LOGITECH ZONE TOUCH MOUSE T400



Na zrecenzování této myšky jsem se opravdu těšila. Dříve jsem totiž měla tuto suprovou myšku od Geniusu - Traveller 355, která také neměla scrollovací kolečko ale dotykovou plochu. Fakt jsem s ní byla spokojená, a proto když se mi rozbila, koupila jsem ji opět. K dnešnímu dni už žádnou nemám a proto jsem se koukala po eshopech a firmách, kde mají něco podobné. A jediné co se momentálně vyrábí jsou právě tyto krásné myšky od Logitechu. A tak jsem se rozhodla, že ji velmi ráda vyzkouším. Znáte to - nekupujte zajíce v pytli.




Tato myš není vůbec žádný drobeček. V dlani se jen tak neschová a co se týče váhy, tak se dá spekulovat i o tom, že by mohla někomu ublížit při vhodném "mrsknutí".

Je napájena dvěma tužkovými bateriemi a opět jako většina myší od Logitechu, vydrží na jedny baterie fungovat minimálně rok, což je fajn. Sestra měla nějakou myš (kolem 700,- Kč stála, nějaká xsilence) ... no a tu nabíjela pořád, na to bych neměla nervy.

Skleněná dotyková zóna pro plynulý posuv
Základní navigace v systému Windows 8 se stane realitou v podobě horizontálního a vertikálního posuvu pomocí snadných a intuitivních pohybů vašeho prstu.

Co mi nesedí je údajná skleněná dotyková zóna ... ať povrch zkoumám sebevíc, tak mi to připadá jako plast ...



Skvěle se ovládá a je příjemná na dotek
Tvar vám přijde povědomý, a pro lepší pohodlí a ovládání jsme boky obložili gumou.
Ano, myš je v ruce příjemná. Gumové boky jsou také fajn, pokud se vám potí ruce (byť i jen trošku) tak myš máte pod kontrolou.

Musím ale vytknout něco tomu "skvělému ovládání".
V práci dělám s grafickými programy - hlavně s Corelem. Tahle věc co napíšu mě vážně naštvala, protože jsem chtěla takovou myš do práce, ale bohužel to nepůjde.

V momentě kdy jsem chtěla scrollovat a tím si přiblížit / oddálit pracovní plochu, tak se myš naprosto zbláznila a odzoomovala/zazoomovala na max. co to šlo ... prostě jakoby jste neustále kroutili s kolečkem a ono ne a ne zastavit. Prostě šílenost. V tento moment jsem testování myši ukončila, protože bohužel pro mě je takto nepoužitelná.

Samozřejmě, na prohlížení webu a jiné aktivity je fajnová a tam bych jí neměla co vytknout, ale já potřebuji přesnost - přesné scrollování a v tom mě tato myška opravdu moc zklamala. Ale jinak je šoupání po ploše doost příjemný.

Plocha je také interaktivní a dá se různě naprogramovat.






2 komentáře:

  1. nic proti, ale kolečko je kolečko :D nedávám ani touchpad, natož tohle :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Kolečko není špatný, ale kdo ozkusil Travellera, jiné už nechce :D

      Vymazat

Vaše komentáře čtu ráda a pokud to není zbytečné, tak samozřejmě odpovím ;)

 
FREE BLOGGER TEMPLATE BY DESIGNER BLOGS