LADY GAGA FAME





První vůně od Lady Gaga, ženy, která nikdy neuznává status quo a zpochybňuje všechny existující průmyslové standardy. Tam, kde bylo světlo, přináší temnotu. Tam, kde byla zář, přináší tajemno. Tam, kde se dařilo, vyžaduje zhoubu. Výsledkem je Lady Gaga Fame, okázalá, jemně květinová vůně, která má stejně černou barvu jako duše slávy, přičemž flakón vůně je transparentní.

Vizionářská Lady Gaga, nazývaná jako „Mother Monster“,si vybrala kreativní tým, aby zrodil její první vůni. Hlavní parfumér Richard Herpin ve spolupráci s Honorine Blanc a Nathalie Lorson zkombinovali vonné ingredience unikátním způsobem. Kreativní tvůrce Steven Klein byl požádán, aby pro tuto vůni stvořil neopakovatelnou reklamní kampaň. Společně zhotovili vizi jasných i temných stránek, které s sebou nese sláva.

Parfém je zahalen v TEMNÉM AKORDU, jehož základem je Belladonna ,jedovatá rostlina, kterou používaly posedlé krásy chtivé ženy již od 18. století. Pálené kadidlo zahaluje auru zakázaného ovoce a vytváří sladké, fatální pokušení. Z těchto temnot se vůně rozvíjí do SMYSLNÝCH AKORDŮ okázalosti, směsi tekoucího medu, šafránu a meruňkového nektaru. SVĚTLÉ AKORDY přinášejí velkolepost. Tato bohatá květinová poezie z drcené tygří orchideje a jasmínu sambakového ztělesňuje nadčasovou krásu.



Tento parfém jsem ozkoušela v Sephoře, hned jak ho zavedli a naprosto jsem mu propadla. Když se mě přítelovo rodiče ptali (teda, spíš jen maminka) co chci k Vánocům, měla jsem jasno. Prostě tohle a nebo nechci nic.

Vůně je opravdu příjemná, květinová jak popisují. Co se týče výdrže - je opravdu slušná. Na testovacím papírku byla cítit i po 4 týdnech a to je sakra co říct :)

Moc ji nepoužívám - šetřím si ji, protože podruhé mi ji asi jen tak někdo nekoupí :D a nebo už nebude v prodeji.





9 komentářů:

  1. Já ji taky chci! :D :( Vypadá úžasně, voní úžasně. :)) A máš nádherné rty, rtěnka ti sluší :).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji :))

      O Vánocích byla za litra, teď ani ne za polovinu :(
      http://www.parfumeries.cz/katalog/parfemy-8970/lady-gaga-13092/lady-gaga-fame-parfemova-voda-s-rozprasovacem-50ml-13093/ To už se vyplatí koupit ;)

      Vymazat
  2. tie tvoje štetce by som brala! ;D krásne líčenie. :)
    http://bonesincouture.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji. Štětce to jsou ty nejlevnější co se asi dají sehnat =D

      Vymazat
  3. K té jsem ještě nečuchala, to musím napravit :).

    OdpovědětVymazat
  4. Musím si ji očichat, vypadá skvěle, taky by nebylo špatné, kdyby mi ji někdo dal na Vánoce :D Hlavně se mi líbí to jak je černá, vždycky mě fascinujou takové blbosti :D
    Jsi tu krásně namalovaná, máš boží obří oči! :D A moc se neprs :D

    OdpovědětVymazat

Vaše komentáře čtu ráda a pokud to není zbytečné, tak samozřejmě odpovím ;)

 
FREE BLOGGER TEMPLATE BY DESIGNER BLOGS