Big post !

Tento post je takovým shrnutím posledních dnů. Ne vždy se mi totiž podaří napsat new in, nebo přímo recenze. Slibuji že se polepším =)

O víkendu jsem byla zas u maminky v Brně. V sobotu jsme jeli na nákup, aby měla už něco na Vánoce, protože příště už bude všude plno lidí, zboží rozebraný. Tak ať už něco máme dopředu.
V C&A jsem si chtěla něco koupit, ale nic mi nepadlo do oka. Kromě barevných ponožek za 150,- Kč. Ty jsem prostě musela mít a do Vánoc čekat nemůžu, protože se mi ponožky pořád ztrácejí (nebo že by je žrala pračka?).

Ovšem, než jsme byli v Brně tak jsme strávili asi 3,5 hodiny na cestě. No jo, Čechy nejsou nejblíž.
Po cestě jsme se stavili v Jihlavském KIKu a koupila jsem sestře tepláky, jsou suprový. 149,- Kč a jsou z fleece ale takový hroooozně měkoučký. Pokud máte poblíž KIK tak doporučuji, na zimu jak dělané! Vedle KIKu je i DM a tam jsem prostě musela. Sice jsem si zakázala utrácení, ale tyhle věci zas takovou díru do rozpočtu neudělají. 
Koupila jsem si balzám, na který prostě nedám dopustit. Sice mi trošku víc mastí vlasy, nicméně prvních 36 hodin je skvělý (recenze bude). Taky jsem si vzala na zkoušku Balea Q10. Ve výprodeji jsem si všimla laků, které jsem pořád ignorovala, nicméně za 10 kaček jsem se rozhodla s ignorací skončit a koupila je.


Po cestě do Brna jsme měli hlad a fast food nepřicházel v úvahu, už jsme se to odnaučili prostě. Stavili jsme se tedy v naší oblíbené Restauraci u Šidlů. Vaří tam dobře a ceny jsou příjemné. Určitě o nich někdy napíšu (až mi nebude blbý tam něco fotit).


A jsme v Brně. FANN parfumerie před prodejnou líčili a rozdávali "kosmetický balíček". No tak jsem si pro jeden šla (a aby to nebylo blbý že si jdu jen něco vzít zadarmo, tak jsem mamince koupila i něco na Vánoce). Na lak a řasenku Max Factor bude recenze =)

Rozhodla jsem se využít knížečku z Ladyboxu a šla i do Yves Rocher. Bohužel mnou vyhlídnutou cestovní sadu proti vráskám neměli, tak jsem koupila menší dárek švagrové a k tomu dostala plno vzorečků.
Nedalo mi to, a i v Jihlavě jsem se stavila do YR.
Tam na mě prodavačka koukala jak na "individulum" z blázince, že co to vůbec chci - moc divná paní!!!

V neděli jsme se stavili u tatínka abychom mu popřáli k svátku. Udělala jsem mu "zákusek" jen tak na chuť. Moc mu chutnal a pochválil ho. Je to Red Velvet na který tu je recept ;)

Cesta z Brna při západu slunce =)


A na konec ... dnešní pošta - zboží z Avonu a plnooo vzorečků.

10 komentářů:

  1. Ponožky žere pračka, to je jasný!! A upřímně ti závidím všechny ty vzorečky :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ty vzorečky mám přímo od paní z Avonu, žádná Avon lady =))) Jsem za ně ráda. Strašně mi teď voní ten nový parfém City Rush. Vydrží vonět celý den, což je hodně dobré =)

      Vymazat
    2. Vám taky pračka žere ponožky? Já myslela, že to je jen u nás :D Jakou máte značku? Já jen, že bychom mohly prozkoumat, jestli to dělá jen jedna značka nebo pračky napříč spektrem všech značek. Měli by to pak říkat v elektru povinně :D

      Vymazat
    3. Máme Indesit s vrchním plněním :)

      Vymazat
  2. Tý jo, takové zásoby, ten dort vypadá báječně :).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ono každej vzoreček je tak na jedno použití, takže když budu chtít, za měsíc je to fuč :(

      Dort byl suprovej. Dělala jsem ho už asi po 6.té ale konečně se mi povedl (předtím jsem měla dycky korpus takovej zdrcnutej, ale tenhle byl krásně nadýchanej) tak jak má skutečně vypadat.

      Vymazat
  3. Přesně jsem nakoupila tyhle "hnusný" essence laky, které nikdo nechtěl a byly mega levný! A jsou super. Jinak fotka z cesty je dokonalá!
    A jak scháníš vzorečky?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vzorečky?
      Avon - objednávala jsem od paní která pracuje přímo v Avonu, takže ne nějaká Avonlady ...
      Yves rocher - nákup a zároveň jsem si založila zák. kartu
      Max Factor - dárek pro prvních 300 lidí ve FANN parfumerii

      Poznatek: v PARFUMERIÍCH běžně k nákupu dostávám vzorky nějakého výrobku ;)

      Vymazat
  4. Jééééé, ten článek je přesně podle mého gusta. Naprosto úžasné fotografie, skvělé napsané :).

    A tedy panečku, ten dort vypadá luxusně! Hned bych ho snědla celý na posezení.
    A já Ti tedy nevím s těma nohama :D. Mám je pěkně tlusté :D. Našla bych Ti lepší inspiraci.

    Jinak zrovna střádám vzorečky na článek o vzorečkáých a už druhý týden se odhodlávám do parfumérek na "somrování". :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji moc =))
      S fotografiemi nejsem tak úplně spokojená, pořád se mám co učit.

      Já mám nohy tlustší a ještě k tomu do X :D Tvoje jsou naprosto nádherné.

      Já na to somrování nejsm. Když mi něco dají tak poděkuji, ale sama jsem si zatím o nic neřekla. Je mi to takové blbé, ale v Praze je to prý běžné a prodavačky s tím nemají nejmenší problémy. A pokud z tebe "smrdí peníze" tak ti vzorečky prý skoro vnutí =)

      Vymazat

Vaše komentáře čtu ráda a pokud to není zbytečné, tak samozřejmě odpovím ;)

 
FREE BLOGGER TEMPLATE BY DESIGNER BLOGS