NENÍ BÍLÁ JAKO BÍLÁ

Bílým tužkám moc neholduji a nepoužívám je, ale mám je doma, co kdyby náhodou :D 
Možná je začnu trošku víc používat až jim přijdu na chuť, ale kdo ví kdy to bude.

Ceny neuvedu, protože většinou jsem nakupovala v akci a nebo si to už nepamatuji a nebo nejsou ani v prodeji, takže by jste je horko těžko sháněli.


ESSENCE METALLIC 02 WHITE DIVINE
Tuto tužku jsem kupovala na babybaby výprodeji, takže mě stála asi těch 10 Kč. Za tu cenu, tužka dobrá. Je trošku měkčí a vlhčí, takže pokud na ni aplikujete barevný stín, tak se na ní krásně udrží (ale pozor na obtisk na horním víčku). Když ji rozetřu, tak není moc krycí, ale je poměrně rovnoměrně rozetřená - nedělá mapy, netahá se. 



ESSENCE KAJAL PENCIL 04 WHITE
Netuším, jestli je stále v prodeji, protože ji nevyhledávám (celkově tužky prostě nevedu). Musím uznat, že je to nejvíce bílá z těch bílých co tu mám :D Roztírá se trošku hůř než metalická, je tužší a sušší, ale barvu (stín) na sebe chytne bez problémů.



FLORMAR WATERPROOF EYELINER 
Když ji srovnám s předchozí tužkou, tak je horší. Při roztírání se docela matlá, barvu na sebe také hůř chytá. Popravdě, nevím co si o ní myslet. Čekala jsem víc :\




SEPHORA FLASHY LINER WATERPROOF 02 FLASHY SILVER
Tuto tužku jsem kupovala ve slevě když byly dny Marianne a stála mě snad 48,- Kč, což mi na Sephoru přijde strašně málo.
Není čistě bílá, spíš stříbrná, ale i přesto ji řadím mezi bílé. Má hodně máslovou konzistenci. Ořezat se dá. Kreslit s ní taky, ale jak přitlačíte, tak se rozjede jak máslo prostě. Díky tomu na sebe sice nachytá hodně barvy, nicméně musíte počkat až to zaschne, jinak to celé rozmažete.




ESSENCE STAYS NO MATTER WHAT 07 WHIPPED WHITE FROSTING
Není to bílá, spíš smetanová, ale přesto ji sem zařadím, protože samostatný článek si nezaslouží.
Celkově je opravdu super. Kryje, lepí. Je univerzální - stín, linka, cokoliv.
Co mě ale opravdu rozčílilo ... neořežu ji. Je prostě vyžraná a já ji do ořezávátka nenacpu! (kdyby jste měly tip na ořezávátko, kam se vleze, budu moc ráda!)




VŠECHNY BARVY

ZKOUŠKA S PIGMENTY


 Flormar a Essence SNMW na sebe chytí nejméně barvy.


Sephorácká tužka na tom taky není nejlíp.


5 komentářů:

  1. Já si s bílými tužkami moc nerozumím, ale chtěla bych nějakou jemňonce béžovou na waterline.. Líbí se mi jedna od Max Factor, ale 200 mi za tužku přijde prostě moc. Taky nejstem tužková, na oči mám jen dvě a používám je v nouzi...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Myslím že u Flormaru jsem takový odstín viděla, tak to můžeš zkusit. Tužky stojí asi 80,- nebo 90,- a většinou je mají v Tetě

      Vymazat
  2. Chcela by som ťa pozvať ku mne prebieha GV,bola by som strašne rada keby si sa zúčastnila. ♥
    http://eeverywomen.blogspot.sk/2013/11/pupa-milano-giveaway.html

    Mia ♥

    OdpovědětVymazat
  3. Na to, že bielym ceruzkám neholduješ, máš ich celkom dosť! :-D Ja ich nepoužívam, ale pekný prehľad :-)

    that-nat.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem vždy nějakou koupila s tím, že na linku ... a ono to nefungovalo ... tak jsem zkusila jinou .... taky nefungovala ... :D Teď už si koupím jedině tekuté bílé linky a nebo gelové.

      Vymazat

Vaše komentáře čtu ráda a pokud to není zbytečné, tak samozřejmě odpovím ;)

 
FREE BLOGGER TEMPLATE BY DESIGNER BLOGS