REGINA - MINERÁLNÍ OČNÍ STÍNY

Dalším restík budu mít tímto článkem sfouknutý. Nebudu vám lhát, poslední dobou jsem tak nějak neměla vůbec chuť psát. Hrála jsem jen WoWko a HoTS a nic se mi nechtělo. Ale už je to pryč a já mám plno produktů o kterých mohu napsat =)


Dostala jsem tyto stíny k recenzi a musím říct, že jsem zprvu byla skeptická a říkala si, že to bude asi stát za prd. Stojí to pár korun, co by to asi tak mohlo umět ... ?


Nic by se ale nemělo hodnotit dle ceny, ale až při použití. Sama nemám ráda, když někdo říká, že to a tamto stojí pár korun, tak to bude šmejd. Ne, dokud to nezkusíte sami, prosím, neodsuzujte.



Stíny drží na ruce velmi dobře i bez báze, což je fajn. Na oku bych to ale určitě pojistila bází, protože mastná pleť dokáže divy i se sebelepšími stíny.

Zde na první fotce vidíte stíny nanesené bez podkladové báze. Nejhůře dopadla asi modrá, která mi přijde hodně průhledná.

Stíny by měly být matné, mě ale přijdou trošku metalické, sem tam odlesk vidím ... 


Zde jsou stíny nanesené na bázi od Dermacol. Moc velký rozdíl tam není =)


Zde jsou stíny nanesené na velmi lepivý podklad - vlhká pleť (stejně tak lepí i báze pod třpytky, které jsou gelové)


Zde už se modrá konečně docela chytla a vypadá moc pěkně, lehce metalicky. Dávám ji do vnějšího koutku a třeba i do ohybu, dle toho jak se líčím :) 



Já nevím. Chvilku v tom vidím šedou, pak to vypadá jako zelená, a dokonce sem tam i taková do modra ... tak co je toto za odstín ? Opět krásná barva, přijde mi metalická, ne matná. Hodí se přes celé oko nebo jen do vnějšího koutku =)


Lila si mě získala nejvíce. Je to taková pudrová fialová, sem tam s malým odleskem. Používám ji docela často a ráda.


Od téhle bílé jsem čekala víc. Na předchozích fotkách bylo vidět, že není nejvíc krycí, ovšem to se dá vychytat vhodnou bází ... ve finále, je to stín, který používám docela často. Jak na vnitřní koutek, tak na "pozvednutí" obočí.

Všechny stíny mi vydrží syté celý den, což je pro mě hlavní. Nechci si ráno dát na oko fialovou barvu a večer  z ní mít šedou ... to fakt ne. 

Tyto stíny ani nejsou nijak extra prášivé, což je taky další bonusovej bodík.

Ve finále nemám co vytknout těmto stínům :)


Na očích mám stín | 18 | bílé hedvábí a | 21 | lila. Řasenka je JUMBO též od Reginy, v recenzi bude nejspíše v dalším článku =)

Stíny můžete zakoupit v různých menších drogeriích nebo přímo u Reginy. Jen je škoda, že jsem dostala k recenzi stíny, které se momentálně neprodávají. Cena se pohybuje kolem 60 - 70 korun.

9 komentářů:

  1. Regina je super znacka, navic levna. A lila stin vypada krasne :)
    Beauty of pink / Knižní regál

    OdpovědětVymazat
  2. Pěkná recenze :) stíny od Reginy jsem zatím nezkoušela :)

    Nikys beauty blog

    OdpovědětVymazat
  3. Stíny této značky jsem nezkoušela, ale líbí se mi :)
    Evolution of smooth

    OdpovědětVymazat
  4. No ja koukam vypadaji krasne!
    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk

    OdpovědětVymazat
  5. Tak priznám sa , že tiene tejto značky by som si len tak nekúpila, ale vyzerajú naozaj perfektne, prekvapivo :)
    dawnielicious.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  6. Ta lila barvička se mi líbí nejvíc :). Jinak já jsem na Reginu v našich drogériích vůbec nenarazila, asi je jen ve vybraných prodejnách :).
    CHIC Adriana

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. V takových těch malinkatých drogeriích to bývá :) Popř. není problém zavolat do Reginy a zeptat se, jestli dodávají někam v okolí :)

      Vymazat
  7. Mám tri tiene od Reginy, ale bohužiaľ som z nich sklamaná. Pigmentácia je na jedničku, ale výdrž je veľmi veľmi slabá aj bez bázy, aj s bázou. Plus modré tiene na očiach nechávajú fľaky a veľmi zle sa odlíčujú. :-(

    OdpovědětVymazat

Vaše komentáře čtu ráda a pokud to není zbytečné, tak samozřejmě odpovím ;)

 
FREE BLOGGER TEMPLATE BY DESIGNER BLOGS