NOVINKA ! REVOLUTION KONEČNĚ V ČR



V poslední době jsme netrpělivě čekali na officiální české zastoupení další kosmetické značky. Nedávno MUA a nyní i REVOLUTION. Jen tak po očku jsem nakoukla na paletky, které nabízejí a přináším vám menší přehled těch, které mě zaujaly. Zatím si žádnou kupovat nebudu. Mám toho hodně (hlavně W7) a nevím jestli jsem opravdu až takový sysel, abych je musela mít. 

Počkám si na nějaké recenze a uvidím jestli to za to stojí. Nebyla jsem totiž mezi šťastnými a žádné paletky mi k recenzi nabídnuty nebyly, škoda. Vím že kdybych točila videa, tak mám asi větší šanci, ale zatím to prostě ode mě nečekejte :D

Nebudeme dlouho otálet. Ani tato značka není pozadu a nabízí DUPES pro paletky od Urban Decay. Samozřejmě, mají všechny tři =)

Makeup Revolution Iconic 3

Ano, nejnovější nahá paletka laděná do růžových odstínů. Barvy krásné a dle swatche bude paleta lepší než W7 IN THE NUDE, která zklamala pigmentací.

Dovol své přirozenosti vyjít na povrch a vyzkoušej novou paletku očních stínů. Paletka obsahuje 12 unikátně potemnělých odstínů, které dodají tvému pohledu na hloubce. Matné stíny, střídá perleťový lesk a třpyt. Součástí balení je obrovské zrcátko, které ti pomůže vypadat vždy skvěle a oboustranný hebký štěteček k snadné a příjemné aplikaci. Vyzkoušej stíny ještě dnes a vyraz do společnosti. Pánové oněmí a dámy budou jen tiše závidět!

Makeup Revolution Iconic 2

 Klasická, vylepšená dvojková nahota. Swatch není, ale myslím si, že pokud budou stíny podobné jako u trojky, tak je to dobrá konkurence pro W7 IN THE BUFF, která nadchla všechny co chtějí NAKED paletky ale nemohou si ji dovolit.

Toužíš po zemitých očních stínech, ale nestačí ti pouhé tři odstíny v balení? Cítíme to stejně jako ty. Proto máš jedinečnou možnost vyzkoušet nové oční stíny. Paletka obsahuje unikátních 12 očních stínů a oboustranný štěteček pro maximální výsledky. Paletka nabízí všechno, po čem toužíš, perleťový nádech krémových odstínů, třpytivé zlatavé odlesky a matně temné odstíny. Kdy naposledy jsi toužila vypadat jednoduše skvěle? Teď se ti tvé přání vyplní každý den!

Makeup Revolution Iconic 1

A tady je paletka která nahou mánii odstartovala, resp. její dupe. Podle fotek si troufnu říct, že si jsou velice podobné.

Jedna paletka a nekonečně mnoho možností pro každou příležitost. Jeden den krásně přirozená víla s nude perletovými odstíny, druhý den vampírka s kouřovým nádechem a uhrančivým pohledem. Paletka je perfektní kombinací všech důležitých odstínů v matu, perleti a lesku, které lze vhodně zkombinovat. Naprosto sběratelský a nepostradatelný kousek, který ti ve tvé dekorativní výbavě nesmí chybět.

Nyní se podíváme  na další tři palety. Nejsou to žádné DUPES (tedy, aspoň o tom nevím =) ). Vypadají zajímavě, ale nějak mě nenalákaly. Jedná se o paletky stínů na oči i na obočí. Troufnu si napsat, že kromě spodních stínů jsou všechny s třpytkama, což je velká škoda.

PALETKY STÍNŮ A NA ÚPRAVU OBOČÍ


Zaujalo mě ještě pár paletek, které obsahují 12 stínů.

Makeup Revolution Essential Day to Night

Hledáš univerzální oční stíny, za které se rozhodně nemusíš stydět? Pak si je právě našla. Paletka 12 očních stínů nabízí nejen perleťové odstíny, ale také třpytivé a matné. Vybereš si jednoduše za jakékoli situace. Kombinace barev je navržena tak, aby ti stačila jediná paletka po celý den. Snadno připravíš svůj vzhled do práce, na oběd s kamarádkou, venkovní hry s dětmi i na romantickou večeři. Tohle všechno díky jediné paletce. Součástí balení je oboustranný štěteček a zrcátko, díky kterému můžeš v průběhu dne vzhled měnit.


