SENZABOX | ELFKOSMETIKA palety

Můj první senzabox. Krabičku jste z venku určitě viděli i na ostatních blozích, proto mi přijde zbytečné ji dávat i sem a zbytečně tak prodlužovat článek.
S obsahem jsem spokojená. BB krémy jsem chtěla dávno vyzkoušet. Už jsem zkusila HOT PINK a je dobrý, není špatný. Nyní zkouším VIP Gold, a nelíbí se mi. Barva je sice pěkná, krásně se roztírá, ale je prostě moc průhlednej a moje červené tváře prosvítají :((
Vichy - po krému se mi objevila vyrážka. Je to tím, že tato kosmetika, je prostě silnější a očividně to mé pleti nesedí. Uvidím co jejich BB krém. Hydratační krém 15ml tedy dám do giveaway =)
Krém na ruce s kozičkou. Všechny jejich krémy mají typickou vůni a to je super. Krém voní opravdu příjemně, rychle se vstřebá a hydratuje ^_^
Yankee Candle. Už při vybalování mi vůně práskla do obličeje. Opravdu příjemná. Teď jen sehnat aromalampu. Jednu jsem měla, ale přítel ji rozbil, tak mi musí pořídit novou :D Máte nějaký tip?
A poslední. Rexona max. protection. Nadchl mě. Opravdu! Večer dáte na čisté podpaždí a pak ještě trochu ráno a ani kapička potu. V pátek bylo 30°C, mám to ozkoušené. Zamilovala jsem se a nechci nic jiné!
Šampony. Prošlé. Ale zkusím. Voní hezky.



ELF KOSMETIKA objednávka jarní kolekce

Jarní kolekce 2013 paletka očních stínů - 32 ks JET SETTER





Jarní kolekce 2013 Beauty Book paletka - 48ks CHIC

U této paletky mě zarazila velikost. Čekala jsem něco většiho a ne takovýho krpce. Za mě je to zklamání. Hlavně proto, že člověk čeká co mu přijde za úžasnou paletu velkou a ono kulový.



STUDIO Paletka 32 stínů - limitovaná edice WARM





1 komentář:

  1. krásne farby su na tejto poslednej paletke :))

    POZYVAM NA NAS BLOG pri 100 sledovateľoch spravíme velku giveaway http://aj-ro-na.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat

Vaše komentáře čtu ráda a pokud to není zbytečné, tak samozřejmě odpovím ;)

 
FREE BLOGGER TEMPLATE BY DESIGNER BLOGS