[ RECENZE ] L'OREAL COLOR RICHE

Nedávno jsem v drogerii Rossmann narazila ve slevovém košíčku na krásnej zelinkavej lak L'Oreal za 30,- Kč (833 wasabi hint). Běžně se tyto laky prodávají kolem stovečky a tak jsem si řekla, že 30,- Kč za kus není vůbec špatný! To jsem ale netušila co nastane dál.

Narazila jsem na další Rossmann. No ... nešlo odolat slevovému stojánku a už jsem tam hrabošila a našla další 2 úžasný barvičky. Růžovou s jemně studeným nafialovělým shimerem (218 rose aphrodisiac) a naprosto bombastickou modrou (624 island in the sun) která má takový zlatavo-zelený odlesk. Blbě se to popisuje a blbě se to fotí, ale je to ta nejúžasnější modrá barvička, kterou jsem kdy viděla a až mi zaschne, tak budu smutná a budu si muset koupit podobného náhradníka.

Poslední lak do mé sbírky přibyl asi dva dny poté. Krásná chladná žluťoučká barvička (307 lemon shiver), která jen tak neomrzí =)

Kromě zeleného odstínu mají všechny laky shimmer. Zelený je lesklý, bez třpytek.

Výdrž laku

Lak se začal trošku sloupávat asi až po 3 dnech. Kromě růžové je krytí až ve třetí vrstvě (růžové stačí jen 2 vrstvy). Schnutí laku je docela rychlé, ale pozor na tuhnutí - ještě hodinu poté není problém v laku udělat rýhu.

Konzistence

Lak je krásně tekutý, ale pozor na silnější vrstvu. Pokud jsem udělala silnější vrstvu, vždy se mi objevily bublinky, aniž bych předtím s lakem třepala. Rovněž je lepší s každou vrstvou počkat alespoň 15 minut.

Štěteček

Aplikace laku je velice pohodlná. Štěteček je plošší a tak se s ním dobře dělají i okraje - na drobnější vzory ale asi zapomeňte =)

Objem

Obsah laku je oproti konkurenčním značkám znatelně nižší - jen 5ml. Na jednu stranu je to mínus, ale na druhou stranu - když lak zhoustne, tak toho nevyhodíte tolik =) Navíc, co si budeme nalhávat, ale tyhle menší balení vypadají prostě víc roztomile než ty velké kravské a hranaté laky.

Zhodnocení

Tyto laky jsou velice dobré a zvažuji, že časem určitě budu laky od L'Oreal kupovat častěji, protože mě přesvědčily o tom, že jsou vážně dobré a není třeba se bát vyšší ceny - ten lak je opravdu dobrý a cena je odpovídající =)







Laky L'Oreal jsou prcci =)

2 komentáře:

  1. Já mám tyhle laky ráda, hlavně proto, že mi stejně zatím vše, co mám, vydrží tak kolem těch 3 dnů, mám celkem ráda štěteček a líbí se mi malé balení (mám iluzi, že ho někdy spotřebuji...:D) Takže klidně jdi do dalších odstínů. ;)

    OdpovědětVymazat
  2. Ten zelený odstín je opravdu hodně krásný :)

    OdpovědětVymazat

Vaše komentáře čtu ráda a pokud to není zbytečné, tak samozřejmě odpovím ;)

 
FREE BLOGGER TEMPLATE BY DESIGNER BLOGS