[ RECENZE ] BOURJOIS ROUGE EDITION VELVET 07 NUDE-IST



Konečně se mi cca po měsíci uzdravily rty (úplně ne, ale jsou použitelné pro focení) a já vám mohu ukázat tuto "rtěnku". Proč uvozovky ? No ... nevím jak vy, ale já nejsem moc zvyklá na tekuté rtěnky. Automaticky co je tekutý = lesk.

Pojďme rovnou ke rtěnce, uvozovky už používat nebudu ;)

Není tekutá, není lepivá ... je krásně krémová a na rtech je cítit jako samet.

Slibovaná výdrž je 24 hodin. Tomu se vždy akorát směju. Už jste někdy 24 hodin nepili, nejedli a nespali ? :D Jo, já taky ne ... Takže už z principu mi to přijde jako totální kravina. Ano, vypadá to hezky, když na něco napíšete, že to vydrží extra dlouho, ale ruku na srdce - vydrželo vám někdy něco z toho alespoň zlomek slibovaného času? 

Výdrž, pokud nepijete a nejíte je samozřejmě delší, ale fungovat to nemůže. Já bych to tipla na 6 hodin ... nebo dokud se nenapijete, nenakrmíte. Což je na tento druh výrobku podle mě nad očekávání.

Při nanášení, mě ale provázela taková divná vůně - nic moc příjemného. Nedokážu ji popsat, ale rozhodně to není nic ovocné či sladké ... ale časem si zvyknete a nepřijde vám to ... (pokud se vám už od začátku nedělá nevolno!)


Krytí je podle mě jedna z věcí, co mě u tohoto produktu mile překvapila. Je tedy pravda, že mám nude odstín a ty výrazné jsem ještě nezkoušela, ale podle fotek na internetu, si troufnu říct, že to je dooost dobrý, ne-li lepší než lecjaké rtěnky.


Co mu kromě vůně musím vytknout je konzistence. Před chvílí jsem ji chválila, teď budu nadávat. Ale není to zas tak úplně pravda. 
Rtěnka je příjemná, heboučká atd. ale to s sebou nese úskalí ... nedoporučuji ji dávat na popraskané či jinak poškozené rty. Hodně zvýrazňuje nedokonalosti, ale nevysušuje jak by se dalo očekávat ... 


Já jsem z tohoto produktu docela nadšená, ale vzhledem k tomu, že používám jen klasické balzámy (Hurraw!) a rtěnky, lesky atd. moc ne, tak mě tento produkt nepřinutí ke koupi dalšího exempláře, ikdyž co se týče barvičky, měla bych svého favorita (08 Grand Cru). Ale já to prostě nepotřebuji - nevyužiji to.


A jestli bych tuto rtěnku doporučila vám ?


Ano. Určitě minimálně stojí za to, aby jste jí v parfumerii chviličku svého času věnovali.








Dostupné odstíny

Kde koupit ?



10 komentářů:

  1. Odpovědi
    1. Chtěla jsem dát i fotku kde mám půlku rtů nalíčenou, protože tenhle odstín je úplně stejný jako moje rty ... nakonec na fotce nebylo stejně nic poznat :D

      Vymazat
  2. Krásný odstín.. :-) Líbil by se mi i jako lak na nehty :)))

    Skills of Art

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak přesně takový mám od Jordany (mauve) a myslím že Bourjois i takový lak má (So Laque 27 Beige glamour)

      Vymazat
  3. joj ten odtien som nemala videt :( :D zatial vlastnim 2 a 3 a su uzasnee :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mě moc tyhle červené nesluší, spíš mám raději do fialova či růžova ... a nebo prostě ty nude :)

      Vymazat
  4. Ja mam jednicku a jsem s ni naprosto spokojena. Parfemaci jsem nezkoumala, asi proto ze me nijak neprekvapila. Vydrzi i jidlem a pitim cele dopoledne, coz povazuji za skvelou vydrz a po obede ji znovu nanesu a vydrzi do vecera. Co bych ji ale vytkla je, ze zaleza do vrasek, ze kterych jde pak spatne odlicit, ale i s tim si poradim. Ja jsem z jeji koupe proste nadsena! :-) bára.kára blog

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To zalézání do vrásek tam určitě bude, ale vzhledem k tomu že mám odstín který je téměř stejný jako moje rty, tak jsem si ničeho nevšimla =)

      Vymazat
  5. Krásna farba, ale fakt viac ako 2 hodinky by som mu nedávala :P

    dawnielicious.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  6. Tento odstín chci, ale mimo net jsem ho nikde neviděla... prodává se normálně v parfumerkách?

    OdpovědětVymazat

Vaše komentáře čtu ráda a pokud to není zbytečné, tak samozřejmě odpovím ;)

 
FREE BLOGGER TEMPLATE BY DESIGNER BLOGS