Seminář SpaRitual 3. 6. 2016

V pátek 3. června jsem měla tu čest být pozvána na produktové školení pro manikérky a pedikérky. Sice nejsem ani jedno z toho, ale o to větší radost mám, že jsem tam mohla být a všechno to vidět. V první části školení nám byla představena značka SpaRitual. V druhé části následovala ukázka manikúry. Poté jsme si došly na oběd a následovala třetí část - ukázka pedikúry.

První část a druhou část nemám nafocenou. Foťák jsem vytáhla až po obědě, abych si nafotila produkty a ukázku pedikúry. Aby jste ale o nic nepřišli, SpaRitual má video, které vás novým showroomem provede :) 


A kde se showroom nachází ? Hotel Smaragd, Geologická 2a, Praha



Co je vlastně SpaRitual za značku ?

SpaRitual je hodně mladá značka. Byla založena v roce 2004 ekologickou vizionářkou Shel Pink (rodina s Jeffem Pinkem, který založil Orly). Shel Pink takto navazuje na lázeňské tradice a proto vytvořila produkty pro Spa a salony se zaměřením na manikúru, pedikúru a masáže. 
SpaRitual je uvědomělá značka, která se zavázala spojit krásu s přírodou. Nepoužívá petrochemii, parabeny, umělá barviva a parfémy. Veškeré produkty jsou biologicky odbouratelné, fair trade, organické obalové materiály jsou potištěné sojovými tisky a lahvičky laků jsou z 50% z recyklovaného skla.

POMALÁ KRÁSA - SLOW BEAUTY       ...       CO JE "POMALÁ KRÁSA"?

Představ si místo neposkvrněné časem, závistí a marnivostí. To je svět pomalé krásy. Kde obnova a léčení začíná tvojí volbou. 
Pomalá krása má čtyři stupně. Jsou jedinečné pro všechny výrobky SpaRitual. Každý stupeň pomalé krásy je více smyslový a má svoji vlastní charakteristickou vůni a vlastní barevnou paletu.

MODRÁ - PELARGONIE - CLOSE YOUR EYES

Uteč v mysli od reality a zavři oči. Vše je opět v pořádku. Egyptská pelargonie utišuje mysl, uklidňuje celé tělo a duši. Umyj se v barvách studené vody. 

ORANŽOVÁ - KADIDLO - LOOK INSIDE

Dýchej zhluboka a nahlédni do svého nitra. Najdeš v sobě smysl svého bytí. Indické kadidlo léčí mysl, omlazuje celé tělo a duši. Splyň s barvami Země.

RŮŽOVÁ - JASMÍN - INFINITELY LOVING

Ponoř se do nekonečně milujícího objetí. Esenciální olej z čínského jasmínu uklidňuje mysl, omlazuje celé tělo i duši. Pěstuj se láskyplnými barvami světla.

ČERVENÁ - ZÁZVOR - INSTINCTUAL

Následuj cestu vlastního výběru a propoj se se svým instinktem. Indonéský zázvor dodává energii mysli, zahřívá celé tělo a duši. Oživ se barvami odpoledního slunce. 

SYMBOLY SPARITUAL


Uvědomění si zodpovědnosti za životní prostředí a společnosti je ve SpaRitual více než jen řádek v programovém prohlášení společnosti... je to mantra celé firmy.
Jen samotné uvědomění není pro SpaRitual dostačující. SpaRitual je aktivním členem v celosvětovém hnutí za změnu ve způsobu podnikání a neustále vyhledává ingredience a výrobní procesy, které sníží dopad na životní prostředí. Také vyhledává dodavatele, kteří sdílejí podobné hodnoty a praktikují udržitelné farmaření a platí svým zaměstnancům přiměřený plat.

SOUCIT - Všechny výrobky SpaRitual jsou 100% vegan a bez druhotných živočišných produktů. Výrobky ani jejich ingredience nikdy nebyly a nebudou testovány na zvířatech.

UDRŽITELNOST - Trvale udržitelný rozvoj je životní styl a výzva, kterou se SpaRitual zavázal šířit po celém světě. I když byl stále "zelený!, snaží se být ještě "zelenější".

EFEKTIVNÍ ZDROJE - SpaRitual se zavázal používat recyklované a znovu použitelné materiály všude, kde je to možné. Skleněné lahvičky a plastové stojany jsou vyrobeny z minimálně 50% recyklovaných materiálů. Všechny obaly výrobků SpaRitual jsou recyklovatelné.

EFEKTIVNÍ ENERGIE - Ve skladě SpaRitual se používá vysoce efektivní osvětlení s pevnými elektronickými předřadníky T5, čímž se spotřeba energie snižuje na polovinu.