Makeup Revolution Hot Smoked

Netradičně dlouhá večerní róba si žádá i unikátní líčení. Vyzkoušej horké temné odstíny, které v tobě vzbudí již dávno zapomenutý žár. Tvůj pohled se stane nebezpečně svůdným. Paletka obsahuje 12 hluboce temných odstínů, můžeš si vybrat matné, ale i perleťové barvy. Pro snadnější aplikaci obsahuje balení rozměrné zrcátko a oboustranný štěteček. Paletka má ideální rozměry do kabelky, proto ji můžeš vzít vždy s sebou a v průběhu večera upravovat svůj vzhled.

Makeup Revolution Acid Brights

Krůčkem po krůčku dojdeš k poznání sebe sama prostřednictvím nových očních stínů. Kombinují neotřelé barevné kombinace s tradičnějšími perleťovými odstíny. Kombinuj matné barvy s třpytivými konzervativnějšími odstíny. Získáš tak neopakovatelný vzhled. Paletka nabízí 12 unikátních barev, ze kterých si jednoduše vybereš. Pro snadnější nanášení obsahuje paletka i oboustranný štěteček a dostatečně velké zrcátko. Buď unikátní a nesnaž se splynout s davem, tyto stíny ti to nedovolí!

Makeup Revolution Matte Brights

Vystup z řady! Zapomeň na nudnou a nic neříkající šeď, poddej se kouzlu barev a vyber si ještě dnes své oblíbené odstíny z nové paletky. Nestyď se ukázat svou pravou tvář a vyzkoušej všech 12 unikátně barevných odstínů. Popusť uzdu své fantazii a vyplň si nejtajnější přání. Vyzkoušej žlutou, fialovou nebo zelenou. Oční stíny jednoduše nanes oboustranným štětečkem a kdykoli během dnes svůj pohled kontroluj pomocí zrcátka. Neboj se skandálu, buď svá!

Makeup Revolution Essential mattes

Chceš působit jemně a křehce jako porcelánová panenka, anebo mít hluboký a tajemný pohled dospělé ženy? Obě tyto role vyzkoušej díky nové paletce 12 módních odstínů. Jsou navrhnuté tak, aby si vybral skutečně každý. Světlejší krémové odstíny i tmavší hnědé a fialové ti nabízí možnost výběru. Balení obsahuje oboustranný štěteček, kterým velice přesně aplikuješ stíny a rozměrné zrcátko, díky němuž nezůstaneš v nejistotě ze svého vzhledu. Kombinuj, vybírej a buď jednoduše svá!


Nyní přichází na řadu palety, které mají úžasné obaly stejně jako Sleek. Jen je škoda, že paleta jako taková už na sobě žádné ozdobné malůvky nemá :(

Makeup Revolution Salvation Palette Colour Chaos

Ráda provokuješ a vyčníváš z davu? V tom případě jsme stvořili paletku přímo pro tebe. Vyzkoušej náš zatím nejexplozivnější produkt a poznej ten pravý barevný CHAOS. Obsahuje ty nesvítivější z nejsvítivějších a nejdůraznější z nejdůraznějších odstínů vůbec. Experimentuj a tvoř s našimi mega pigmentovanými osmnácti stíny. Paletka obsauje jak matné, tak tpřytivé stíny a také plnohodnotné velké zrcátko a stěteček. Miluj stíny, porušuj pravidla a způsob CHAOS!

Makeup Revolution Salvation Palette Dia de los Muertos

Prožívej od této chvíle každý den tak, jako by byl tvůj poslední! Nová paletka očních stínů je plná kontroverze a kontrastů. Světlá a tmavá, život a smrt. Pohybuj se na hraně s 12 třpytícími se, 6 matnými odstíny a jedním dostatečně velkým zrcátkem pro kontrolu obou. Postav žlutou vedle fialové a vytvoř kontroverzní vzhled, který ti budou ve skrytu duše všichni závidět. Neboj se odvázat, žijeme jenom jednou!

