ERUPCE NA BLOGOSLUNCI ?


Poslední dobou se mi vůbec nelíbí situace na tom našem blogovém světě.
Když se nikdo nenaváží do blogerek, že to jsou jen tupé nanynky s foťákama a ne profesionálové, když někomu vadí spolupráce s firmami (PR články), když někdo obviňuje ty druhé neprávem a bez důkazů, atd. atd. je toho moc.

Co mě ale donutilo napsat tento článek ? Já sama nevím kdo za tím stojí, ale co za tím stojí, to vím naprosto přesně.

Včera jsem si četla článek o tom, jak má Petra Lovely Hair suprové štětce (neříkám že jsou špatné, ale to jste se mohli dočíst v onom článku, takže to nebudu moc rozpitvávat). Já sama mám malej Kabuki a jsem s ním spokojená. Proto jsem se chtěla na ten článek podívat dnes pořádně - včera jsem se dostala jen na tabletu na web. No a světe div se ! Článek nemohu dohledat.

Tak jsem se šla podívat na Petry facebookovou stránku a tam diskuze smazaná ...

Opravdu nevím co si mám myslet, vím ale co vidím.

Včera zveřejněný článek, který Petru nedělá vyloženě tou špatnou, jen poukazuje na chybu ve výrobě štětce (za kterou ona nemůže, protože štětce nevyrábí) je smazán, diskuze z Petry stránek taky. Jediné co mě ihned napadá, že Petra sama (samozřejmě) smazala z FB stránek diskuzi ... proč by ale mizel článek? Nechci se pouštět do spekulací atd. Jen by mě zajímalo nějaké to konečné řešení a hlavně bych ocenila Petry vyjádření na jejím vlastním Facebooku. Plno lidí totiž článek četlo a tak ví, že každý štětec je jiný (jak ve velikosti, tak v hustotě štětin) a tak pokud chce mít Péťa opravdu dobré štětce, měla by se tomuto vyvarovat a hlavně celou situaci objasnit.

Všichni jdou proti sobě. Dřív si každý hrál na svém písečku, ale teď budeme řešit ty druhé a hlavně, aby o nás nikdo nenapsal pravdu ! ... 

EDIT: článek jsem našla > zde (byl na FB, ale asi ho někdo smazal / nechal smazat) nevím.

9 komentářů:

  1. Ten článek je pořád na stejném místě... :) http://mikrosvetbyellen.blogspot.cz/2014/01/stetce-petralovelyhair-neni-flat-top.html

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jinak s těmi erupcemi souhlasím a vyjádření se snad dočkáme. Bylo by dost nefér, kdyby ne...

      Vymazat
    2. Z FB to zmizlo a google vyhledávač mi to nedohledal, tak jsem měla článek za ztracený. Děkuji

      Vymazat
  2. Ja by som bloggerov teda urcite nenazyvala profesionalmi, az na par svetovych vynimiek, ktore sa vypracovali tak, ze sa tym zivia :D Tiez nie som za zbytocnu dramu a ohovaranie ale na taketo veci (ci uz problem so stetcami alebo podozrive spravanie) urcite treba poukazat (aj ked ja by som mozno nemala odvahu..) :)
    A uprimne, neviem co ludia cakaju od stetcov kupenych pravdepodobne u nejakeho cinskeho velkovyrobcu a je tam len vytlacene logo...a este za taku cenu -.-

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Myslela jsem to tak, že se na ty "profi" povyšují, ikdyž vlastně není proč.

      To s těmi štětci - jsem ráda, že tento článek vznikl a je tam krásně vidět jak se chovají "top fanynky", které začaly autorce článku nadávat ... a není za co. Za pravdu?

      Já sama mám jen ten maličký kabuki a jsem s ním spokojená, nezkoumala jsem ho, ale kvalitou mi přijde stejný jako Is'mine co mám z ebay za 60,- Kč ... no, když se na ně dívám tak jsou jak přes kopírák - kvalita, velikost, štětiny ... Až budu doma, tak se na ně podívám a porovnám.

      Flat Top Kabuki jsem neměla v plánu kupovat od Peti a asi ani nebudu. Hlavně proto, že to asi ani nepotřebuji :D

      Vymazat
    2. Aha, tak to potom uplne suhlasim :D
      Aj ja som pre to rada, aj ked obvykle sa nezapajam do takych diskusii a len si citam, no priznam sa ze petra mi nie je sympaticka a nie kvoli blogu etc ale skor kvoli jej vztahovacnosti. obcas si citam komentare u nej a bozechran aby sa tam niekto ozval s konstruktivnou kritikou :D:D O to viac si cenim ked niekto ako Ellen sa odvazi na nieco take :D
      Urcite porovnaj! Ako, ja sa do toho nejako nevyznam, a nechcem sa hrat na odbornika ked nie som, no pochybujem ze by Petra mala moznost sa podielat na samotnom vymyslani stetcov a ich testovani atd. Skor si myslim ze si vybrala par modelov z katalogu velkovyrobcu a ten jej na ne vytlacil logo. Proste je to len "repackaged". A celkovo mi to dost pripomina to, ako ked Lime Crime kupovali ciste pigmenty od TKB (velkovyrobca) za 3dolare a len to naporcovali do nadobiek a predavali po 12 :D

      Vymazat
    3. Myslím si že to je jak píšeš. Petra si vybrala jak chce aby štětce vypadaly, oni ji poslali jeden hotový na kontrolu a šup, už to jede. Aspoň já si to tak představuji .... jestli to tak ve skutečnosti funguje, kdo ví (pardon, Petra ví).


      A úplně nejvíc mě baví naše české aukro ! :D
      Nejednou jsem tam našla paletu 88 stínů (a víc barev) která stojí na e-bay cca 200,- Kč a oni to s nějakým nalepeným logem prodávají i za 800,- Kč jako boží kvalita a kde co ... To Petra se aspoň snaží aby to bylo pod její režií, kdežto tihleti to objednaj, olepěj a pošlou dál, vydělaj dost - to by se mi líbilo a možná to začnu praktikovat taky ! :DDDD

      Vymazat
  3. Ahojky Klárko, náhodou jsem narazila na tvůj článek.
    Jsem ráda, že alespoň pár lidí pochopilo, že nebylo cílem článku a videa získat čtenáře nebo někoho úmyslně poškodit. Ale poukázat na to, že je kvalita a kvalita... a že ona údajná kontrola není taková, jak se na první pohled prezentuje.

    Jinak jsem měla možnost mít v ruce i jiný round top než ten můj a porovnat ho se svým a bohužel se jedná o stejný problém jako u flat topu. Co štětec, to unikát.. což je zarážející.

    My jsme se sestrou a Luckou kupovaly tři hakuro štětce H50. Pravda, ani ony deklarovaných 17 cm neměli, uteklo jim to o dva mm, ale délka štětin byla u všech 2,5cm a ony tři kusy vypadaly jak přes kopírák.

    Já si stejně myslím, že problém celého blogového rybníčka a ČR jako takové je ten, že se bojíme ukázat přímo a jmenovat ten problém a tu osobu.

    A dodám.. mám štětce i z ebay... a parádní :-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já mám z e-bay chlupáče na blending očních stínů, fake M.A.C. za 40 kaček a je naprosto dokonalej a nevyměnila bych ho !
      Víc jich ale nemám, myslím, že by zde ale byly stejné odlišnosti jako u PLH =)

      Vymazat

Vaše komentáře čtu ráda a pokud to není zbytečné, tak samozřejmě odpovím ;)

 
FREE BLOGGER TEMPLATE BY DESIGNER BLOGS