VĚDOMĚ ZÍSKÁVÁNO - SpaRitual používá jen suroviny nejvyšší kvality, které podléhají přísným vnitřním i vnějším testům- Od všech dodavatelů vyžaduje certifikáty o tom, že důsledně dodržují specifické standardy. Ve výrobcích SpaRitual se používají všude, kde je to možné, organické ingredience. Certifikované organické rostliny se pěstují bez syntetických herbicidů, pesticidů anebo geneticky modifikovaných organizmů. V současnosti obsahuje většina výrobků až 83% organických složek. Přetrvávající výzvou značky je vyhledávat nejlepší možné ingredience. Vegan kosmetika SpaRitual je bez parabenů, barvená pouze přírodními barvivy, neobsahuje lepek a je v přírodě rozložitelná.

FSC - Forest Stewardship Council představuje nejsilnější systém, který se stará o udržitelnost lesů. SpaRitual používá certifikované FSC materiály na všechny obaly výrobků, tiskoviny a marketingové materiály a také využívá certifikované FSC tiskárny. FSC je mezinárodní nezisková organizace, která je také podporována renomovanými organizacemi na ochranu životního prostředí jako Greenpeace, NABU, Robin Wood a WWF. Na obalové materiály jsou použity pouze sojové potisky.

RECYKLACE - Kromě recyklování papíru, plastů a hliníku se SpaRitual účastní také recyklačního programu Big Green Box. Tento mezinárodní program ulehčuje recyklaci nebezpečných materiálů jako jsou baterie a elektronika.

BEZPEČNOST - SpaRitual věří, že je stejně důležité, co na své tělo dáváme, jako to, co dáváme "do sebe". Všechny laky a výrobky na manikúru a pedikúru jsou vegan, neobsahují DBP, toluen, formaldehyd, formaldehydovou pryskyřici a kafr.

DOPRAVA A BALENÍ - Kromě toho, že SpaRitual využívá na balení obalový materiál z doručených zásilek, taktéž používá proti-nárazový materiál, který se dá přizpůsobit libovolnému kontejneru. Je tvořený z 35% recyklovatelného a už použitého papíru a buničiny, šetří místo a je lacinější než bublinky.

FAIR TRADE - Propaguje výrobky, které podporují trvale udržitelný rozvoj a posiluje celou společnost tím, že vytváří spravedlivější celosvětový tržní model, který prospívá farmářům, dělníkům, spotřebitelům, průmyslu a celé zemi. SpaRitual aktivně vyhledává partnery, kteří také respektují životní prostředí a platí svým zaměstnancům přiměřenou mzdu. Označení Fair Trade zaručuje, že při vzniku výrobků nedocházelo k potlačování lidských práv, ke znečištění a poškození přírody a farmář nebo výrobce dostali za svou práci zaplaceno a to jim umožňuje rozvoj a určitou životní úroveň.

Po tomto představení značky a jejích hodnot jsme se dostaly k ukázce, jak by měla manikúra vypadat. Mnozí z vás si zastřihnou nebo zapilují nehty, nalakují a jdou ... berou to jako absolutní rutinu. Udělejme z toho ale zážitek. Manikúra jako taková, může být (a v mnohých případech je) chvílí relaxaci nejen pro ruce ale i pro mysl. O tom ale dnešní článek nebude, nechám si to na jindy =)

Ukázka pedikúry






Fotky laků (především efektové), které má momentálně SpaRitual v nabídce.



Stojánek s laky GOLD system


Letní limitka





Velká balení mask, peelingů a olejů

Limitované lesky z edice YUZU ROSE

Opět dva laky v limitce


Masáž nohou




Stálá kolekce laků













Seminář se mi opravdu líbil. Odnesla jsem si hodně cenných informací.
No, taky jsem odešla s lehčí peněženkou, ale vůbec mi to nevadí, udělala jsem si radost a to je přeci to nejdůležitější - rozmazlovat se =) Nikdo to za nás neudělá 



Udělejte si taky radost .. navštivte showroom v Praze nebo salon v Brně




Salon SPARITUAL Brno:
Josefská 5, výtahem do 2.patra
602 00 Brno - střed
Provozní doba: Po-PÁ 9:00-18:00 (showroom do 14:00)



Showroom a školící středisko Praha: 
Hotel Smaragd, Geologická 2a 
152 00 Praha – Barandov 
Provozní doba: dle telefonické domluvy


Osobní odběr zboží SpaRitual za hotové:

Provozní doba: PO 8:30-14:30

Žádné komentáře:

Okomentovat

Vaše komentáře čtu ráda a pokud to není zbytečné, tak samozřejmě odpovím ;)

 
FREE BLOGGER TEMPLATE BY DESIGNER BLOGS