Makeup Revolution Salvation Palette Run Boy Run

Zadaní muži by se měli mít na pozoru a ti svobodní by měli utéct, ty dostaneš všechny. Nová limitovaná edice 18 očních stínů umí nemožné. Jediným pohledem dokážeš, že můžeš mít každého. Pomůže ti v tom unikátní kombinace 12 třpytivých a 6 matných očních stínů a obrovské zrcátko. Kombinuj a vymýšlej nové odstíny. Tuto paletku už nikdy nedáš z ruky. Sváděj své okolí díky nové unikátní paletce s 18 jedinečnými odstíny!

Makeup Revolution Salvation Palette Welcome to the Pleasuredome

Spas svou duši a poznej novou paletku s revolučními očními stíny. Poprvé najdeš kombinaci lesklých a matných odstínů v jediné limitované edici, která ti nabízí 18 intenzivních odstínů. Vybírej z 12 třpytících se a 6 matných odstínů. Buď sexy za každé situace a nestyď se použít limitovanou edici unikátních očních stínů. Zkontroluj bezchybný pohled díky velkému zrcátku, které je součástí balení. Nebraň se a podlehni limitované edici!

Makeup Revolution Salvation Palette Girls On Film

Staň se hvězdou stříbrného plátna a zařaď se mezi takové hvězdy, jakými byly české i světové herečky. Získej pronikavě svůdný pohled díky nové kolekci očních stínů. Odstíny fialkové, narůžovělé a zlatavé připraví tvůj pohled na předávání Oscarů! Už se nikdy nespokoj s průměrností, dodej svému pohledu jedinečnost díky 12 unikátním třpytivým odstínům, 6 matným a jednomu zrcátku, kterým můžeš kontrolovat svůj hvězdný vzhled. Nestůj opodál a vstup na prkna, která znamenají svět!


A nyní vám ukážu poslední paletu, která má 32 odstínů a hoodně se mi líbí, bohužel většina stínů je s třpytkama a toho mám doma opravdu plno, achjo.

Makeup Revolution 32 Eyeshadow Palette Eyes Like Angels

Získej andělský smyslný pohled díky paletce s neuvěřitelnými 32 odstíny. Vše co potřebuješ na jednom jediném místě, od matných až po třpytivé. Vyzkoušej všechny barvy a vymýšlej nové kombinace. Vyšší obsah pigmentu a množství nových odstínů ti zaručí vždy úžasný vzhled. Paletka obsahuje také rozměrné zrcadlo, díky kterému můžeš brát paletku i na cesty a vždy vytěžíš maximum ze svého pohledu. Vsaď vše na andělsky smyslný pohled!


Tak co ? Zaujalo vás něco ? Máte už něco od REVOLUTION ? Já zatím otálím a čekám, ale paletky Dia de los Muertos a Color chaos mě asi zlákají :)


PS: nakonec přidávám fotografie, které jsem našla na offic. Facebookovýh stránkách. Možná vás nalákají na nákup mnohem více než fotografie produktů, které jsem vám dala já ;) (kliknutím zvětšíte)







3 komentáře:

  1. Super článek, já jsem si koupila paletku Romantic Smoked a je úžasná, jsem s ní moc spokojená. Líbí se mi balení, je pěkně bytelné, i když se někomu může zdát obyčejné.

    http://i-love-bijou.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ta je moc pěkná. Celkově mají velký výběr paletek ... o to je to rozhodování těžší :D Já si jsem ale jistá, že pokud po nějaké sáhnu, tak to bude spíš něco hodně barevného, protože nude paletek už mám doma opravdu dost =D

      Vymazat
  2. Mně lákají první 4 paletky... jsou to přesně mé oblíbené barvy... ach jo, má kreditka asi zapláče.. :-D

    Měj se ;-)
    skills-of-art.blogspot.com

    OdpovědětVymazat

Vaše komentáře čtu ráda a pokud to není zbytečné, tak samozřejmě odpovím ;)

 
FREE BLOGGER TEMPLATE BY DESIGNER BLOGS