HUDBA NA CESTY - Logitech X100 Mobile Wireless Speaker

Cestujete ... mobil nemá dobrý repráky a chcete si pouštět hudbu ? Tak musíte mít bezdrátové repráky. A když už budete ve vybírání - sáhněte raději po tom, co vydrží nějaký pád ... přecijen to chcete na cestování, ne? 

Snadno přenosný reproduktor v provedení 1.0, vhodný na cesty, stylového vzhledu, určený pro PC, tablet, chytré telefony, přenosné CD nebo MP3 přehrávače, integrovaný mikrofon pro využití jako hands-free, připojení prostřednictvím 3.5mm jack konektoru nebo přes bezdrátové bluetooth rozhraní, integrovaná baterie s výdrží až 5 hodin přehrávání, ovládání hlasitosti na těle výrobku, napájení přes microUSB-USB konektor.



Já vyzkoušela bezdrátový reproduktor od Logitechu - konkrétně model X100. Budeme mu ale říkat puk, jo? Mimochodem, tak mě napadá ... tenhle repráček, má tak bytelnou konstrukci, že bych s ním možná i ten hokej hrála chvíli :D

Když vám to řeknu na rovinu ... nebudu to nijak okecávat ani prodlužovat ... jsem nevděčnej člověk a přijde mi to drahé. Ale ne proto, že by to nebylo dobrý. Vůbec. Hudba z toho jde pěkná. Samozřejmě, nemůžete čekat úžasný basy, výšky atd. ... ale v rámci konstrukce/výkonu je cena naprosto přiměřená. Jen pro mě jako člověka, co moc nevydělává, je to docela drahá sranda, kterou tak úplně nevyužiju, protože necestuji moc ... a když cestujeme, tak autem.



Barevné varianty




Puk není nijak velký a dá se v pohodě nosit v kabelce, batohu ... kdekoliv ...



Ovládání hlasitosti

Rozsah hlasitosti se dá nastavovat jak na puku, tak v telefonu. Ve finále z toho můžete vytřískat fakt slušnej rámus ... jen prostě při nastavení na max. hlasitost to není pěkný ... ten zvuk není čistý, sem tam v tom škvrká a není to ono ... ale to je u všeho ... u sluchátek, u stolních reproduktorů ... vesměs u všeho co není přímo určené na velmi hlasitou reprodukci zvuku.




U tohodle poutka jsem čekala, že půjde rozpojit a někam navlíknout ... ať jsem tahala jak jsem chtěla, nerozpojila jsem to :D Ale asi je to dobře ... neztratíte to :)




A kde všude můžete nakoupit ? To vám zjistí Heureka :)

1 komentář:

Vaše komentáře čtu ráda a pokud to není zbytečné, tak samozřejmě odpovím ;)

 
FREE BLOGGER TEMPLATE BY DESIGNER BLOGS