Garnier OLIA 4.15 ledová čokoláda

Už jsem měla docela silné odrosty (3cm) a tak jsem se rozhodla, že si zas obarvím vlasy. Nevěděla jsem jakou barvu, ani jakou značku. Dříve jsem používala Schwarzkopf (tu štěrchací) ve fialovém odstínu. To mi teď ale nepřišlo jako vhodná volba. Když pozoruji své okolí, čímdál více se nosí barvy přírodní a někdo se dokonce barví jen hennou. Na to ale nervy nemám a tak jsem vybírala nějakou barvu. Docela mi káplo do noty, že Rossmann měl zrovna akci na G. Olia - 99,- Kč tak jsem se podívala na odstíny a nejvíce mi byl sympatický 4.15 Ledová čokoláda.

Barvení proběhlo naprosto v pořádku, bez zápachu čpavku a jiných chemikálií. Barva byla krásně krémová a na moje vlasy které mám kousek pod ramena vystačila akorát.

Působit jsem barvu nechala trochu déle než je uvedeno (dělám to tak vždy). Při splachování ze mě tekla voda barvy podobné ořechovému jogurtu (takže vlastně ten samý odstín co jsem na vlasy aplikovala). Vlasy jsem osušila a za 2 hodiny šla spát.

Ráno jsem se ale nestačila divit. Prohmátla jsem si vlasy a přemýšlela jsem, co to je. Měla jsem celou hlavu ukrutně mastnou. Jsem si říkala - vedro abych se zpotila nebylo, tak co to sakra je ... no co by to bylo. V této  barvě je 60% oleje, proto pokud se vám běžně vlasy mastí, tak počítejte s tím, že tady budete muset oleje nějak zbavit po aplikaci.

Musela jsem to napravit a pomohl mi šampon od Balea - čistící (takový modrý). Nicméně, ikdyž jsem se takto zachránila, výsledný efekt není nic co by vás posadilo na zadek. U jiných značek mám vlasy jemné, hebké a stačí je mýt každý 3. den. Zde mi přijde že mám vlasy na omak mastnější, ale na pohled jsou suché (hodně). 

Musím říct, že tato barva jako taková, je ve výsledku zklamání. Výsledná barva je sice krásná, ale výrobek mě zklamal.


PRVNÍ PERMANENTNÍ BARVA NA VLASY NA OLEJOVÉ BÁZI*


OLIA využívá unikátní technologii na olejové bázi chráněnou 24 patenty. 60% oleje v barvicím krému OLIA napomáhá průniku barvy hluboko do vlasu pro maximální intenzitu barvy.

MAXIMÁLNÍ INTENZITA BARVY


Úžasně bohatá, sytá permanentní barva. Dokonalé krytí šedin. 
Viditelně zlepšuje kvalitu vlasů.**
Vlasy jsou o 35% hebčí, o 17% zářivější.**
Unikátní aplikace okouzlí Vaše smysly
Užijte si sametově jemnou texturu, která nestéká. Nechte se okouzlit nádhernou květinovou vůní.

BARVENÍ VLASŮ SI UŽ NEBUDETE UMĚT PŘEDSTAVIT JINAK.

* v domácím barvení
** instrumentální test




PŘED



Barva - světle hnědá hmota ztmavne


Výsledek



13 komentářů:

  1. farba je pekná, ale som celkom prekvapená že ti tak zamastila vlasy :( chystám sa práve tento odtieň použiť niekedy na jeseň na moje vlásky, ale tak neviem neviem..

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nemůžu říct nekupuj si ji, protože je plno lidí, který si ji chválí. Obecně vzato, pokud se ti mastí vlasy a meješ si je obden jako já, tak ti pravděpodobně udělá to samé. Ale nejsem odborník.

      Vymazat
  2. Ahoj, já jsem si koupila úplně stejnou barvu (i odstín) a mi se to teda nestalo, vlasy jsem si po barvení vyfénovala, protože bych nemohla jít spát s vlhkýma vlasama :D s barvou spokojená, je to pěkný odstín a dobře chytá. škoda, že tobě udělala toto:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem je trochu vyfénovala a poté nechávala 2 hodiny doschnout, takže jsem šla spát též se suchými vlasy.

      Vymazat
  3. Jáááj, já z ní byla nadšená...jen se mi začala maloučko vymívat...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No já když druhý den vlasy myla tím čistícím šamponem, tak mi z hlavy tekla hnědofialová barva - nechápala jsem. Uvidím co to udělá při příštím mytí :D

      Vymazat
  4. Přesně tou samou jsem si barvila vlasy v pondělí. Měla jsem ji už předtím, akorát jiný odstín. Teď mi přišly moje vlasy taky takové suché, což se mi předtím nestalo, tak nevím, co si o tom myslet O.o
    Já si teď myju vlasy fakt skoro každý den, protože pořád někam chodím a nesnáším to s neumytou hlavou :D Tak jestli mastí nedokážu posoudit. Já jsem ji tehdy měla za 115kč a byla k ní miska na barvení a štětec, které jsem si taky chtěla koupit, tak jsem ji vzala tak nějak bez přemýšlení :D
    Na barvy jsem rezignovala - stejně mám za 3 týdny zase tu svoji hnědo-červeno-zrzavou barvu, ať se barvím čímkoli :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já mám dobrou zkušenost s barvou od Wella (pěnová - Wellaton). To drží jak přibitá a prostě odrůstá. Zkus ji. Já se k ní po téhle zkušenosti vrátím (a ráda :D )

      Vymazat
  5. Hele, a jdou v ní teda oleje, anebo silikon? Protože takto se chová spíš silikon...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já už jsem obal vyhodila, ale tipla bych to fakt na olej, protože ty vlasy jsem měla opravdu mastné hodně.

      Vymazat
  6. Taky jsem se barvila přesně touhle barvou, ale žádné zmaštění hlavy jsem nezpozorovala :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Na FB sem tam někdo napsal, že se mu taky zmastily vlasy a pak zas někomu ne. Asi to má každý jinak :\

      Vymazat
    2. Nestaci barvu splachnout vodou, ale umyt setrnym samponem. Barva je dobra, jen to lide neumi.

      Vymazat

Vaše komentáře čtu ráda a pokud to není zbytečné, tak samozřejmě odpovím ;)

 
FREE BLOGGER TEMPLATE BY DESIGNER BLOGS