[ RECENZE ] W7 IN THE NUDE


Horká novinka. Dupe Naked 3. 
Vím o ní zhruba 2 týdny, ale tak nějak jsem čekala a zatím neobjednávala. První se objevila na Galaxii přání, ale až Nubilis mě navnadil. Nalákali mě na možnost objednat si ji bez poštovného - pro blogerky. Nebylo nad čím váhat a paletka mi dnes přišla. 
Paleta byla velice pečlivě zabalena v minimálně metru čtverečním bublinkové fólie, až jsem si říkala, že mi snad poslali i něco navíc (neposlali :( ).

Na první pohled je téměř stejná jako IN THE BUFF, s tím, že tento produkt je víc propracovaný a víc podobný Urban Decay, ale velikost i váha jsou naprosto stejné.

Jestli je tato paletka podobná Naked 3 nemohu posoudit, protože N3 nemám, ale když se kouknu na internet, tak barvy by seděly, ale pigmentace je opravdu rozdílná. Paleta IN THE BUFF tzv. dupe Naked 2 dopadla v porovnání velice obstojně a byla hodně kvalitně "zkopírovaná". Pigmentace je u ní naprosto dokonalá, ale tady ne. Obzvláště poslední stín (nejtmavší) je hodně špatně pigmentovaný.

Pigmentace je oproti předešlé W7 dupe o hodně horší. Barvy jsou moc krásné a hodně podobné N3, ale bohužel pigmentace je podle mě spíše průměrná. Není to úplně nejhorší, ale za tu cenu si myslím, že je paletka velice dobrá a koupě rozhodně nelituji.

Doporučila bych vám koupit si ji? Ano, pokud nemáte peníze na to, aby jste si koupili Naked 3 a jde vám jen o tyto barvičky a nikoliv o značku (protože stejně když se tím namalujete, tak to nikdo nepozná). Já kdybych na to měla peníze tak si Naked paletky koupím, ale zatím jsem chudý student a tak jsem vděčná za tyto alternativy, které jsou velmi dostupné =)






SWATCH - BEZ PODKLADOVÉ BÁZE









Koupit na NUBILISu > KLIK <

18 komentářů:

  1. tiež by som si asi len tak naked nekupila .. možno len ako darček by som to chcela :) ale ta paletka vyzera naozaj pekne .. presne take tiene by som potrebovala :)

    OdpovědětVymazat
  2. Já si koupila fake UD3 z ebaye a pigmentace, když swatchnu, je super..bohužel na oko se nenanese nic:( takže nad touhle budu určitě uvažovat:))

    OdpovědětVymazat
  3. Já už mám In the Buff, tak si říkám, že tuhle nepotřebuji, ale když je taaaak hezka :)

    Jane´s colours

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jó, to jsem si taky říkala. A podívej. Neodolala jsem. Barvičky jsou moc hezké a in the buff má teď volno na dlouhou dobu :D

      Vymazat
  4. Vypadá hrozně hezky, ale pro mě zbytečná... téměř se nemaluji :)
    Ale jako dárek bych jí klidně brala :D :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tyhle nenápadně laděné paletky přímo vybízí k tomu, začít s líčením. Tím že barvičky jsou neutrální, tak jen trošku zvýrazníš oči a postupně třeba budeš ztmavovat a ani Ti to nepřijde =)

      Vymazat
  5. Dříve jsem váhala nad Naked 1 nebo 2, ale vadilo mi, že jsou spíše laděné do hnědých tónů. Tahle varianta je pro mě asi nej.

    OdpovědětVymazat
  6. Krásna paletka :)
    Pozývam ťa na moju giveaway :)BellesFleurs

    OdpovědětVymazat
  7. Dobrý den, pěkná recenze! Chtěla jsem se zeptat, chci si ji také objednat přes Nubilis. Jak už jste zmiňovala nabízejí bez poštovného pro blogerky. Myslíte si, že se mohu zapojit? Na blogu mám 7 pravidelných čtenářů a bloguju už rok, je mi 14.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jedinou podmínkou je zadat odkaz na Tvůj blog při objednávce a poté na příslušné produkty napsat recenzi a odkaz jim poslat (třeba na FB) =)

      Vymazat
  8. Paletka se mi moc líbí a zvažuju její koupi, jen nevím, jestli těch nude paletek nebudu mít už nějak moc... achjo :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Každá paletka a každý stín VŽDY najde své využití =) Občas některé stíny nepoužívám, ale poté mám zas období kdy používám jen ty stíny, které jsem zanedbávala =)
      Já z těch klasických nude mám jen IN THE BUFF a jsem za ni ráda. Tato NUDE je sice dobrá, ale nejsou tam právě ty nenápadné odstíny, které jsou v BUFF =)

      Vymazat
  9. Tahle paletka mě zaujala právě na galaxiiprani. Ač s moc nemaluju, docela o ní přemýšlím. Koupila jsem si nedávno paletku taky od W7 - 10 out of 10 a odstíny mi přijdou dost podobné...

    OdpovědětVymazat
  10. Ahoj, nemůžu se rozhodnout mezi touto a BUFF... Jsem hodně světlá, chci něco "nude", prostě nenápadné, na denní líčení (Buff mi přijde moc tmavá, o tomhle lidi říkají, že je špatně pigmentovaná a moc růžová)... Poradíš prosím??? :))) díky :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tahle je opravdu hůř pigmentovaná a já jsem z ní docela zklamaná s odstupem času. Výběr barev je suprovej, ale prostě ikdyž dám lepivou bázi tak to není tak dobré jako BUFF.

      Ještě zkoukni na netu recenze na tuto paletu - já ji nemám, ale rozhodně nevypadá špatně a cena je taky hezká =)

      http://www.galaxieprani.cz/galaxieprani/eshop/3-1-PALETKY-OCNICH-STINU/0/5/2539-REVOLUTION-WHAT-YOU-WAITING-FOR


      A pokud by jsi chtěla opravdu investovat do něčeho kvalitního, tak ZOEVA má momentálně suprové palety - světlé stíny kryjí hodně dobře (což bývá problém) a já jsem tuto paletu moc chtěla, ale už mám BUFF a NUDE a tak to posouvám na někdy příště. Mám ale jinou ZOEVA paletu (love is a story) a tu si nemohu vynachválit =)

      http://www.zoeva.cz/zoeva/eshop/2-1-MAKEUP-OCI/4-2-MAKEUP-PALETY/5/291-EYESHADOW-PALETTE-NATURALLY-YOURS

      Vymazat
    2. Díky moc :)) hodně se mi líbí za přírodní zoeva, o té značce jsem ještě neslyšela, ale budu nad tím uvažovat :)) Díky :))

      Vymazat
    3. Teď nedávno ty paletky šly do světa a zatím jsou hodně chváleny. Zde je moje recenze a jak říkám, já bych do té neutrální rozhodně šla a ty peníze za ni dala, protože se to opravdu vyplatí.
      http://imiiska.blogspot.cz/2014/06/recenze-zoeva-love-is-story.html

      Vymazat

Vaše komentáře čtu ráda a pokud to není zbytečné, tak samozřejmě odpovím ;)

 
FREE BLOGGER TEMPLATE BY DESIGNER BLOGS