[ RECENZE ] MAKEUP REVOLUTION LIQUID EYELINER WATERPROOF

Mám tu pro vás k recenzi pár produktů od MAKEUP REVOLUTION LONDON. Začneme linkami, které mě mile překvapily.




Štěteček je velmi tenký a docela pružný, což mi vyhovuje. Nikdy se mi nepracovalo dobře s tvrdými aplikátory. Nejraději mám když je aplikátor pružný a já ho jen položím a jedu, a díky tomu že je měkký, tak kopíruje tvar cesty a dle potřeby dělá linku tenčí či silnější.

Linky zasychají docela rychle, ale ne tak, aby jste vyfrkli linku a hned mrkali. Raději chviličku vydržte ;)

Výdrž linek je velice dobrá. Díky tomu že jsou voděodolné mi vydrží celý den bez toho, aniž by se otiskly (s tím mám velký problém, mám mastnější víčka a u gelových linek či tužek na oči se mi stávalo, že se mi po pár hodinách udělaly linky i na horní části oka - to nechceš!). Bohužel úplně voděodolné nejsou - když jsem koukala v posteli na televizi a začaly mi slzet oči (ne, nebrečela jsem! :D ) tak se mi linka rozmočila a při přejetí prstem zmizla úplně (ne celá, jen to mokré). Takže ta voděodolnost není 100%, ale určitě bych při nákupu upřednostnila spíše tuto variantu =) Vydrží podle mě déle.


Při líčení si s ní vyhrajete. Umí udělat tenkou linku, ale určitě ji přemluvíte i na výrazné linky jako měla Amy W.

Musím říct, že mě linky velice překvapily a budu je velice ráda nadále používat a nevylučuji to, že je i zakoupím několikrát ;) Potěšily mě a tak to má být =P


ZAKOUPIT MŮŽETE NA MAKEUP REVOLUTION ZA CENU 69,- KČ

2 komentáře:

  1. Tekuté linky mám moc ráda... I když první pokusy jsou na draka, potom výsledek stojí za to :) Tyto se mi líbí a cena je tedy parádní! :-))

    Skills of Art

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem tekuté linky přestala používat poté, co mi některé štípaly na oku (stačilo je nanést na kůži, která je citlivější a bylo peklo). U těchto mě ale po aplikaci nic neštípe, takže super :)

      Vymazat

Vaše komentáře čtu ráda a pokud to není zbytečné, tak samozřejmě odpovím ;)

 
FREE BLOGGER TEMPLATE BY DESIGNER BLOGS