NAKUPOVACÍ VYCHLOUBÁNÍ S YANKEE CANDLE A MISS SPORTY

Už dlouho zde nebyl žádný příspěvek čistě nákupní. Ony to ale nahrazovaly recenze. Mohlo by se zdát, že všechny recenze mezi minulými nákupy byly díky PR oddělení různých značek, ale tak tomu nebylo, to vás mohu ujistit. Jediný s kým mám spolupráci je Bourjois a jsem za to nesmírně vděčná. Nicméně to není to co jsem chtěla.

V podstatě každá recenze byla sepsána co nejdříve po nákupu. Měla jsem tedy několik možností ... postupně psát recenze, nezveřejňovat ... poté zveřejnit článek s nákupy za určitý měsíc a poté sázet recenze ...  A NEBO ... postupně přidávat recenze a nepsát vůbec o tom, co jsem kdy koupila. Což se mi zdá praktičtější - nakoupím, vyzkouším a ozkouším, nafotím a sepíšu článek ... nikdo na nic nečeká a nic se nekomplikuje.

Jediné nakupovací články tedy můžete čekat pouze, pokud nakoupím více věcí jako například nyní =)

Byla jsem v kytičkárně Květiny pod Stoupou v Kutné hoře kde mají vše na co si vzpomenete od Yankee Candle. Hotový ráj, to vám povím. Výběr vůní je naprosto bombastickej a mají i další zboží ... zalíbily se mi plechové cedule s různými nápisy. Až si budu zařizovat bydlení, nechám tam velký peníze, tím si jsem jistá už nyní.
Tam jsem si pořídila rovnou čtyři vosky do aromalampičky. Ráda bych jich nakoupila více, ale peníze netisknu ani nekradu :D


Vůně měsíce listopad - Cranberry ice a Snowflake cookie


Cranberry ice - Svěží, lahodná a sladká. Chladivá, povzbudivá a sladce šťavnatá vůně zmrzlých brusinek.
Snowflake cookie - Dokonale krásné vánoční cukroví, pečlivě ozdobené sladkou růžovou polevou, bude nádherně ladit s interiéry v bílé, růžové či fuchsiové.



Fluffy towels

Svěží vůně čistých ručníků, ještě teplých ze sušičky, se špetkou vůně citrónů, jablíček, levandule a lilií. Vůně dokonalé čistoty, lehká krémová kompozice.


Fireside treats

Radost z kempování...umocněné pořádným táborákem, zpěvem, smíchem a opékáním ‘maršmalounů’. Vyzkoušejte jejich lahodně teplou a sladkou chuť! Ve vrcholu vůně se skrývá sladké aroma marshmallow, srdce voní po krystalickém cukru a vanilkové pěně, v základu najdete žhavé uhlíky.


Pak jsem byla v Rossmannu kde jsem si udělala radost.
Původně jsem od Miss Sporty neměla v plánu nic kupovat, ale pak jsem koukla na rtěnky ... pak na laky a bylo vymalováno !


Tahle metalická barva mě zaujala hned co jsem ji zmerčila. Musela jsem ji mít. Cena ? 30 korun
Lak je super. Schne rychle, kryje už v jedné vrstvě ... ale nesmíte toho dát hodně jako já, to se pak začnou tvořit bublinky jako na fotce. Když jsem potom nehty lakovala znovu (3. den, mezitím jsem drbala sprchu, takže nezbylo na nehtech nic :D) a dala si pozor na množství laku, tak se už bublinky netvořily. Jen je potřeba při aplikaci počítat s tím, že lak docela rychle schne a že je i docela hustý, takže pozor na čáry - když ho necháte tak pruhuje.
Vzhledem k tomu, že lak stál pár korun tak výdrž vůbec řešit nebudu, to bych byla na hlavu :D


Miss Sporty - 032 NEW AGE

Sotva jsem ji viděla, tak jsem ji potřebovala zkusit ... na pohled pěkná ... co na ruce ... ještě lepší ... doma zjistím co na rtech :P


Nečekejte krytí ... nečekejte fialovou rtěnku / rty ... tohle je úplně o něčem jiným :)


Tohle je to o čem mluvím ...



Rty se tváří jak namrzlé ... ledově fialový závan na rtech ... parfemace rtěnky ? MELOUNOVÉ ORBITKY ! 



7 komentářů:

  1. Tiež som si minulý týždeň kúpila nové vosky ale bohužiaľ nebol moc dobrý výber, tak som vzala len 3 :) Na Vianoce plánujem ďalšie :)
    MORE THAN FASHION

    OdpovědětVymazat
  2. Taky jsem teď kupovala vosky a nejvíc mě zaujal "Angel's wings" :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tu jsem ještě neměla, ale podle popisu bude fajn, určitě na ni příště mrknu

      Vymazat
  3. ta rtěnka vypadá krásně na zimu :))

    http://gethealthyandfitwithus.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesně proto jsem ji koupila :) Mají i další takové "nenápadné" ... efektové ... :)

      Vymazat
  4. Rtěnka je moc pěkná a vosk Cranberry ice je božskýýý! Mám už druhý a jeden dostane i mamina, ať pochopí tu mou závislost na těchto voscích :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Včera jsem si koupila Christmas garland a je úžasná. Jak stromeček ^_^

      Vymazat

Vaše komentáře čtu ráda a pokud to není zbytečné, tak samozřejmě odpovím ;)

 
FREE BLOGGER TEMPLATE BY DESIGNER BLOGS