LOGITECH G502 PROTEUS CORE


Logitech G502 Proteus Core je optická USB myš s rozlišením 200 - 12 000 dpi a vynikající odezvou 1 ms. Dosáhnete s ní přesnosti a rychlosti při hrách i velmi svižného procházení webových stránek.
Optický senzor myši můžete díky softwaru Logitech Gaming přizpůsobit přesně pro váš herní povrch. Myš se tak bude optimálně pohybovat jak po dřevu, laminátu či po podložce. Získáte tak vyšší přesnost, preciznost a citlivost. Stačí krátký proces ladění a vzhůru do bitvy. 
Perfektní vyvážení myši je pro rychlou akci velice důležité. Proteus Core vám umožní přizpůsobit hmotnost myši a její rozložení pomocí pěti závaží o hmotnosti 3,6 g. Kolik jich použijete a jak si myš vyvážíte? To je jen na vás. 
Pro každé z 11 tlačítek si můžete pomocí dodávaného softwaru nastavit vlastní makro nebo příkaz ve vaší oblíbené hře. Získáte tak výhodu rychlého ovládnutí jakékoliv herní situace. Tři přednastavené profily pro jednotlivé hry můžete uložit jak přímo do myši, tak do vašeho počítače. 
Během okamžiku budete připraveni na jakoukoliv herní situaci. Snadno můžete přepínat mezi pěti nastavenými hodnotami DPI od ultra přesného zaměřování s 200 DPI až po pekelně rychlou reakci s DPI o hodnotě 12 000. Nastavené DPI je navíc signalizováno pomocí 3 indikátorů.

Tuhle myš používám už 3 měsíce a stále na ni nemám utvořený názor.

Co se týče ergonomie, tak tam k myši nemám absolutně žádné výhrady. Myš krásně padne do ruky - nikde nic netlačí a není potřeba si na nic zvykat.




Použité materiály jsou docela fajn. U palce i u malíčku je gumový povrch a tak je myš rozhodně pohodlnější a hlavně nehrozí, že pokud se vám potí ruce, tak že někam "uteče".



Váha myši je dost nízká, a proto jsem hned po pár centimentrech myš nakrmila závažíčkama. Hned to bylo lepší !

Závaží můžete dát až 5 kousků a je na vás, jak si je rozmístíte.

Co se mi nelíbí je to, že se za kluzáky dostává hodně prachu a nejde dát jen tak pryč - spíš vůbec.


Kabel je schován do textilie, ale hádám že to nebyl ideální nápad ....



S myší se mi hraje fajnově, ale nejsem zrovna cílová skupina pro testování herních myší. Proč ? Protože to že myš umí makra atd. - to já nevyužívám, absolutně ne ... :D Pro mě je hlavní, jestli se myš dobře drží, jestli dostanu na tlačítka a jaký má DPI ... 

Pak je zde funkce ... poprvé jsem se s tím setkala právě u této myši. Může si nastavit kolečko na krokový posun a nebo plynulý. Pro lepší představení si situace, tak přikládám video, kde to můžete vidět ve 40. vteřině ...

Ten plynulý posun se mi vůbec nelíbí, protože v momentě kdy prohlížíte web, tak to plynulý není, buď to skáče a nebo to dokonce nejede vůbec :D Takže, funkce to je zajímavá, ale mě zklamala.



Myš jako taková je super. Kdyby mi ji někdo dal, tak z ní mám radost ... ALE ...

Celá myš je z plastu ... ale přijde mi takový hrozně laciný ... a když se podívám na cenu, čekala bych něco lepšího ... hlavně kolečko (to slyšíte v tom videu) ... tam to prostě podle mě není ono ... a v tomto ohledu mě myš zklamala.

2 komentáře:

  1. Jé, tak podle vzhledu je to dokonalost pro někoho s oblibou ve sci-fi hrách. :D Ale podle toho co píšeš beru skoro jako nutnost mít i nějakou jinou, "normální" myš když zrovna člověk nehraje :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já s ní dělám naprosto vše a musím říct, že do ruky padne jako ulitá a proto je právě i lepší než "normální" myš :) Je opravdu tvarovaná tak, aby zápěstí nebolelo a v tomto ohledu si ji nemohu vynachválit =)

      Vymazat

Vaše komentáře čtu ráda a pokud to není zbytečné, tak samozřejmě odpovím ;)

 
FREE BLOGGER TEMPLATE BY DESIGNER BLOGS