Recenze: F&F lips

Doménou F&F už není jen oblečení, ale i kosmetika. Na rovinu musím zmínit fakt, že make-up bych si od nich nekoupila. Viděla jsem odstíny, není to nejhorší, ale bojím se co to provede na obličeji. Je známo že ty méně kvalitní make-upy většinou žmolkují, dělají mapy aj. A je zbytečné za to dávat tak horentní sumy.

Tyto rtěnky stojí běžně snad kolem 130,- Kč? To si řeknete, že to už musí bejt paráda oproti nějakým Essence co stojí "blbých" 60,- Kč. Já si počkala a nyní jsou ve většině F&F a Tesco prodejnách kosmetické výrobky s velkou slevou. Tyto rtěnky slevili o dost, jedna mě stála 54,- Kč, to už mi za risk stálo.

Nejprve jsem si koupila odstín promise, který je červenorůžový. Barva není nijak extra výrazná, bohužel ani "trvanlivá". Ze rtů je pryč docela brzo a to ani nemusíte jíst.
Řekla jsem si, ale co ... na nějaké to focení je to šumák, a tak jsem při další návštěvě Tesca koupila i takový lehce broskový odstín (penny lane).

Fotografie s bleskem | Bez blesku



Penny Lane | Promise


Já osobně tyto rtěnky nedoporučuji. Výdrž, o té se pomalu nedá bavit. Barvy jsou krásné a přirozené, ale k čemu to je, když se vám vlastně rtěnka "rozmatlá" po rtech, protože "nezatuhne" a je pořád vláčná?

6 komentářů:

  1. já jsem na tuto kosmetika zatím nikde nenarazila.. ale evidentně mi to nemusí moc vadit.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Většinou ve větších Tesco prodejnách stojánek je (přímo v oddělení oblečení), ale většinou je to přebrané (zůstávají divné odstíny a nebo je v těch hezkých "ťápnuto"). Mají pár lesků, rtěnek, pudr, tužku na oči a na rty, snad i řasenku ... Ale třeba lak na nehty nemají, ten bych ráda zkusila :)

      Vymazat
  2. Barvy jsou to opravdu hezké, ale tak aspoň, že vím, že se jim mám vyhýbat :).

    OdpovědětVymazat
  3. Mám tu Promise a jako dá se, ale za těch 180Kč (v Brně to tak aspon je, že stojí 180Kč!!) to je hroznej propadák, oproti Essence nebo Miss Sporty..

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Cenu jsem střelila od boku ;) Měla jsem pocit že stojí nějakých 170,- ale pak jsem si řekla že to je divný a napsala nakonec 130,- :D

      Raději si opravdu koupím 3 ucházející od Essence, než jednu tuto :\ Zklamání

      Vymazat
  4. Krásné rtěnky! Brala bych je obě!

    OdpovědětVymazat

Vaše komentáře čtu ráda a pokud to není zbytečné, tak samozřejmě odpovím ;)

 
FREE BLOGGER TEMPLATE BY DESIGNER BLOGS