[ RECENZE ] MAKEUP REVOLUTION LAK NA NEHTY

Dnes bych vám ráda představila krásný chladně fialový odstín laku od MAKEUP REVOLUTION - ADORE.

Musím říct, že barvička mě oslovila. Co aplikace ? No, tam je to horší.

Štěteček je hodně marnej a špatnej. Fakt dost. Má tvrdé štětiny a při aplikaci druhé vrstvy dělá rýhy do spodní vrstvy. To fakt nechceš. Když to ale zaschne, tak rýhy nejsou vidět. Lze to také podpořit vrstvou bezbarvého laku či top coatu - vždy spodní vrstvu trošku naleptají a tak se barva ještě dá sjednotit, pokud vznikla velká rýha.

Zasychání laku je podle mě docela rychlé, resp. není to ten lak, kterej je i po hodině mokrej. Což je fajn. Já se s tím nerada zdržuji (2x base coat, 2x barevný lak, top coat).

Konzistence laku je taková krémovější, takže lak dost dobře kryje už v jedné vrstvě, ale já vždy dávám raději dvě vrstvy - hlavně proto, že mám měkké nehty.






Málo rozmíchaná barva ?


S lakem jsem docela spokojená. Výkon / cena je odpovídající a myslím, že bych pořídila i další barvy :) Které například ?




LAK MŮŽETE ZAKOUPIT NA ČESKÝCH STRÁNKÁCH MAKEUP REVOLUTION LONDON ZA 45,- KČ

3 komentáře:

  1. Lak má moc pěknou barvu, vážně se mi líbí. A jestli vážně rychle schne a na nehtech dlouho vydrží, tak za tu cenu 45 Kč je super.

    Maru UltimateChic

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Výdrž moc neuvádím, protože to je podle aplikace. Můžeš to ovlivnit top coaty a base coaty atd. a to by se pak dalo hádat o tom, jakou má vlastně výdrž.
      Podle mě takovej průměr :) Myslím že jsem ho měla 3 dny než mě omrzel :D

      Vymazat
  2. Libi se mi odstin.

    Www.style-and-smile15.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat

Vaše komentáře čtu ráda a pokud to není zbytečné, tak samozřejmě odpovím ;)

 
FREE BLOGGER TEMPLATE BY DESIGNER BLOGS