LENOVO S90 - BOREC NA SELFÍČKA


Přemýšlíte o novém telefonu ?  A co třeba právě tento ? Chcete hrát hry a vyžadujete telefon, co vydrží nějakej ten rok? 

Dovolte mi představit Lenovo S90 !

Na výběr máte ze 3 barevných variant - bílá, šedá a zlatá.



Součástí příslušenství je opět krycí folie - už nemusíte zároveň s telefonem objednávat folii. Navíc tam je i gumový kryt, což u metalického provedení je prostě nutnost, jinak je to porytý jak prase (moje P70 by mohla vyprávět).

Sluchátka s gumovými špunty jsou jako dar z nebes. Ty plastové co mám u P70 jsou hrozné. Bolí z uši, ale tohle je naprosto v pohodě a dá se s tím jak telefonovat, tak koukat na videa, poslouchat písničky ... :)

Dva fotoaparáty: 13Mpx zadní, 8Mpx přední

S90 umožňuje pořizovat nádherné fotografie s rozlišením 13 Mpx a dokonalé autoportréty s rozlišením 8 Mpx. Senzory nízkého osvětlení a LED blesky integrované u obou fotoaparátů spolu s funkcemi pro zkrášlení snímků zajišťují, že se smartphonem S90 vždy pořídíte perfektní snímek – za jakýchkoli světelných podmínek.

Musím říct, že ten foťák je prostě bomba ! Tady moje P70 zaostává a přijde mi, že je z doby kamenné :D Hlavně co se týče pořizování "selfíček". Najde to xicht, nastavíte, jak moc chcete vypadat gumově (rozuměj, smaže to vrásky a jebáky) a blik ... ta přední kamerka je fakt vymazlená !




Fotky na instagramu: foto 1, foto 2, foto 3


Pokud požadujete plynulý systém a vysoký výkon za dostupnou cenu, je S90 ideálním řešením. 64bitový čtyřjádrový procesor Qualcomm® Snapdragon™ 1,2 GHz poskytuje dostatečný výkon pro přehrávání hudby a videí, používání aplikací, hraní her či provádění jiných činností – aniž by mu přitom došel dech.

Android™ 5.0 Lollipop

Operační systém Android ™ Lollipop obsahuje řadu nových funkcí, vizuální proměnu a mnoho dalších vylepšení, aby byl rychlejší, efektivnější a úspornější ve využívání baterie.


Úložiště

Díky 32 GB úložného prostoru můžete mít všechny své fotografie, hudbu, hry a videa neustále s sebou. Úložiště se nedá rozšířit, nicméně 32GB podle mě stačí dostatečně :) Máte možnost cloudového úložiště :)




Baterie

Baterie pro mě je zklamáním u tohoto telefonu. Kapacita 2300 mAh je pro mě osobně málo. Přes den občas kontroluji Instagram, FB, sem tam hraju hry ... a do večera to tak tak vystačí, takže telefon musím každý den dát nabíjet.


Přední kamera s bleskem a reproduktor


Boční tlačítka pro odemčení a ovládání hlasitosti


Na spodní straně dvojice reproduktorů a USB konektor


Kryt který dostanete je průhledný


Zadní 13MPix kamera s bleskem


Šuplíček na sim karty


Telefon je opravdu tenký a lehký




5" HD displej Super AMOLED vyznačující se tenkým provedením má nižší spotřebu energie a netrpí na odlesky. Jaký je výsledek? Ostřejší a jasnější obraz dokonce i ve venkovním prostředí. Displej rovněž nabízí široké pozorovací úhly umožňující snadné sledování obsahu například s přáteli. Vysoký výkon, vynikající spolehlivost, rychlá odezva.
Dotyková plocha je 5ti bodová, čili opět má trošku navrch od konkurence :)







Závěrečné shrnutí

Telefon mě vážně nadchl co se týče funkcí a vybavenosti. Jen je škoda, že to "pohřbívá" slabá baterie. Pokud jste ale smíření s tím, že telefon dáváte každý večer na nabíječku, tak směle do něj. 



Velice děkuji PR zastoupení Lenova za zapůjčení telefonu =)

Žádné komentáře:

Okomentovat

Vaše komentáře čtu ráda a pokud to není zbytečné, tak samozřejmě odpovím ;)

 
FREE BLOGGER TEMPLATE BY DESIGNER BLOGS