SPARITUAL NURTURE JARO 2016 - SUPPORTIVE

Čerstvost jara nabízí sladkou příležitost naplnění tím, že cvičíme osobní rituály pomalé krásy. Když ukážeme náklonnost prostřednictvím vybraných jemných rituálů, jsme povzbuzováni k lásce a harmonii s ostatními. Tato vnitřní a vnější péče je velkou podstatou pomalá krásy SpaRitual 2016 jarní kolekce. Šest barev oslavuje sezónu péče, stinné jemnosti, nekonvenční tyrkysové a opulentní tmavé tóny.




Laky značky SpaRitual se u mě staly srdeční záležitostí. Začala jsem s odstínem Seeking z limitované edice. Následoval It's raining men ze stálé kolekce a další tři si poté ke mě našly cestu také. Teď v pátek jsem byla na veletrhu a moje sbírka se rozrostla na krásných 11 kousků.

Dnes vám ukážu první z nich. Jedná se jarní limitovanou edici, tudíž je "prezence" nutná co nejdříve, abych zas nepřišla s křížkem po funuse, jak už mám ve zvyku, protože jsem lajdák :)

Odstín jsem nevybírala nikterak dlouho. Původně jsem přemýšlela, že vezmu i odstín Affection, ale nakonec na mě byl moc modrý a nějak mi ke mě neseděl. Tak jsem ho tam nechala pro někoho jiného a vzala jen Supportive.

Lak je velmi dobře pigmentovaný, ale doporučuji aplikovat klidně i 3 vrstvy. Má v sobě částečky takového jemného bílého a tmavého prachu a při nanášení, je to docela znát. Nejsou to vyloženě pruhy, ale tahy jsou lehce vidět.

Konečný finiš je takový lehce matný. Moc se mi tento efekt líbí a tak jsem už nedávala topcoat, který by to uhladil, takhle je to mnohem hezčí :)

Schnutí laku mě překvapilo, je docela rychlé. Mě se osvědčilo dát jednu vrstvu, počkat tak 15 minut a dát další. Předchozí vrstva vždy zaschla rychle, ale celkové ztuhnutí laku není hned, to chce nějakou hodinku, tak na to pozor ;)










2 komentáře:

  1. Nádherný! Celkově je jarní kolekce velmi podařená! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo jo, je suprová. Jen to chce vidět laky na živo, sem tam se mi zdá, že některé odstíny 100%ně neodpovídají fotkám :)

      Vymazat

Vaše komentáře čtu ráda a pokud to není zbytečné, tak samozřejmě odpovím ;)

 
FREE BLOGGER TEMPLATE BY DESIGNER BLOGS