[ RECENZE ] BOURJOIS TUŽKY NA OČI CLUBBING WATERPROOF



Tužka na oči BOURJOIS Contour Clubbing Waterproof je zkrášlující kosmetická pomůcka, která zvýrazní vaše oči a dokonale podtrhne jejich krásu. Voděodolná tužka na oči má sytou barvu a po nanesení vydrží na vašich očích dlouhou dobu bez porušení. Obsahuje jojobový olej, který zajistí snadné a rychlé nanášení hebké textury. Tužka je vhodná i pro citlivé oči. Je odolná proti vodě a tak můžete nyní svůj make-up vylepšit i v případě, že jdete k vodě, do fitness centra nebo se chystáte na procházku v dešti. Dodejte očím jemný výraz při denním líčení nebo zvolte sytější sexy líčení. Zvýrazněte své oči a nechte je, aby rozzářily váš obličej!


Už jsem myslím zmiňovala, že nejsem tužkový typ ... ? 

No, tyhle tužky mě přesvědčily, že když se vybere dobrá a kvalitní tužka, tak nejsou vůbec špatné ! Naopak !

Můj problém s tužkami spočíval v tom, že mám mastná víčka a tak se mi VŽDY tužky obtiskly tam kam neměly. Popřípadě když mi slzely oči (čočky) tak se mi roztekly všude.

To se mi ale nestalo s těmito tužkami, které slibují být voděodolné.

Mohu potvrdit, že voděodolné jsou. Sundat micelárkou jen tak nejdou (hlavně růžová) a je potřeba použít olejový odličovač (já používám dvoufázový od Sephory).



58 PINK ABOUT YOU

Krásná růžově neonová barvička. Je krásně sytá a tak pod ní není třeba dávat bílý podklad.

Aplikace je trošku horší, protože je tato tužka (nevím jestli jen moje nebo i ostatní) taková sušší. Rozhodně není krémová. Při líčení je potřeba na ni trošku přitlačit.

Výdrž je extrémně dlouhá a nestalo se mi ani jednou aby se mi obtiskla na horní víčko. 

Jediné co jí musím vytknout - pozor kdy se malujete. Tužka zanechává po odlíčení trošičku růžový odstín a tak nedoporučuji plánovat druhý den nude líčení ... něco v růžových či hnědých odstínech klidně. Pokud ale použijete make-up, korektor či bázi, tak Vás to ale trápit nemusí. Zůstává opravdu jen slabý růžový nádech.



56 BLUE IT YOURSELF

Tato tužka má krémovou konzistenci a moc se jí na oko nechtělo. Je to taková bledší barva a tak jsem musela linku několikrát přejet, což je nežádoucí pokud chcete linky tenké.

Výdrž je u ní taktéž horší. Obtiskává se na horní víčko docela ráda, a to ikdyž ji přepudruji či překryji stínem. 
Je to škoda, protože je to moc hezký odstín.


55 ULTRA BLACK GLITTER

Tato černá tužka mě dostala. Je krásně matná ale má v sobě třpytky. Naprosto jsem si ten odstín zamilovala. Ale to by nebylo fér, kdyby se našlo něco co mi sedí ... A proto i na této tužce je něco, co mi vadí.

Bohužel se mi obtiskává na horní víčko. Zkoušela jsem vše možné (pudry, báze ... ) a nejde to ... ať chci nebo nechci, po cca 6 hodinách se začíná obtiskávat na horní část oka. Když máte tmavé líčení, tak vám to je docela putna ... ale když si dám nude odstíny či jen pleťový odstín stínu a tuto linku, tak to je nežádoucí.

Fakt jsem smutná z toho, že se obtiskává, jinak by byla naprosto dokonalá. Není ani krémová, ani moc suchá - takže aplikace je fakt rychlá. 

Výdrž je taky dobrá (když neberu v potaz obtisknutí).

Ale prostě mi není souzena :(


57 UP AND BROWN

Krásná lesklá hnědá linka. Bohužel opět krémové konzistence a tak se mi obtiskávala na horní část oka. Jak já jsem z těch svých očí nešťastná.

Maluje se s ní pěkně - hezky klouže po oku.

Vydrží celý den - jen ne na svém místě :( 




SWATCH NA RUCE




ODLÍČENÍ

S micelárkou se mi ji nepodařilo nikdy sundat bez drhnutí.

K odlíčení doporučuji použít nějaké ty dvousložkové odličovače, jde to s nimi lépe a nevydřete si do pleti díru ;)


Kde můžete tužky zakoupit ? Třeba na Krása.cz za 189,- Kč

Pokud tedy tužky běžně používáte, tak zkuste i tyto, stojí za to! 
Já tužky ani gelové linky už nepoužívám, protože to co ostatním na oku drží celý den, mě ne. Nejvíce mi vyhovují linky ve fixe, které mají voděodolné provedení (momentálně Essence).

4 komentáře:

  1. No tak tá ružová je úplne božská , krásna farba :)
    dawnielicious.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hlavně mi držela jak přibitá ! <3 Kéž by takové byly všechny tužky

      Vymazat
  2. Nádherná ta růžová, krásná! Moc pěkná recenze, určitě si nějakou pořídím, samozřejmě barevnou:))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ono zas toliko barviček není, ale ta růžová je opravdu bomba.
      Poslední dobou jsem začala používat i tu černou, ke které jsem byla moc kritická - jak teď není teplo, tak krásně drží kde má a neroztéká se (v létě a když je nad 20°C se mi obtiskuje už).

      Vymazat

Vaše komentáře čtu ráda a pokud to není zbytečné, tak samozřejmě odpovím ;)

 
FREE BLOGGER TEMPLATE BY DESIGNER BLOGS