2 12 2012

O víkendu jsem byla opět za rodinou v Brně. Byli jsme na malém nákupu (protože jsme toho moc nenakoupili) ale trval až do večera. Vyrazili jsme hned po obědě, cca v jednu a večer v osm jsme přijeli. A to jsme jeli jen do Olympie (Rossmann, ElectroWorld), IKEA, Avion (Tesco) ... no hrůza. Lidi byli všude, mačkali se, jak kdyby měl být konec světa. A to plánuji jet 14. prosince ještě do Prahy, to asi bude ještě horší.

V neděli po cestě z Brna jsme se stavili v Jihlavě. Měla jsem hlad a tak jsme se stavili na mekáči, já to moc nemusím, ale tak budiž.

Laté z Caffe&CO (tak nějak) automatu je nejlepší !


Nákup v Jihlavském Tescu. Ty hrnečky jsem sháněla hodně dlouho! Za 20,- Každý =P

Sobota - IKEA. Nakoupila jsem toho více. Lepící váleček na oblečení, ramínka na věšák ... ale tak nebudu fotit každou prkotinu.

Také jsme se stavili v novém DMku, které je Havlíčkově brodě. Všecko pěkný, nový. Testery skoro nepoužitý ještě, no krása. Kéž by to tak šlo celý rok =)



5 komentářů:

  1. Odpovědi
    1. No Tery, ani moc ne. Lidi nepříjemní, tlačej se na tebe, vrážej do tebe a ani se neomluví ... hrůza. A to je do Vánoc ještě 3 týdny, lituji lidi co budou nakupovat na poslední chvíli.

      Vymazat
  2. Strašně bych si dala také McDonalda, ale nějak stále někde lítám a nestíhám :D Joo člověk se musí občas pěkně sčunit - tedy pokud jsi Ty neměla salátek. To já bych si dala nugetky ..jinak se mi moc líbí hrníčky :)A tu Baleu už také budu muset konečně vyzkoušet, když jí všichni chválí. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Saláty mi od nich nechutnají, cítím tam prostě něco chemickýho - ble. Zhřešila jsem McDoublem, měla jsem velkej hlad.

      Balea je super, ale ten růžový šampon mi přijde, že mi docela mastí vlasy ... tak nevím. Spotřebuji a posoudím pořádně.

      Vymazat

Vaše komentáře čtu ráda a pokud to není zbytečné, tak samozřejmě odpovím ;)

 
FREE BLOGGER TEMPLATE BY DESIGNER BLOGS