Jak jsem neobjevila nic převratného


Jo, konečně jsem ukecala přítele aby mě vzal do Rossmanu v Kutný Hoře =)) Udělala jsem si radost novým make-upem od NYC a těmi "zázračnými" stíny od Maybelline.
Stíny Color Tattoo (15 - Endless Purple) mě nepřekvapily, resp. nenabídly nic převratného, bombastického a úžasného co by jste mohli čekat podle těch fakt "kůl" poutačů. Stíny mě zklamaly, ale je možné že to je i moje vina. Co se týče nanášení tak jsem nepřišla na to jak je správně "dávkovat". Bez make-upu to nešlo vůbec, resp. se to na víčku prostě nechytlo. Tak jsem si dala make-up (rovnou jsem vyzkoušela ten od NYC) a na to standartně pudr. Pleť byla matná, make-up rychle zasychal. Ale stejně ty stíny nic moc. Prstem, štětečkem ani vatovou tyčinkou to nebylo ono. Pořád to dělalo spíše šmouhy. Ve finále se mi to tak nějak podařilo prstem "naťupat" na oko, ale pořád nic moc, tak jsem vzala jiné (klasické) stíny a těmi to doladila. Asi to chce cvik, nevím. Jaké máte zkušenosti vy? Budu ráda za rady jak na to, protože tímto způsobem my stíny dlouho nevydrží.

Make-up od NYC (skin matching - 687 light to medium) je jeden z nejlevnějších (89.90,-). Dobře se aplikuje, krytí není nejlepší, ale za to krásně voní! (jako klasická Nivea) NYC nabízí 4 odstíny, já vybrala ten mezi nejsvětlejším a středním.


A jelikož jsem chtěla vyzkoušet oba výrobky, tak jsem se odmalovala a znovu namalovala. Aspoň mě uvidíte tak, jak jen moje rodina po ránu :DDD Kruhy pod očima, na nose otlačené brýle (protože já frajerka si vybrala celokovový že jo, a ještě docela mohutný, ale hlavně že jsou fialový! =D)


Oči: Maybelline Color Tattoo (15)  Řasenka: Miss Sporty (Fabulous Lash)  Make-up: NYC skin matching (687)  
Pudr: Dermacol Compact Powder (krajkový / 02)  Rty: Essence lesk Rebels (02 Rebel delight) 
Stíny: noname barevá paleta  Třpyt: Alverde na rozjasnění očí

4 komentáře:

  1. S CT to rozhodně není chyba tvoje, ale chyba odstínu, ta fialová je úplně na prd, jiné odstíny jsou lepší! :)
    A neboj, můžu ti říct, že po ránu vypadáš dobře, už dvakrát se mi stalo, že se mě někdo leknul. :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No tak doma jsou zvyklí a ven chodím jen když je to nutné a nestihnu se namalovat, to jsem ale zatím nikoho nepotkala naštěstí! :D

      U CT jsem přemýšlela ještě nad tou stříbrnou, ale díky mým fialovým brýlím zvítězila též fialová :D Když se přijde jak na to, tak je to super odstín. Mám doma paletu 72 barev, tak dycky do vnějšího koutku dám tmavou, do vnitřního světlou a celé to jemně zahladím středně fialovou a je to bombastický. Takže Color Tattoo fialový ano, ale musí se doplnit dalšími stíny ;)

      Vymazat
  2. tak tedy podobná zkušenost s tou fialovou,tak to není moje chyba....:¨), každopádně moc ti sluší a nejvíc mě zaujaly náušnice sovičky :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Soviček mám už docela sbírku =)) Cca 5 párů pokud počítám dobře. Pak ještě další sovičkové doplňky. Pořád jich je ale málo :(

      Vymazat

Vaše komentáře čtu ráda a pokud to není zbytečné, tak samozřejmě odpovím ;)

 
FREE BLOGGER TEMPLATE BY DESIGNER BLOGS