[ RECENZE ] ZOEVA LOVE IS A STORY

K narozeninám jsem dostala tuto vzhledově krásnou paletku. Myslíte, že je stejně dobrá tak jako dobře vypadá? Uvidíme ;)


Velikost

Zavřená paleta: 18,8 x 8,8 x 1 cm
Velikost stínu: 2.6 cm
Váha: 10 x 1.5 gr

Zpracování

Paleta je v podstatě papírová a vrchní díl ke spodnímu přilne pomocí magnetu, takže nehrozí nechtěné otevření. Celá paleta se dá navíc zasunout do dalšího papírového pouzdra.

Formula: Mikronizované pigmenty // Bez parabenů // Bez minerálních olejů
Finish: Matte // Satin // Metallic // Duo Chrome






Jednotlivé stíny, kliknutím otevřete větší obrázek.





Test na ruce - bez podkladové báze

Když jsem dělala tento swatch, čekala jsem božské a bezchybné krytí, barvičky řvoucí jako hrom. No, nic takového se nedělo. Se zklamáním musím konstatovat, že stíny bez báze stojí za prd. Možná i Essence se mi líp chytnou na oko než toto :( Bez báze to dělá šmouhy, barva se ztrácí do pryč ... no, prostě zklamání.



Hrozně se mi líbí jaký efekt stíny udělají na černé lince =)



Test na ruce - s podkladovou bází (lepivou)

Musím říct, že zde se již paleta ukázala v mnohem lepším světle. Jakmile použijete podkladovou bázi, tak se stíny jakoby vzpamatují a začnou spolupracovat. Konečně mám radost a nemohu se na barvičky vynadívat. Díky bázi se k pleti ihned krásně přilepí a dělají radost nejen vám, ale i okolí, protože ty duo chrome odstíny jsou při odleskování prostě bombastické.


Odstín Past romance jsem si zamilovala. Je to krásná matná růžová, ale obsahuje třpytky. To se mi opravdu moc líbí a setkávám se s tím poprvé (matný stín + třpyt).





Konečný verdikt

ANO, kupte si ji!
Vzhledem k tomu, že dnes je používání báze pod stíny už jakoby samozřejmost, tak není důvod řešit to, že bez báze stíny prostě "nefungují". Akorát teda vypíchnu takovou věc - myslím si, že by od Zoevy bylo hezké, kdyby měli snahu se nějak odlišit a k paletce by přidávali bázi (tak jako třeba Urban Decay). Myslím že by to byl velice dobrý marketingový tah a ti co váhají by přestali váhat a paletu koupili =)

8 komentářů:

  1. Ta je naprosto nádherná! To s tou černou čárou mě uchvátilo! nádherný efekt :)

    OdpovědětVymazat
  2. Nádherná paletka! A moc se mi líbí, jak máš udělané fotky odstínů :))

    OdpovědětVymazat
  3. O té slyším prvně, ale má vážně skvostné odstíny! :) A navíc ty tvé fotky - to je radost pohledět. Hned si jo dokážu lépe představit :)
    - Elma

    OdpovědětVymazat
  4. Chci ji, chci všechno z této nové řady! Jsou naprosto překrásná a nechutně ti závidím! P.S. Máš to krásně nafocené. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji.
      Já zvažuji koupi RETROFUTURE protože tahle paleta má boží pigmentaci a RETROFUTURE ji bude mít určitě taky a to pak bude epický !

      Vymazat
  5. Já jsem si zrovna objednala 2 paletky, tak jsem na to zvědavá. Jinak ten efekt s černou linkou je super! :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já právě přemýšlím, jestli mám další brát a nebo ne .. palet mám doma hrozně moc (ale ne tak dobrých) ... :(

      Vymazat

Vaše komentáře čtu ráda a pokud to není zbytečné, tak samozřejmě odpovím ;)

 
FREE BLOGGER TEMPLATE BY DESIGNER BLOGS