BALZÁMY HURRAW !

K zelenému čaji, který jsem vám představila nedávno přibyly další dva balzámky =)
Naprosto dokonalá Kapha a neutrální Vanilka.



Pro výrobu tohoto balzámu jsou používány pravé tobolky tohoto všemi milovaného koření. Sladká vůně vás přenese do báječně chutného, vanilkového světa!
Složení: vanilkové tobolky, sladký mandlový olej, kandelilový vosk, kokosový olej, jojobový olej, kakaové máslo, ricinový olej, olivový olej, vitamín E.
  • za studena lisováno
  • veškeré suroviny pochází z přirozeného prostředí
  • přírodní produkt
MŮJ NÁZOR: vanilku z toho moc necítím, vážně jen trochu. Ale tím že tento balzám není moc výrazný se hodí i pro muže nebo pro ty, co nemají rádi parfemaci =)



Vůně osvěžujícího a pikantního grapefruitu se jemně prolíná s povzbuzujícím eukalyptem, zatímco čerstvý zázvor vaše rty na závěr příjemně zahřeje.
S posvátnou bylinkou Tulsí.

Tulsí (Bazalka posvátná) je jednou z nejposvátnějších a nejoblíbenějších bylin v Orientu. Je velmi významným adaptogenem, což znamená, že má silný protizánětlivý účinek, brzdí rozvoj zánětu a pomáhají jej léčit. V posledních letech dochází ke zvyšování zájmu o Tulsí díky jejím pozitivním účinkům na zdraví. Vědecké výzkumy potvrdily obsah látek s protizánětlivým a analgetickým účinkem srovnatelným s lékem aspirin a ibuprofen.

Dóša Kapha je podle Ayurvédy složena z elementu vody a země. Tyto osoby jsou uvolněné, klidné, věrné a stále milující. Mají tendence k častému zaspávání a kvůli lásce ke sladkému také k obezitě. Okolí je uznává pro jejich schopnost empatie, ačkoliv sami trpí nedostatkem motivace a podpory. Nerovnováha Kaphy se projevuje nadměrnou únavou. Pro její vyrovnání se doporučují kořeněné potraviny s ostřejší a trpčí chutí, dostatek pohybu a brzké vstávání.

Uveďtě svou dóšu opět do harmonie s pikantním balzámem Kapha!

Složení: sezamový olej, kokosový olej, kandelilový vosk, kakaové máslo, ricinový olej, olej z grapefuitu, olej z eukalyptu, výtažek z bazalky posvátné, vitamín E.



3 komentáře:

  1. Já si už budu muset taky nějaký pořídit... :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Neváhej. Na Bangbag.cz zaplatíš jen za balzám, při platbě převodem máš poštu zadarmo :))
      A ten výběr příchutí ... no jéje. Kdybych brala měsíčně tak 30 000 (abych si mohla koupit co chci všechno) tak je mám doma už všechny !

      Vymazat

Vaše komentáře čtu ráda a pokud to není zbytečné, tak samozřejmě odpovím ;)

 
FREE BLOGGER TEMPLATE BY DESIGNER BLOGS