LENOVO P70 - PARŤÁK PRO KAŽDÉHO

Jelikož se mi nedávno stala taková nepříjemná věc s tabletem ... tak jsem musela jednat. Jednoho dne mi prostě u tabletu přestalo fungovat odemykací/zamykací tlačítko ... tak se přítel nabídl že to spraví, načež nadělal další "neduhy" ... přestal fungovat zvuk a něco ulomil ... tak jsem se rozhodla, že s tabletem končím a prostě si pořídím konečně chytřejší telefon (doteď jsem měla Lumii 610, ale to bych nenazvala chytrým telefonem - je docela tupá a pomalá!).

Dost dlouho jsem vybírala ... mým hlavním požadavkem bylo to, aby měl telefon už 2GB RAM, ale aby nestál 10 000,- Kč ... Nejvíce do oka mi padlo Lenovo S860 ... už jsem byla rozhodnutá že ho koupím. Ale najednou !!! Alza začala prodávat novinku - Lenovo P70 ! Nečekala jsem na nic ... lepší model než S860 a dokonce o 50 gramů lehčí !!! Bylo rozhodnuto a druhý den jsem měla telefon doma. 

Musím vám říct, že oproti té Lumii to je jak Rolls Royce ...



V balení najdete USB kabel klasický a kratší pro USB on-the-go , nabíječku, sluchátka, přední krycí folii a také zadní plastový kryt



Impozantní výdrž baterie

Smartphone Lenovo P70 využívá velkou baterii s kapacitou 4 000 mAh, díky níž s vámi udrží krok. S tloušťkou pouhých 8,9 mm a hmotností jen 149 g se stane vaším věrným společníkem.

MediaTek 4G LTE True8Core™

Model P70 využívá osmijádrový procesor MediaTek True8Core™, který poskytuje dostatek výkonu pro perfektní multimediální zábavu. Kombinace úžasně výkonného, avšak mimořádně úsporného osmijádrového procesoru a až 2 GB operační paměti RAM je zárukou rychlé odezvy a absolutně plynulého chodu za všech okolností.

Přední a zadní fotoaparát

Smartphone P70 je vybaven zadním 13Mpx a předním 5Mpx fotoaparátem, s nimiž můžete pořizovat skvělé snímky. Focení vám navíc usnadní zjednodušené rozhraní fotoaparátu. K dispozici máte několik kreativních fotografických režimů, funkce pro zkrášlení snímků, abyste vždy vypadali dobře, nebo ovládání gesty, které vám zajistí větší svobodu.

Energie vždy po ruce

Smartphone P70 nabízí funkci Quick Charge, díky které lze zařízení plně nabít během pouhých 3 hodin. Navíc je vybaven speciálním úsporným softwarem určeným k prodloužení výdrže baterie. A jestli opravdu spěcháte, 15 minut v nabíječce zajistí dostatek energie pro až 4hodinový hovor.

Rychlé 4G připojení

Smartphone P70 podporuje vysokorychlostní sítě LTE (4G), které jsou zárukou nejrychlejších datových přenosů. Můžete se proto těšit na dokonale plynulé prohlížení webu, sledování videa, hraní online her nebo chatování s přáteli.

5" HD displej s technologií IPS

Špičkové zobrazení nejnovějších aplikací, fotografií, videí i her. Displej s technologií IPS (In-Plane Switching) vyniká širokými pozorovacími úhly téměř 180°.

Dobíjení ostatních zařízení pomocí funkce USB On-The-Go

Nabíjejte z baterie smartphonu svá další zařízení. Jednoduše je propojte se smartphonem P70 pomocí kabelu USB On-the-Go (součást balení). Můžete rovněž sdílet data s ostatními počítači, tablety a smartphony.

Vestavěné aplikace Lenovo

Díky sadě aplikací DOit od společnosti Lenovo se smartphonem zvládnete více. Pomocí několika klepnutí můžete například sdílet data s ostatními zařízeními i bez připojení k síti, můžete optimalizovat výkon zařízení, chránit se před viry a malwarem nebo zálohovat své kontakty, SMS zprávy a výpisy hovorů.

Android™ 4.4 KitKat

Nová verze systému přináší zcela novou úroveň výkonu. Nabízí optimalizované využití operační paměti a vyšší citlivost a přesnost dotykového ovládání. To znamená, že budete moci bez problémů poslouchat hudbu a přitom procházet webové stránky nebo tryskem uhánět po dálnici v nejnovějším herním hitu.



