MAYBELLINE + GABRIELLA SALVETE | NEW IN

Je to skoro zázrak, ale je to tak. Už nějaký ten měsíc se mi nestalo, že bych si koupila něco, protože se mi to jen líbí.
Tento nákup nebyl sice plánovaný, ale když už v Tetce byla akce, tak jsem to nechtěla odkládat.
30% na MAYBELLINE a Gabriella Salvete měla taky nějakou akci. Tak jsem si vybrala toto duo a odcházela lehčí o 210,- Kč (řasenka se běžně prodává za 249,- Kč v Tetě).

Výběr řasenky nebyl složitý, nad cenou jsem nepřemýšlela. Potřebuji na zimu voděodolnou řasenku, protože mi slzí oči jak blázen. A jelikož mám doma MAYBELLINE SMOKEY EYES, která má stejný kartáček jako tato a naprosto mi vyhovuje (stává se mi, že nové řasenky slepují řasy a jsou použitelné až po xx použitích, u této se mi to nestalo) nebylo nad čím přemýšlet.

Řasenka vypadá opravdu stejně jako SE, akorát čeho jsem si hned všimla - strašně smrdí. Fakt odpornej chemickej smrad. Ale na funkci to (podle mě) nemá vliv.
Řasenku jsem použila (stačí 3x přetáhnout) klasicky a pak šla za cca 3 hodiny pod sprchu. To drží jak přibitý! Začne se sice drolit, ale nedělá šmouhy, vůbec. Dokonce nejde čístícími produkty ani sundat dolů (používám různé pěny atd., střídám to). Klasické řasenky jsou pryč hned a zůstane jen šmouha pod očima, ale tohle zůstane na řasách, takže musíte použít něco na voděodolný MU. 

S řasenkou jsem velmi spokojená, ikdyž na obale lžou. Žádný kolosální objem to nedělá. Fakt. Ani kapičku.
Proč mají zapotřebí si vymýšlet ?





Nový STARS lak. Modře modrá modroučká barvička.
Jak já jsem ráda, že v tomhle laku nejsou ty velké šupiny, nesnáším je. Tenhle je suprový. 

Dnes jsem ale našla vadu ...
Ve škole sedím, poškrabu se na obličeji a pak kouknu na nehty ... a pudr se mi vecpal mezi ten "písek". A že tam držel ... Takže rada ? Nešahejte si na xicht, protože to ani  vodou nejde smýt. A když to zkusíte náhodou při mytí nádobí, tak se ta krásná barvička z písku oprýská a můžete lakovat nanovo.
Ale ani tak nelituji koupě. Nebudu si prostě šahat na obličej :D




A taky jsem si minulý týden barvila hlavu. Zářivě červenou. Je to poznat, že jo?! :D

Asi budu muset šáhnout po peroxidu, zesvětlit se a pak nanovo červenou. Já totiž chci na podzim zářit ! Ne se jen tak nudně odleskávat.

Čím jsem barvila ? Mám pocit že to byl L'Oreal, ale jistá si už nejsem. Btw. víte proč je to tak tmavý ? Já na to asi přišla. To ta Garnier Olia. Přijde mi, že jen odrůstá a vůbec se nevymývá - možná jen minimálně. Takže můj příští barvící produkt bude asi 660 Olia


4 komentáře:

  1. Odpovědi
    1. Je úžasná. Už jsem si s ní ozdobila i propisku :D

      Vymazat
  2. Ja tú riasenku veľmi nemám v láske, ale lak vyzerá veľmi dobre :)

    dawnielicious.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já chtěla voděodolnou a mám vždy problém s kartáčkama, tak jsem šla na jistotu. Je teda fakt, že smrdí, ale to nevadí :D

      Vymazat

Vaše komentáře čtu ráda a pokud to není zbytečné, tak samozřejmě odpovím ;)

 
FREE BLOGGER TEMPLATE BY DESIGNER BLOGS