COLLECTION nail polishes

Dnešní článek je jen kochací. Nabízím vám fotky laků na nehty. Docela se mi zalíbilo je fotit na bílém pozadí a budu se tak snažit fotit vše. Je to lepší. Možná že černá by byla také dobrá =)
Tyto fotky jsou asi týden staré, už mám zas nějaké laky navíc :D Nejsou ale značkové (takové sympatické barvičky u vietnamců za 10,- jsem našla, tak je mám na drobné zdobení) tak jim nebudu na blogu věnovat pozornost (maximálně pokud by o to někdo stál).

Essence laky ... nemá cenu jakkoliv komentovat. Jsou levné, mají hodně barviček a snad každý doma aspoň jeden kousek má =)
Vlastním prozatím 3 laky z nové kolekce. Z té staré mám jen 6 kusů. Barvičky jsou trochu zkreslené (oranžová není oranžová ale spíš taková do lososova trošku) ale podobné.

Essence žlutá Miami, matující lak a XXL dimensions (ten mám hroooozně dlouho). Gabriela Salvette. Ty žluté mám dva, chtěla jsem kdysi žlutý lak a jeden jsem si koupila a druhý za měsíc dostala. Ten fialkový mám ráda. Hodí se mi totiž k mobilu (Samsung GT S5230). Bohužel už ho mám přez rok a je trochu hustší, tak jej moc nepoužívám.

Avon "tinktura" na zpevnění nehtů - opravdu funguje! A citronový lak na nehty, který voní krásně. Dělali snad ještě malinu a jednu vůni, tu si ale nepamatuji. Laky Douglas. Asi určitě nejdražší laky v mé sbírce =) Jsou skvělé. Vydrží, stačí jen jedna vrstva a mají hodně barviček, plánuji si pořídit další.

Laky Rimmel. S prvním lakem nalevo jsem objevila Ameriku. Nikdy předtím jsem dražší lak neměla a tak jsem netušila o co přicházím! Tyto laky jsou naprosto úžasné. Jsou rychle suché, vydrží a krásně kryjí (pokud si jako já nemyslíte, že ten růžový bude pastelový :DDD)
Také mám lak od NYC, je dobrý, docela vydrží a barvička pěkná =) 
Lak Four Seasons - vápník. Péče o nehtíky - výživa =)
Dermacol - první lak od nich ... zářivě červený. Dobře kryje, jsou potřeba 2 slabé vrstvy. Schne docela rychle.

Krabička na laky. Zneužila jsem krabici od bot a polepila ji balicím papírem :D Izolepa posloužila dobře a hlavně že to drží. Časem si plánuji koupit pořádné krabice - nejspíše z   IKEA  =)

PS: článků COLLECTION bude více. Příště snad krabička se serepetičkama na oči =)))

7 komentářů:

  1. Pěkné laky máš, o tom zpevňovači jsem nedávno psala :).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já vím, četla jsem =)))

      Laků mám zdá se hodně (pro některé) ale já mám pořád málo a při vybírání který mám použít jsem občas bezradná, protože tam zrovna nemám to, co bych chtěla =)

      Vymazat
  2. Miluju články o lacích :D. Nejvíc se mi líbí ty obří šuplíky blogerek, který mají přes sto laků, to je prostě úžasný a strašně jim to závidím :D. Já jich mám 49 (zrovna dneska jsem to počítala :D) a připadám si jak žabař, i když "normálním" lidem (tím myslím neblogery) to připadá jak šílenost..

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moje sbírka se neustále rozrůstá a věřím že za pár měsíců již budu mít laky i v šuplíku :D

      Vymazat
  3. ahoj :) ja len otázočku či si spokojná s tým essence odlakovačom...lebo si ho nejako plánujem kúpiť :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ten tyrkysový a růžový jsou dobrý. Voní hezky, ale ten fialový od essence, ten je bezkonkurenční =)

      Vymazat

Vaše komentáře čtu ráda a pokud to není zbytečné, tak samozřejmě odpovím ;)

 
FREE BLOGGER TEMPLATE BY DESIGNER BLOGS