Rozšiřitelná paměť

Smartphone P70 má také slot na paměťovou kartu microSD a můžete rozšířit vnitřní 16GB úložiště o dalších až 32 GB. Získáte tak obrovský úložný prostor pro své fotografie, videa a hudbu.


Dvě SIM karty

Chcete-li oddělit práci a zábavu, ideálním řešením je jeden smartphone se dvěma SIM kartami. Tuto funkci oceníte také při cestách do cizích zemí nebo v případech, kdy budete chtít ušetřit a budete využívat různé služby od různých operátorů. V některých oblastech není k dispozici.


Dodávaný kryt se "vzorkem" ... jen tak vám z ruky nevyklouzne !




Opravdu tenký a lehký



Dvojice reproduktorů na spodní straně



Při umělém osvětlení se zadní kryt krásně třpytí



Technické specifikace

  • Osmijádrový procesor MediaTek
  • Grafické jádro ARM Mali T760-MP2 700 MHz
  • Výdrž až 3 dny při běžném používání
  • LTE (4G)
  • 5" jemný IPS displej
  • Špičkový fotoaparát
  • Dual SIM
  • Podpora microSD


Když to shrnu ... já jsem z mobilu nadšená ... jediný neduh, který má a musím to nějak pořešit je to, že když si vypnu datové přenosy, tak pokud je chci znovu zapnout, tak musím restartovat telefon, to ale nezabere moc času, takže to nepovažuji za velký problém, jen takový drobný nedostatek =)

Co mě ohromně potěšilo je výdrž baterie, která je prostě extrémní ... když s mobilem neděláte nic (jen hovor a sem tam sms) tak vydrží dlouho ... pokud si zapnete wifi a přes den kontrolujete FB, instagram a další, tak už je výdrž nižší ... ale vždy tak 2 - 3 dny zvládá s přehledem ^_^ A pokud zjistíte, že baterie dochází a nemáte telefon kde nabít, tak stačí zapnout režim úspory a beze strachu můžete fungovat dál, sice jsou vypnuty všechny nepodstatné věci, ale lidi se vám dovolají =)

Telefon seženete v rozmezí 6000 - 7000,- Kč 




A díky tomu, že mám konečně taky pořádný telefon s foťákem, můžete sledovat můj instagram, kam konečně docela často přispívám !!   Instagram

4 komentáře:

  1. Vypadá opravdu moc pěkně :) Taky jsem před nějakou dobou přemýšlela o pořízení nějakého mobilu od Lenova :) Nakonec jsem zvolila iPad ,ale kdybych nezvolila tohle, určitě bych už doma něco od téhle značky měla :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mě si produkty od Apple moc nezískaly. Když se podívám na nejnovější iPhone, tak moje Lenovo ho výkonově strčí do kapsy ... a dost možná i na jedno nabití vydrží déle ... dlouho jsem rozmýšlela jaký telefon a v momentě kdy dali do prodeje TOTO Lenovo, nebylo nad čím váhat

      Vymazat
  2. Je tam par nepresnosti. Mobil nema dvojicu reproduktorov, iba jeden, tie druhe otvory su pre mikrofon. Pamatovu kartu nepchame do SIM slotu (namiesto jednej SIM), ale ma vlastne miesto, takze mobil moze mat 2 SIM plus este naviac jednu pamatovu SD kartu. Na obrazku je to jasne viditelne.

    To, ze treba pri znovuzapnuti mobilnych dat telefon zrestartovat sa mi tiez nezda, ale kedze este ho nemam, tak to neviem posudit.

    Nepresnosti v recenzii su sposobene tym, ze boli okopirovane z miesta, kde uz boli uvedene zle. Existuje totiz aj ina verzia P70 (asi len pre cinsky alebo americky trh). Ta nasa je P70-A.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mikrofon by měl být v tý malý tečce, jinak by se mělo prý jednat o reproduktory, kuchat to ale nebudu :D

      To s tou pamětí si opravím, děkuji za upozornění :)

      Restart telefonu byl nutný, nicméně asi 2 týdny po napsání recenze vyšla aktualizace, která to opravila ;) ;)

      Vymazat

Vaše komentáře čtu ráda a pokud to není zbytečné, tak samozřejmě odpovím ;)

 
FREE BLOGGER TEMPLATE BY DESIGNER BLOGS