KONTURUJEME S PRODUKTY MARY KAY

Měla jsem docela štěstí, že jsem byla vybrána na blogerky.cz a dostala tak možnost vyzkoušet produkty Mary Kay konečně. Doteď jsem nějak neměla potřebu. Hlavně z toho důvodu, že jsem často slýchala, jak ta a tamta známá byly na nějakých akcích, kde právě Mary Kay asistentky líčily a prý to vždy dopadlo katastrofálně. Jenže už jsem nikdy nezjistila, jestli to bylo kosmetikou, nebo tím, že ženský prostě neuměly nalíčit. 

Nicméně já jsem si produkty ošahala a ozkoušela a musím říct, že tahle značka není vůbec špatná. Nejvíce mě nadchla tvářenka a minerální pudr. 

Pojďme si tedy produkty představit a vrhnout se výzvu - konturování


TIMEWISE - ROZJASŇUJÍCÍ BÁZE - IVORY 6

Báze slouží opravdu hlavně k rozjasnění. Je sice zabarvená, ale kryje méně než lecjaké BBčko. Pleť rozjasní a připraví pro makeup. Aplikujeme buď na celý obličej a nebo na místa, která chceme rozjasnit - lícní kosti, nos, pod oči, brada ... 


MINERÁLNÍ TVÁŘENKA - PINK PETALS

Tato tvářenka se mi ve finále zalíbila až moc. Na pleti si krásně jemně sedne a vypadá velmi přirozeně.


MINERÁLNÍ BRONZOVÝ PUDR - LIGHT TO MEDIUM

Minerální bronzer v teplém odstínu s hodně třpytkama, které jsou docela jemné, takže vytváří příjemný odlesk. Na opálené pleti bude vypadat suprově. Odstínově je lehce do oranžova, ale není to žádná šílenost.


MINERÁLNÍ PUDR - IVORY 1

Tento minerální pudr mi na obličej sedl jak hrnec na prdel. Nevytváří masku, ale krásně splyne s pletí. Dokonce jsem trefila i odstín. Pudr rozhodně pleť neucpává a je velmi jemně namletý.



JDEME NA KONTUROVÁNÍ

Zde je jen takový stručný nákres jak konturuji já - kam co dávám. Každý má samozřejmě jiný tvar obličeje a musí produkty nanášet jinak. 


Zde jsem vám ještě našla na internetu kam by se měl který produkt nanášet :)


Vlevo - rozjasňující báze. Vpravo makeup - poslední dobou používám matující, protože se mi docela mastí pleť a tento typ mi vyhovuje nejvíce. Aplikaci houbičkou jsem si velmi oblíbila. Nedělá stopy, krásně se dá nanést make-up do ztracena.


Hotovo - make-up, tvářenka, bronzer :)


 Něco tomu ale chybí ne? Tak to doděláme ;)

Přidala jsem rozjasňovač, dala na rty lesk a na oči řasenku :) 

Nic přeplácaného, na léto ideál.




Článek jsem sepisovala na rychlo, protože můj zdravotní stav mi to nedovolil dříve a i teď to není v pohodě. Bolest zubu odeznívá, nicméně už týden mi brní neustále levá ruka a článek byl sepsán  jednou rukou. 

3 komentáře:

  1. Gratuluji :) Do MK bych nešla, protože jsem koukla "pod podkličku", ale je fakt, že většina asistentek od MK líčit opravdu neumí :)))

    Pěkné konturování :)
    INKA lifestyle blog
    FB page

    OdpovědětVymazat
  2. Já taky nikdy MK nevyzkoušela přesně z těch důvodů, o kterých píšeš. Nějak mi ta značka není sympatická, nemusím ani Avon a Oriflame, nelíbí se mi ten způsob prodeje prostě.
    Pěkný článek :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji ♥ Děkuji ♥

      Já Oriflame nemusím, protože mi ty produkty nejsou sympatické, přijde mi, že si hrajou na to, co nejsou ...
      Kdežto Avon používám, mám tam třeba oblíbenou řasenku, na tu nedám dopustit ... teď jsem zkoušela i stíny a taky jsem spokojená ... v parfémech - něco sedí, něco ne, ale výdrž za tu cenu bombová ... U Avonu docela objednávám ... minimálně sprcháč pro přítele ;) ;)

      Vymazat

Vaše komentáře čtu ráda a pokud to není zbytečné, tak samozřejmě odpovím ;)

 
FREE BLOGGER TEMPLATE BY DESIGNER BLOGS