story - za mě hrůza, pokud tě víc zajímá můj názor, tak shodou okolností jdu právě psát recenzi, která se u mě na blogu objeví zítra ;). To samé Baleácký odličovač, zklamal :/ Snad ti oba produkty sednou líp...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak balzámy já beru s rezervou. Tohle jsem koupila jako rychlou pomoc protože mi praskl koutek. Hydratace ujde, chuť taky ... průměr no =) ... A odličovač ... co čekat za tu cenu. Já spotřebovala dvousložkový R'Oreal a má mi od Douglas přijít nějaký balíček, tak jsem si tohle koupila na těch pár dní čekání. Mamka ho má a není to zázrak, věděla jsem do čeho jdu ;)

      Vymazat
  3. Ten kabátek je stranšě pěkný ! :) A takové sprcháče jsem dávala mamce vždycky k Vánocům a pak jsem si je občas půjčovala když mi to dovolila :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ty sprcháče úplně úžasně voní! Taky je budu mamce kupovat k Vánocům :)

      Vymazat
  4. Odpovědi
    1. Mám ji od mamky. Našla jsem ji ležet na stole, tak jsme se zeptala proč tam je. Prý ji nechává už rok vyčuchnout na okně a teď už tolik nesmrdí. Tak jsem si ji vzala, protože přesně takovou jsem dlouho sháněla =)

      Vymazat

Vaše komentáře čtu ráda a pokud to není zbytečné, tak samozřejmě odpovím ;)

 
FREE BLOGGER TEMPLATE BY DESIGNER BLOGS