[ RECENZE ] BOURJOIS SO LAQUE!

Docela mě mrzí, že foťák nezabral barvičku tak jak by měl. Nechává tam moc oranžové ale ve skutečnosti je lak více do červena (avšak pořád s oranžovým podtónem).

Tyhlety zářivě rudé odstíny vůbec nenosím, přijde mi že jsem na to ještě mladá, nicméně rudý lak se v mé výbavě nikdy neztratí. Když si to tak vezmu, tak jediný další čistě červený je od Dermacolu a ten už mám 3 roky, takže počítám že brzo konečně zaschne a já ho zahodím bez výčitek svědomí :D

BOURJOIS SO LAQUE! 25 ROUGE CASINO

Konzistence laku není nijak hutná a tak jedna vrstva stačit nebude. Já dala TŘI vrstvy a stejně to nebylo 100%ně krycí. Pokud ale máte krátké nehty tak to nebude vadit a tam stačí dvě vrstvy.

Lak nešmouhovatí, takže i v jedné vrstvě je krásně sjednocená barva (byť průsvitná).

Bourjois slibuje 7 denní výdrž, což ale nemohu potvrdit. Lak mám třetí den a je ve 100% stavu, ale už mě barva nebaví, takže půjde dolů :D Jinak si ale myslím, že 5 dní určitě zvládne!

Schnutí není nikterak zdlouhavé, rozhodně ne delší než u jiných značek =) Já začala používat INSTA-DRI od Sally Hansen, takže lak je zaschlý brzy a já mohu už za hodinu v klidu dělat co potřebuji (což bez toho nešlo nikdy) a bez tohoto top-coatu už nedám ani ránu.

Zakoupit můžete třeba zde, nebo v kterékoliv parfumerii, která má stojany Bourjois =)







NAIL ART: V BARVÁCH PODZIMU

Abych nějak využila barvu, která mě omrzela, rozhodla jsem se ji oťupkat a otřpytit ... bohužel, jediné co mě tak nějak v tomto počasí přišlo vhodné je, ladit to už do podzimních barev =) (a taky jsem se inspirovala zde =))






PR SAMPLE

3 komentáře:

Vaše komentáře čtu ráda a pokud to není zbytečné, tak samozřejmě odpovím ;)

 
FREE BLOGGER TEMPLATE BY DESIGNER BLOGS