SEPHORA COLORFUL 5 - 09 SWEETIO


Vždy když jsem v Sephoře, tak zabloudím ke slevám, protože proč ne! 😂 A vyjímečně se na mně usmálo štěstí. Tyhle paletky jsem okukovala již dlouho a za tuto cenu by to byl hřích ji nekoupit.




Paletka je v růžových odstínech a na eshopu již není, nicméně kvalita stínů u ostatní variací bude nejspíše podobná. Stíny jsem použila s bází, bohužel to ale není žádná hitparáda. Musím říct, že cena po slevě je pro mě adekvátní cena, za kterou jsem ochotna takto "kvalitní" paletku koupit.


Nejvíce se mi líbil šedý stín, který je matný. Bohužel ani při přemlouvání, jsem ho nedostala na oko tak, jak bych si představovala. Perleťové / třpytivé stíny jsou v pohodě, tam nebývá skoro u žádné značky problém.

Je velká škoda, že druhý stín - ten nejvíce růžový, není moc intenzivní. Čekala jsem, že na oku bude stejný jako v paletce, bohužel je světlejší i přesto, že jsem použila vyloženě lepivou bázi (pod pigmenty). Je to škoda.

Ráda bych vyzkoušela i další paletky / barevné varianty, nicméně až na ně zase narazím ve slevě, protože za plnou cenu si je kupovat nechci, jelikož se to nevyplatí. Ta kvalita tam prostě není. Přijde mi to, jako kdybych měla v ruce paletku od Essence a i ty udělají často větší parádu, než tahle Sephoří krasavice.



3 komentáře:

  1. tak ešte že si ju kupovala v zľave..potom to tak "nebolí", aj keď kvalita nie je až taká dobrá :)
    MakeUpByVeo

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No právě, koupit ji za 490,- Kč asi jsem dost naštvaná, ale takhle za těch 150,- Kč to je relativně v pohodě :) :)

      Vymazat

Vaše komentáře čtu ráda a pokud to není zbytečné, tak samozřejmě odpovím ;)

 
FREE BLOGGER TEMPLATE BY DESIGNER BLOGS