[ RECENZE ] AVON GEL FINISH

3 v 1 Lak na nehty s gelovým efektem a leskem jako z profesionálního salónu. 
ZÁKLAD - dokonale vyhladí povrch nehtu a chrání jej před třepením 
BARVA - již 1. vrstva dodá nehtu intenzivní barvu 
ZPEVNĚNÍ - zajistí trvanlivost barvy a lesku
Laků od Avonu již pár mám. Oblíbila jsem si laky z řady Speed Dry, které jsou bleskurychle suché, proto možná tato recenze nebude zrovna pozitivní. Když si holt zvyknu na něco, co moje požadavky splňuje, proč bych se měla spokojit s něčím horším, když nemusím?

A to je právě kámen úrazu těchto laků. Krytí je uspokojivé, rozhodně ale ne v jedné vrstvě jak slibují. Vyhlazení povrchu nechtu? Tak to vůbec, jen nám věší bulíky na nos. Naopak, odstín Dazzle Pink nedostatky ještě zvýrazní! A jestli tento lak chrání před třepením? Netuším, ale podle mě je to blbost. Když vezmu v potaz, že lak, který opravdu pomáhá nehtům proti třepení stojí přes 500,- Kč ... tak to nemůže zvládnout tento, co stojí xkrát méně. 



STERLING

Kovově stříbrný třpytivý lak. Kryje až v druhé vrstvě. Schnutí je poměrně rychlé, ale ne dost jako u SpeedDry. Tvrzení laku ale trvá déle. Ve 2 vrstvách jsem po hodině od aplikace udělala omylem vzorek - ručníkem, takže určitě by bylo lepší laku nějak pomoci - top-coatem, který se vám osvědčil.

Barvě nemám co vytknout. Odpovídá odstínu v katalogu i swatchům na internetu =)

Odlakovává se trochu hůře, protože obsahuje třpytky a možná proto také déle vydrží.




DAZZLE PINK

Krásná světlá barva - mutant oranžové a růžové. Obsahuje shimmer částečky, které jsou vidět jak v lahvičce, tak i na nehtech (ale o trošku méně).

Je potřeba aplikovat nejméně dvě vrstvy, lépe tři. Lak dokáže zvýraznit nedokonalosti povrchu nehtu a nic neodpustí. Schnutí stejné jako u předešlého odstínu - trvá tak 10 minut a tvzení laku je minimálně na 2 hodiny, proto je lepší lakovat na noc.

Odstín neodpovídá ani katalogu, ani webovým stránkám - zobrazují ho jako hooodně růžovější. Proto jsem také byla zklamaná, že mám takovou bledulku.

Výdrž laku je průměrná, a to 3 - 4 dny.





Obal výrobku

Lak dostanete v papírové černé krabičce, kde je popsáno vše. Složení, odstín, trvanlivost atd. Bohužel, odstín se nachází pouze na papírovém obalu, na laku ho nenajdete, proto doporučuji krabičku schovat, a nebo ještě lépe - lak v ní uchovávat. Víme, že sluníčko a celkově světlo lakům moc nepomáhá, že :)

Cena

Oficiální distribuční cena je 159,- Kč, nyní je v akci za 129,- Kč a já ho koupila dokonce v akci kdy byl 1 + 1 zdarma. Navíc mám super Avon Lady, která mi ještě poskytuje 30 % slevu.
Suma sumárum = 2ks laků mě stály 100,- Kč, kdybych je kupovala normálně, stojí mě 2x129= 258,- Kč. 

Verdikt

Tyto laky bych si za běžnou cenu nekoupila. Jsou dražší než SpeedDry, které jsou podle mě mnohem lepší ve všech ohledech (schnutí, krytí, výběr odstínů). A abych řekla pravdu - tento lak mi nepřijde vůbec dobrý. Chová se úplně stejně jako ty obyčejné laky od Avonu, jen na to hodili nálepku Gel Finish a cenu napálili o 50% nahoru. 
Tak jak mám Avon ráda, tak tohle je pro mě velké zklamání :\


6 komentářů:

  1. Tak tyhle barvičky vypadají suprově :)

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  2. Laky vypadají krásně. Nicméně v katalogu jsou ještě hezčí. Toto je kámen úrazu nejen u Avonu - pokud nejsou k dispozici vzorečky je nejisté, co kupujeme. Následné rozčarování je na místě. Budu ráda za tvou návštěvu a za zpětnou vazbu:)) Měj se hezky :-)) Veronika
    http://mlcoftw.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Od Avonu jsem párkrát nakoupila i dekorativku a většinou jsem byla zklamaná, takže sama vím moc dobře, že pokud to jde, tak prostě tester ... občas potkávám na náměstí i stánek kde mají vzorky stínů, které jinak nejsou k sehnání, tak jsem i uvažovala nad tím, se tam jít za nima kouknout, protože stíny od Avonu zatím nemám žádné :)

      Vymazat
  3. No, Avon obecně moc nemusím, tyhle laky mě ale lákají, nebo vůbec laky s gelovou strukturou :-) Ten světlý je obzvlášť hezký :).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To je to o čem jsem psala. Avon naslibuje, člověk se těší a ono z toho je nic. Tyhle laky (alespoň tyto dva odstíny) rozhodně nemají gelovou strukturu. A když koukám do katalogu a chci je porovnat s laky Nail Wear, které donedávna Avon měl, hle - ony tam nejsou. Takže spíš Avon podezřívám z toho, že stáhnul Nail Wear laky a pouze je olepil štítkem GEL FINISH ... protože co se týče aplikace, schnutí a celkového výsledku, tak jsou naprosto totožné!

      Vymazat

Vaše komentáře čtu ráda a pokud to není zbytečné, tak samozřejmě odpovím ;)

 
FREE BLOGGER TEMPLATE BY DESIGNER BLOGS