New in + 10 4 2013

Jak já mám ráda když mi přijde pošta. A je jedno jestli ji platím nebo ne. Samozřejmě, že jsem raději, když neplatím, ale ne vždy vám dá někdo něco jen tak. Výrobky od Douglas jsem dostala a velmi ráda na ně udělám recenzi. Již jsem jich několik psala a myslím, že mě tyhle výrobky nezklamou =) Ale nepředbíhejme. Co se týče Dermacolu, potřebovala jsem nějakou bázi pod make-up, protože když se ráno nalíčím do školy, a kolem třetí hodiny přijdu domů, tak už na pleti není ani stopa po make-upu, jen tvářenka a to co mám na očích. Řasenku NutriLASH jsem dostala v rámci reklamace, protože řasenka co mi přišla předtím - Excelence, byla skoro vyschlá nebo-li defektní. Měla mít mousse konzistenci, ale mě dělala na řasách kuličky a při druhém použití už nedělala raději vůbec nic. Tak jsem napsala, že bych si ji normálně nekoupila, že jsem ji vybrala, protože neměli NutriLASH, tak mi ji paní v rámci reklamace zaslala, za což jsem vděčná. Rozbalila jsem ji, a vypadá že je až moc čerstvá, takže věřím, že další reklamace řešit dlouho nebudu. Nerada si na něco stěžuji :(






10. 4. 2013

Dnes nic zajímavého. Vlastně jo. Včera jsem zjistila, že se mi rozbil objektiv. Na 90% to je špatný motorek který zaostřuje. Začal vrčet, takže musím najít záručák jestli je v záruce. Pokud není, jsem na jednu stranu ráda - dám ho do opravny a do týdne by třeba mohl být opravenej. No ale zas to bude něco stát. Nicméně asi pořád lepší, než čekat celej měsíc na reklamaci.

Přijdu domů ze školy, vezmu psa ven .. pobíhá si ... pohoda. Sluníčko svítí ... Přijdeme domů, ohřívám si oběd a on se rozhodně, že prostě to co mu kdo přes den dal, tak to vyhodí. Takže v kuchyni naděláno, v chodbě na koberci taky ... ale co nechápu ... to byla dohromady taková porce, že ani já to na oběd nesním, a to je prosím jen malej Jack Russel Teriér ... nechápu, asi si mysleli doma, že je nekonečnej, nebo nevim. Ale na*ral mě.

A nakonec, chci si objednat polarizační filtr, tak jsem si našla na ebay za 90,- Kč, objednám, chci platit a zjišťuji že na PayPal je jen 50,- Kč. Paráda.

Přemýšlím co se dnes ještě stane. Snad nic =))

5 komentářů:

  1. Těším se na recenze a polarizační filtr si asi taky objednám, dlouho nad tím přemýšlím. Mrknu na ebay :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dívala jsem se a všude v ČR kolem 300 - 600,- Kč a tam jsem ho našla za cca 87,- Kč ... nevím jaká kvalita, ale tak za tu cenu jestli to aspoň něco udělá, budu ráda.

      Vymazat
  2. ta báze od Dermacolu je suprová :)

    OdpovědětVymazat
  3. Ahoj, zvu tě na svojí GA http://nikol-kach.blogspot.cz/2013/04/prvni-giveaway-pro-vas.html BYLA BYCH RÁDA ZA TVOJÍ ÚČAST. :)

    Jinak hezké věci :)

    OdpovědětVymazat
  4. same uzasne veci wow!

    Inak ak ta trapia kruhy pod ocami tu je recenzia na jeden super vzrobok aj s dokazom, ze funguje http://biancaprincipessa.blogspot.sk/2013/04/ako-nipfab-vyliecilo-zombika.html

    OdpovědětVymazat

Vaše komentáře čtu ráda a pokud to není zbytečné, tak samozřejmě odpovím ;)

 
FREE BLOGGER TEMPLATE BY DESIGNER BLOGS