[ RECENZE ] YVES ROCHER ROUGE BRILLIANCE VÉGÉTALE

Tuto rtěnku jsem viděla hned co ji dali do prodeje, ale jen na internetu ... recenze nikde a tak jsem pořád čekala až se dostanu alespoň do Yves Rocher abych na ni koukla. Už podle popisku mi bylo jasné, že to bude jako Color Whispers od Maybelline, které vlastním dva - Orange Attitude a Mad Magenta. Obě barvy jsou skvělé a tak jsem přemýšlela, který odstín v Yves Rocher koupím. Nakonec jsem se rozhodovala až na místě =)

Když jsem přišla do prodejny, hned jsem se ptala paní prodavačky, jak je možné, že mi nepřišla taková ta kartička, co chodí každý měsíc. Dostala jsem místo ní zdarma knížečku se slevami, kde byla sleva, kterou jsem opravdu potřebovala -40% na produkt dekorativní kosmetiky. 

Rovnou jsem šla hledat odstín, který se mi bude líbit. Nemohla jsem se pořádně rozhodnout a tak mi přítel řekl, že si mám vzít tu růžovou. Na ruce je opravdu krásná, ale na rtech až tak výrazná není, což je fajn. Je to opravdu spíš jako balzám. A ta parfemace ... jéééé, tomu nemám co vytknout - třešně ^_^

Officiální popis

Lesklá rtěnka se 100% třešňovým olejem
První přírodní lesk pro přirozenou zářivou barvu a hydratované rty! Vědci Výzkumu Yves Rocher použili poprvé do složení rtěnky třešňový olej pro jeho schopnost lesku a odrazu světelného spektra. Složení je dále obohaceno o omega 6 a 9 mastné kyseliny, zdroj přirozené ochrany a výživy.

Jemné složení rtěnky se příjemně nanáší a pokrývá rty zářivou barvou, jejíž intenzitu lze měnit opakovanou aplikací.

V prodeji ve 12 odstínech.






Musím říct, že mě tento rtěnko-balzám zaujal. Ta vůně je boží a obal se mi hrozně líbí. Tohle se jim povedlo. Je to moje první "rtěnka" od Yves Rocher a možná není poslední ! 

A za co má další plus tato rtěnka (a snad i značka) - neslibují vám výdrž na 12 hodin, neslibují 100% krytí ... že by konečně pochopili, že tyto "benefity" stejně na zákazníky nefungují ? 

Výdrž je dost dobrá ... nevydrží jídlo, ale to ani nemá, je to jen lepší hydratační balzámek, který vám obarví rty. Barvy nejsou nijak výrazné, a tak budou vždy působit na rtech přirozeně. Color Whispers barví o něco více, ale taky lezou do vrásek když toho dáte víc.

Běžná cena je 195,- Kč ale s kuponem na 40% slevu mě vyšla tato rtěnka na krásný 117,- Kč


A jestli ji doporučím ? Ano ... zajděte si do Yves Rocher a aspoň ji okoukněte. Já nejsem moc rtěnkový typ, ale tohle mám ráda =)







Bez rtěnky - holé rty


S rtěnkou - 32 Rosé Coctail - 1 vrstva


5 komentářů:

  1. Na rtech vypadá hezky. Já mám od YR jednu rtěnku v červeno-malinovém odstínu a ta je výborná. Super pigmentovaná, voňavá a báječně drží. Ovšem na tuto řadu jsem zatím moc dobrých ohlasů neslyšela, tak nevím...

    Radu UltimateChic

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No ono to je tím, že to je prostě jako balzám. A když si to koupí někdo s tím, že očekává rtěnku, která bude ultrasupermega krycí a ještě hydratující, to je pak jasný, že s tím nebude spokojenej =)

      Je to jako ty Color Whispers, které jsem zmiňovala =)

      Vymazat
  2. Mmmm, vyzerá naozaj fajn. Všetky vyzerajú fajn ! :)

    OdpovědětVymazat
  3. Já jsem se na ně chtěla v YR podívat, ale když jsem tam byla naposledy, nikde jsem je neviděla a úplně jsem na ně zapomněla :/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Oni je nemaj zvlášť daný jako když mají ostatní firmy "novinku" .. jsou normálně mezi ostatním stálým sortimentem.

      Vymazat

Vaše komentáře čtu ráda a pokud to není zbytečné, tak samozřejmě odpovím ;)

 
FREE BLOGGER TEMPLATE BY DESIGNER BLOGS