LOGITECH G230

Dalším produktem, který bych vám ráda představila jsou sluchátka.

Donedávna jsem u počítače používala ty co mám od mobilu - klasické špunty. Ale nic nevydrží věčně a tak jsem si říkala, že vyzkouším tyto sluchátka - jestli mi budou sedět, jak budou hrát a jak dlouho s nimi vydržím na hlavě. Protože koupit něco jen tak, s tím že to třeba bude dobrý ... to se mi nechce, milionář nejsem abych si mohla dovolit vyhodit to, co mi nesedí :D A tak jsem ze všech modelů od Logitechu vybrala na vyzkoušení právě tyto sluchátka.



Vzhledově mi jsou velice sympatické. Kombinace černé a červené (u dalších variant místo červené modrá) mi přijde ideální. Sluchátka jako taková nejsou vůbec těžká, ačkoliv se může zdát že budou, opak je pravdou, na hlavě je téměř necítíte.

Díky tomu, že mají tvarované "kulisy" na uši, tak se ani nestává, že by uši bolely při delším používání (měla jsem sluchátka co měly "to okolo uší" kulaté a zároveň menší než ucho ... vůbec to nebylo příjemné a sluchátka jsem tedy nepoužívala. Zde to nehrozí. Krásně padnou a ucho se krásně schová dovnitř a nikde nic netlačí =)

KVALITNÍ STEREOFONNÍ ZVUK PRO HRY

Upuštění špendlíku. Výbuch bomby. Uslyšíte vše.

Hry nejsou jen o grafice. Zvuk doplňuje obraz. Díky 40 mm neodymovým měničům poskytuje souprava G230 vysoce kvalitní stereofonní zvuk, který vám umožní vychutnat si hru od začátku do konce.

POTUODOLNÉ TEXTILNÍ NÁUŠNÍKY

Měkké usazení pro zanícené hráče

Dlouhodobé hraní rovná se horko a pot. Náušníky soupravy G230 jsou vybaveny pečlivě vybranou potuodolnou textilií pro zajištění pohodlného a měkkého usazení i po dlouhých hodinách používání. Náušníky lze navíc snadno pro účely mytí sejmout, díky čemuž zachováte náhlavní soupravu ve skvělém stavu.

ODLEHČENÁ KONSTRUKCE

Shoďte ze sebe zátěž

Náušníky byly vyvinuty, aby byly co nejtenčí a nejlehčí, bez kompromisů na kvalitě zvuku. Lehčí a vyváženější konstrukce zajistí, že se budete moci plně soustředit na hru. Budete mít pocit, jako byste na hlavě žádnou náhlavní soupravu neměli.

SKLOPNÝ MIKROFON S POTLAČENÍM ŠUMU

Někdy je ticho k nezaplacení

Budete-li si to přát, bude vás slyšet – nahlas a jasně. Mikrofon soupravy G230 s potlačením šumu lze umístit tak, aby snímal pouze váš hlas. Nechce se vám mluvit? Snadno jej natočte nahoru, aby vám nepřekážel.




OTOČNÉ NÁUŠNÍKY

Flexibilita usazení

Za účelem přizpůsobení usazení je možné náušníky otočit až o 90 stupňů. A jelikož je možné je natočit do horizontální polohy, jsou méně náchylné k poškození při každodenním používání.



OVLÁDACÍ PRVKY NA KABELU

Ovládání zvuku na dosah ruky

Mějte přepínač pro ztlumení zvuku a ovladač hlasitosti pěkně při ruce, abyste mohli rychle a přesně regulovat zvuk. To vše je součástí extra dlouhého, 2,3 metrového kabelu. (do kterého jsem se občas zamotala :D )



Info o cenách a dostupnosti na portálu Heureka.cz

Zakoupit můžete na Logitech.com

A co vy? Jaké máte sluchátka ? Jste s nimi spokojeni ? :)

7 komentářů:

  1. Ja mela od swarovskeho spunty a pirad vypadavali ..

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak nejlepší špunty jsou ty, které mají výměnné "gumky". Já měla u špuntů asi 4 různé velikosti a vyhovovaly mi spíš ty trošku větší, protože to jen tak nevypadne.

      Vymazat
  2. Sama mám na hry AKG, ale tyhle sem na přání kupovala příteli, když mu odešly Sennheisery. Musela sem je vyměnit, pže jsou dost těžký a kvůli tý úzký vycpávce přemostění po pár hodinách bolela hlava. Teď má Siberie se stejným principem přemostění jak já a spokojenost.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem s těmato byla spokojená, ale sama jsem si nyní koupila jiné ( to víš, člověk šetří a tak koupí levnější no). Nicméně jsem hodně uvažovala, že tyto koupím, protože se mi líbilo, jak jsou lehké a ani ne tak robustní jako ty co vlastním nyní (o tom jindy).

      Vymazat
  3. Momentálne mam slúchadla Koss Porta aj veľké aj také do uška a sú fakt perfektné, tieto vyzerajú skvele:)

    dawnielicious.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Kamarád je měl také, ale asi po 6 letech mu odešly. Koupil si od Razeru Krakeny (tu nejdražší variantu) a je s nimi spokojený :) Já je zatím nezkoušela, tak nevím.

      Vymazat
  4. Zvu tě na mou giveaway: http://talktomymoustache.blogspot.cz/2014/08/tights-giveaway.html :)

    OdpovědětVymazat

Vaše komentáře čtu ráda a pokud to není zbytečné, tak samozřejmě odpovím ;)

 
FREE BLOGGER TEMPLATE BY DESIGNER BLOGS